Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under januari 2011

Av julimamma - 23 januari 2011 00:00

Idag så har vi varit till Robins syster Anna och ätit resten av smörgåstårtan från igår, och Tiffany satt i vagnen hela vägen dit.. Hon har börja vilja sitta mer och mer i vagnen för hon sover inte lika mycket längre när hon ligger i vagnen, hon kan somna om man tar en längre promenad.. Innan vi gick hem så gick till Willys och handla lite saker med hem sen när vi kom hem så har jag städa och satt upp lite tavlor i Tiffanys rum och fixade till med hennes gardiner (satte dit ett par till, spetsgardiner..) Ikväll så bada jag med Tiffany och hon låg i vattnet och sparkade massor och pratade.. Jaja, det var lite kort om dagen.. Ha det bra!

Av julimamma - 22 januari 2011 23:05

Idag hade vi dop Tiffany och det gick jätte bra hon sa inte ett ljud inne i kyrkan, men hon gäspade istället.. Men det var skönt att hon inte skrek för då kan man känna sig extra stolt över att det gick så bra allting.. Men när vi kom ner till lokalen så somnade hon i min famn men hon sov inte speciellt länge i sin vagn, men sen mot slutet så somnade hon av allt.. Tackar ännu en gång för alla jätte fina presenter hon fick!! Tiffany somnade tidigt ikväll efter allting men innan hon somnade fick hon smaka lite vaniljglass och det tyckte hon verkligen om, hon försökte tugga glassen.. Är ganska trött själv efter dagen just nu så det blir ett kort inlägg ikväll, men ha det bra!

       





Av julimamma - 21 januari 2011 22:38

Idag så skulle vi gå till Tattoo och boka en tid för min tatuering men han hade en tid redan idag eftersom någon annan hade avboka sin tid, annars hade han ingen tid fören i mars.. Så han sa att det skulle inte ta så lång tid och göra den heller så Robin kunde gå till jobbet och Tiffany var med mig på Tattoo och hon låg i sin vagn och skrattade massor och pratade med sin gossnutte.. Efter 25minuter ungefär då var den klar och jag är jätte nöjd och det kändes inte specielllt mycket heller funderar på om jag ska göra en till lite senare men ska bara komma på vad först.. Annars idag så har jag köpt kläder till mig själv och Tiffany men det blev större storlekar till henne eftersom hon växer massor.. Det är snart dags och börja rensa genom hennes kläder igen och se vad hon kan ha och inte ha kvar.. Vi har varit till St olovgården och dukat inför dopet imorgon så slipper vi göra det imorgon och hålla på stressa med det.. Kläningen som Tiffany skulle ha på sig imorgon har posten på något vis lyckas skicka tillbaka där ifrån den kom till samma adress.. SURT!! Så det blev och fixa en ny kläning idag men det var verkligen tur att jag hittade någon för jag var i 3st olika affärer men hittade ingen men i den sista hittade jag en.. Jaja, ska in och duscha nu sen blir det och lägga sig tidigt ikväll så man orkar med dagen imorgon.. Ha det bra..
   
( Tatueringen..                    Kläderna som jag köpte till Tiffany.. )
                               Köpte;  2st body
                                          1par byxor
                                          2st kläningar
                                          1 tröja
                                          1 hårband

Av julimamma - 20 januari 2011 00:00

Idag har vi busa en del på förmiddagen och under tiden jag hängde tvätt så låg Tiffany på babygymet och pratade massor och kollade på tv.. Det är så roligt nu för nu har hon lärt sig så mycket på sista tiden, så det är roligare för hon är mer för att vill vara med om dagarna och nyfiken på vad man håller på med.. Efter vi har kommit hem från Göteborg så har Tffany lärt sig;
- Träna upp nacken igen..
- Äta smackportioner..
- Pratar (jollrar) mer..
- Tar saker med händerna, och byter hand med..
- Sitter i matstolen..
- Sitter med stöd med nu..
- Skrattar mer och är mer aktiv..

Idag har Tiffany fått hemma gjord mat korvsoppa och det tyckte hon verkligen om, sen har hon fått grönsaker med kyckling.. Imorgon ska hon få testa något annat nytt med så får vi se hur det går, den första skeden brukar hon se ganska fundersam på vad hon får sen brukar hon inte ha några problem med och äta.. Men hon tycker om Äpple med päron är gott och det är någon efterrätt hon får efter maten.. Idag fick vi post från Semper och då fick vi även med en smaportion med gröt från 6månader, men den tar vi senare när hon har ätit upp sin andra gröt som är från 4månader.. Nu sista kvällarna så har Tiffany varit gnällig och inte riktigt vilja komma till ro och somna som hon brukar men det kan vara för att hon håller på och får en TAND.. Men hon har så gott som sovit hela nätter sen hon kom hem från sjukhuset första gången och då var hon lite mer 1månad.. Dom gångerna hon har vaknat på natten är när hon har varit sjuk och har hosta så hon har tappat nappen ingenting annat, och har bara bajsa EN GÅNG under natten men det var när vi var på sjukhuset annars så gör hon det bara på morgonen efter frukost eller senare på eftermiddagen.. Jaja, ska ta och lägga mig nu så jag orkar med morgon dagen med.. Ha det bra!

Av julimamma - 19 januari 2011 22:18

Idag så har vi varit till S:t Olovgården och dom visade hur det funkade och så fick vi en nyckel dit så vi kommer in och ut.. Efter det var vi till stan och handla blöjor och lite mer mat till Tiffany som Ris, grönsaker med kyckling och det tyckte hon om och det var första gången hon fick det, har börja med ge henne mat från 6månader eftersom hon är ändå 6månader men vi blandar mellan 4-6månader.. Annars idag så har hon inte sovit speciellt mycket när jag väl lyckades få henne somna så kommer Robin hem och börjar skricka och såklart väckar han henne och då hade hon sovit mellan 20-30minuter det är typ allt hon har sovit idag.. Då vart jag riktigt förbannad eftersom hon måste få sova, men iallafall vi åkte till mina föräldrar och hämtade dopklänningen tills på lördag så måste jag sy fast bandet som ska vara på den.. Hade tänkte och ta ett varmt bad men det verkar inte bli så av vissa anledningar (SUCK!!).. Jaja, ska göra lite annat nu sen blir det och ta det lugnt resten av kvällen och ta en varm dusch istället.. Ha det bra!

Av julimamma - 18 januari 2011 21:58

Skrev tidigare idag men tänkte skriva lite nu ikväll med.. Ikväll när Tiffany tog tag i mitt finger och stoppade i sin mun så kände jag att det var en liten TAND på väg nu, så vi får se när den kommer fram.. Vart jätte förvånad att hon redan ska få tänder, hon börjar verkligen bli en stor tjej nu.. Ikväll har hon varit lite gnällig med men har pratat massor iallafall.. Nu sover hon men ska väcka henne vid kl 12 för då ska hon få nattmaten sen blir det och sova så man kommer upp skapligt imorgon.. Imorgon kl 13 ska man till S:t Olovgården och få en "rundvisning" och lite annat.. Sen tänkte jag gå till Willys och handla blöjor till Tiffany det är något som hon behöver nu och som går åt.. Jaja tänkte kolla runt lite till på internet sen ska jag duscha.. Ha det bra!

Av julimamma - 18 januari 2011 14:30

http://magazin24.se/grattis/2011/01/17/nagra-att-fira-vecka-3
Skicka in Tiffany till tidningen igår eftersom hon ändå blev 6månader igår.. Idag så har vi tagit det lugnt och Tiffany har blivit jätte duktig och äta sist så åt hon 100ml ersättning och 4msk med mat sen var hon mätt, igår kväll fick hon 70ml ersättning och 2msk gröt och sen var hon nöjd.. Men det är bra att hon har börja vilja äta mer nu så hon kan börja öka lite mer i vikt och växer mer.. Just nu ligger hon och sover middag sen blir det mellanmål för henne sen blir det och mysa en stund efter hon har ätit sen blir det och busa en stund.. Jaja, ha det bra..
 
Tiffany när hon låg på babygymet tidigare idag..   

Av julimamma - 17 januari 2011 21:10

Idag så blir vår älskade dotter 6månader, tiden går verkligen fort så man inte hinner med.. Idag så har vi varit och träffa ett par kompisar på stan sen gick jag på promenad och så träffade man på andra personer på stan med.. Gick ut vid kl 12 och kom hem igen vid kl 19, så jag vi var borta hela dagen och det var ganska skönt ute utom att jag har hål i min ena sko.. Behöver verkligen köpa ny skor men får se när man kan fixa det, har inte så mycket tid just nu strax innan dopet det är lite saker som måste fixas innan det fortfarande.. Idag så har Tiffany ätit mer mat än sin ersättning och det har fungerat bra, tänkte vi skulle testa med och ge henne bara 50ml med ersättning och sen mer smakportioner istället och se hur hon går upp i vikt av det.. Men vi ska inte till Västerås någonting denna vecka så får vi se hur mycket hon har gått upp på 2veckor.. Tiffany sover redan för kvällen och hon låg i sängen redan vid kl 20:30 idag.. Ska strax in och ducsha sen blir det kolla på film Robin, och lägga sig skapligt är ganska trött ikväll faktiskt.. Jaja, ha det bra!!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards