Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under april 2010

Av julimamma - 24 april 2010 21:53

Idag så var vi till Big Inn och kollade på familjedagarna för mamma och brorsan var där.. Annars idag så har vi tagit det ganska lugnt och ska snart sova med ska först göra ordning resten av maten tills imorgon som vi ska ha med till Norrköping.. I natt ska mamma och brorsan sova hos oss och dom kollar på en film just nu och älsk är på jobbet och hur ut försäkringsbil som någon kund behövde.. Jaja, ska kolla runt lite på internet sen ska jag hjälpa älsk när han kommer hem igen.. Ha det bra!

Av julimamma - 24 april 2010 00:45

Idag så har vi storstädat och storhandla med.. Efter det åkte vi till Kungsör på marknad och hittade inte så mycket där men sen åkte vi till älsk föräldrar och hämtade hans pappa och körde honom till Västerås.. Vi stannade kvar i Västerås under tiden hans pappa var där, på vägen dit hade det hänt en bilolycka en bil som antagligen hade brunit.. Så vi var inne på Hälla shopping, Ikea, Ica maxi och lite annat.. Nu är vi hemma och tar det lugnt är jätte trött med.. Imorgon blir det och ta det lugnt och sen så kommer mamma och brorsan över hit.. Jaja, orkar inte skriva mer nu.. Ha det bra..

Av julimamma - 22 april 2010 13:41

Vissa dagar hinner man inte med för att tiden går så fort.. Men vissa dagar går så långsamt så man blir tokig.. Men snart är det helg och då har jag en del och göra.. Imorgon är älsk ledig från jobbet så vi ska städa och sen ska vi dra till Kungsör senare på eftermiddagen och kolla runt lite på marknaden, på kvällen blir det och ta det lugnt.. På lördag så ska vi väl dit igen och kolla lite till sen på eftermiddagen så ska vi hämta mamma och brorsan för dom ska sova hos oss tills på söndag för på söndagmorgon ska vi åka till Norrköping.. Brorsan har fotbolls match där och då ska jag och mamma kolla på, så ska vi även träffa morfar där med.. Har inte träffat honom sen juldagen..  Idag så händer det inte så mycket ska in och duscha om en stund och äta lite mellanmål, börjar bli lite hungrig redan.. Vid klockan 16 så ska jag med mamma och handla garn för hon ska sticka en tröja till "lillen", så jag ska få välja färger.. Ikväll blir det och ta det lugnt och kolla lite kanske på tv och umgsås med älsk..

På söndag den 25april har vi varit förlovad 1år, tiden går verkligen fort.. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som kommer och går.. Jag älskar dig Robin Sederowsky..    

Av julimamma - 21 april 2010 13:00

Vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska. Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.


Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?

 

Av julimamma - 20 april 2010 22:02

Idag har jag tagit det lugnt vid klockan 18 så åkte jag med mamma och hämta brorsan på hans träning sen åkte vi till Eskilstuna för han skulle köpa ny skor på Tuna Park.. Sen åkte vi hem till dom och åt lite mat sen skulle mamma köra brorsan till en polare så då åkte jag med efter vi hade släppt av honom åkte vi till OKQ8 i Kungsör och köpte en varsin glass och lite annat, sen vidare hem.. Nu sitter jag här och tar det lugnt för jag är jätte trött funderar på kolla på Äntligen hemma sen sova för natten.. Jaja, ha det bra!

Av julimamma - 19 april 2010 20:41

Idag så har jag plockat ordning hemma lite och diskat för att jag har varit så rastlös idag.. Fick även min andra tidning Vi föräldrar så jag har börjat läsa i den med.. På eftermiddagen så kom mamma hit och vi åkte till apoteket och köpte lite sen åkte vi till mammas kompis och så hämtade vi även spjälsängen idag och så åkte vi med den hem till oss och sen vidare till Willys för mamma skulle handla.. Sen åkte jag hem igen och det tog ett tag innan vi fick ihop sängen med men nu är den klar men har inte bäddat den det gör jag senare.. Har nyligen ätit mat så ikväll blir det och ta det lugnt.. Funderar på ta ett varmt bad men har inte bestämmt mig ännu, får se.. Ha det bra!

( Spjälsängen till "lillen".. Tack mamma & pappa..)

Av julimamma - 18 april 2010 23:39

Idag vaknade jag klockan halv 10 klädde på mig och åt frukost sen iväg och kolla på fotbolls match.. Sen åkte jag med brorsan och mamma till Kungsör och åt lite mat sen var det tillbaka till Köping igen för brorsan hade en till fotbolls match, dom vann båda matcherna.. Har även kollat på en jätte fin spjälsäng idag till "lillen" men den ska vi hämta hem imorgon.. Orkar inte skriva mer nu är jätte trött, ha det bra!

Av julimamma - 17 april 2010 23:58

Idag vaknade jag vid klockan 10;30 och var ensam hemma för älsk var på jobbet.. Kollade på talang från igår sen så åt jag frukost vid kl 13, gjorde mig ordning och åkte till Kungsör och plockade upp brorsan och mamma.. Efter ett tag så åkte vi hem till dom och jag skalade potatis och mamma fick ringa till morfar och prata med honom om hur det blir nästa helg.. På kvällen har vi varit med älsk syster och pratade en stund.. Ska strax sova är jätte trött.. Ha det bra!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards