Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under januari 2011

Av julimamma - 9 januari 2011 23:12

Igår vart Tiffanys sjuk hon hade 38,5grader i feber, hosta så hon spydde ibland med, slem i halsen sen har hon inte direkt visa några mer symtomer och idag är febern redan borta.. Hon är lite hostig fortfarande men inte lika mycket som igår och hon äter bättre idag, nu ikväll så fick hon först 100ml som vanligt sen försökte vi lägga henne men ville inte alls sova och så visade hon med hjälp av sin napp att hon fortfarande var hungrig så hon åt 45ml till så totalt åt hon 145ml på flaskan.. Så det verkar som vi kommer få öka på maten nu men det är klart vi gör det om hon behöver i sig mer mat.. Annars så har dagen varit lugn och inte hänt så mycket speciellt, får se hur Tiffany mår imorgon om vi ska gå ut på någon promenad eller om vi ska vänta någon dag till innan vi går ut..
Men men, nu är hennes rum helt klart iallafall och det blev väldigt mysigt skulle kunna ta hennes rum själv för det är så mysigt.. Det kommer in bild på hennes rum så får ni själva se.. Kommer inte på så mycket och skriva för ikväll..
 

Av julimamma - 9 januari 2011 21:28

Bilden säger det mesta.. Jag saknar dig verkligen massor mormor..   

Av julimamma - 7 januari 2011 01:00

Idag har vi varit till Västerås och handla lite saker från Ikea och Tiffany var jätte snäll hela dagen.. Hon skratta mycket och i bilen så sov hon nästan hela tiden så var vi till MAX och då åt vi där så mata vi även Tiffany och det gick hur bra som helst.. Men ibland så kan det vara lite svårt och få i Tiffany mat när det är mycket folk runt omkring men det var knappt inga där idag.. Jaja, ska ta och lägga mig nu fast jag ännu inte är speciellt trött men jag somnar väl någon gång iallafall.. Ha det bra!

Av julimamma - 5 januari 2011 14:59

Bilden säger nog det mesta men hon äter hellre Potatis, palsternacka än Infatrini (Tiffanys ersättnig) hon får speciall mat eftersom hon inte går upp i vikt av NAN.. Men huvudsaken är ju att hon äter iallafall så hon går upp i vikt som hon ska.. Hon får 100ml Infatrini och sen ca 2-3msk med annat antingen gröt eller mat, det verkar vara lagom för henne med..


Har fått ändra lite angående om hennes dop som är den 22januari, vi ska byta lokal och vara i efteråt.. Vi hade tänkt att vi skulle vara hemma men det blir ganska trångt för vi kommer vara ca 30personer så vi har bokat S:t Olovgården istället.. Ska försöka hitta en till dop-present till henne men vet inte riktigt vad det ska bli men det märker vi.. Jaja, ska göra lite annat nu.. Ha det bra!


Av julimamma - 4 januari 2011 22:32

Nu har det hunnit och blivit ett helt nytt år med 2011, tiden går verkligen fort och man har knappt inte tid och blogga heller längre.. Under nyår så hände det inte så mycket för både jag och Robin hade lyckas blivit förkylda men Tiffany klarade sig.. Men under nyårsdagen så var vi hos Anna och Joel och firade med dom såklart var även Tiffany med dit, vi blev bjudna på mat och lite cider med.. Efter maten så satt vi och spelade ett spel som hette Hysterisk och det var verkligen jätte roligt men jag förlorade inte iallafall.. Sen senare så bestämde dom andra sig för att gå ut på krogen och då hängde jag med och det var verkligen inte igår man var ute på krogen.. Det var lite om nyår och nyårsdagen och sen så vart man bakis och det vart bara och ta det lugnt under den dagen sen..
 (Måndag den 3/1-2011) igår så träffade jag och Tiffany dom andra mammorna och barn på barncafé och då låg Tiffany och "prata" (jollra) massor som hon skulle ha betalt för det.. Sen under eftermiddagen så träffade jag Robins syster (Anna) för jag var på apoteket och köpte alvedon till Tiffany för hon kommer få ta sina första vaccinationssprutor snart (3månaders sprutorna) och hon är snart 6månader (17januari).. När vi kom hem så var det dags och mata Tiffany igen sen fick hon sova middag och hon sov i 3timmar hon var verkligen helt slut efter att ha busa med dom andra på dagen.. Då passade jag på och plocka ordning lite på saker i lägenheten och även tvättade lite med..
 (Tisdag den 4januari 2011) Idag så har vi varit i till sjukhuset i Västerås och denna gång var det verkligen rekord på att få komma in på behandlingsrummet och få åka hem igen.. Iallafall dom tog blodprov angående Tiffanys calcium om dom värderna är bra eftersom dom tog bort dom medicinerna förra veckan.. Så tog dom även vikten på henne med och förra veckan vägde hon 4354gram och så mätte dom henne med och sist var hon 59,5cm den (2december) och denna gång var hon 60,5cm lång och då hade hon gått upp 20gram på en vecka, men idag vägde hon 4466gram så hon hade gått upp 112gram på en vecka nu vilket är en stor skillnad och enligt sköterskan på BVC så ska ett barn gå upp ungefär 100gram på en vecka.. Jaja, ska ta och göra kväller nu för Tiffany har precis somnat igen efter fått lite mer mat och gröt i magen.. Ha det bra..
 
( Tiffany när hon ligger och kollar på sin hand, den 2januari 2011.. )   

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards