Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under maj 2010

Av julimamma - 18 maj 2010 20:34

Skicka ett sms med;
M24 TAT 34

TILL; 72500 detta sms kostar 3;-

Av julimamma - 18 maj 2010 16:03

Idag var jag hos barnmorskan kl 11 och allting gick jätte bra men idag så tog vi inga prover.. HURRA! När barnmorskan kände hur barnet låg så upptäckte hon att "lillen" ligger med huvudet redan neråt nu, så chansen kan finnas att den kommer tidigare.. Fick även med mig papper hem idag om min blodgrupp vilken jag har och dom papperna ska jag ha med mig om jag måste åka in någon mer gång innan det är dags.. Mamma tyckte det var jätte kul och få följa med och höra hjärtljuden och se att allting var bra.. När vi var klara där så åkte jag med henne hem och så åkte vi till Eskilstuna och handla och då var även pappa med.. Pappa har inte sagt så mycket att jag inte ska bära en påse från affären men idag sa han ifrån direkt när jag tänkte ta en påse, fick absolut inte ta någon påse.. Fick köra kundvagnen men inte mer än så fick jag typ göra så jag vart jätte chockad att pappa sa ifrån idag.. Jaja, ska vila en stund nu är jätte trött.. Skriver kanske mer ikväll, ha det bra!


Datum; 18maj..
SF mått; 30cm..
Hjärtljud; 150-155 i minuten..
Blodtrycket; 120/75..


Datum; 27april..
SF mått; 26cm..
Hjärtljuden; 154-158 i minuten..
Blodtrycket; 130/80..
 

Av julimamma - 17 maj 2010 22:54

Ikväll så har jag träffat mamma en stund för hon var i Köping och jag gick och träffade henne vid fotbollsplan men brorsan ska inte spela fotboll på minst 2veckor för han hoppar på kryckor.. Han och hans polare tror jag det var hade ramlat med moppen i helgen och då gjorde brorsan illa sig och var hos läkaren idag.. Klant! När jag kom hem så tog jag det lugnt en stund och sen fick katterna lite gräs som vi har fixat till dom, dom vart jätte galna i det.. Jag började diska, efter det gjorde jag chockladbollar och när jag var klar med dom så hoppade jag in i duschen och det var riktigt skönt faktiskt.. Jaja, ska kolla på någon film nu sen ska jag sova för natten..

 
Tsuki & Hubba äter gräs..       Vecka; 31 (30+5)..      Hubba & Tuttis sover..

Av julimamma - 17 maj 2010 14:05

Idag så vaknade jag strax efter 10 och låg kvar i sängen en stund och gosa med katterna som var jätte gosiga.. Annars idag har jag inte gjort så mycket har ont i huvudet så det blir och ta det lugnt idag.. Ska diska om en stund och ta någonting och äta börjar bli hungrig igen fast det är några timmar sen jag åt frukost.. Fick min 3:e tidning idag Vi föräldrar, så det blir och läsa den idag med efter jag har diskat.. Har även tagit nya magbilder idag men har inte hunnit lagt in dom i datorn ännu men det kanske kommer in ikväll eller imorgon.. Imorgon så ska jag och mamma till barnmorskan, mamma ville så gärna följa med någon gång dit och lyssna på "lillens" hjärtljud och se att den mår bra.. Det är ju bara ca 2månader kvar tills "lillen" är beräknad och komma ut så det är väl dags att mamma får följa med när hon kan det med.. Hoppas allting är bra med "lillen" och att den växer som den ska och att alla mina värden ser bra ut som dom brukar göra.. Imorgon har jag gått 31fulla veckor av 40veckor av min gravidtet, förstår inte vad tiden har gått fort sen vecka 20.. Men samtidigt är det skönt att det går fort för då kommer "lillen" snart ut till oss.. Igår fick älsk känna hur "lillen" rörde sig i magen med och det är alltid lika läskigt att känna hur den rör sig men samtidigt en häftig känsla tycker han.. Det är så ofattbart att vi kommer snart ha en egen familj och ta hand om, tiden går verkligen fort det är snart dessutom 9år sen vi blev tillsammans när jag gick i 7:an och han gick i 9:an.. Jaja, kanske skriver mer ikväll.. Ha det bra!

Tänkte bara till lägga att jag har namnsdag idag, Rebecka!!

Av julimamma - 16 maj 2010 16:46

Idag så har jag inte gjort mycket alls har duschat och sen handla hem lite saker som vi behövde.. Ska vänta på att älsk ska komma hem så ska vi kolla på film och ta det lugnt ikväll.. Skriver kanske mer ikväll, ha det bra!

Av julimamma - 15 maj 2010 22:38

Idag så har vi varit hos mina föräldrar och har grillat och det var jätte gott sen fick vi även efterrätt med glass med honungsmelon jätte gott.. Har fått min första solsting idag med och det var inte alls roligt, kände mig full och bakis samtidigt.. Väntar på att älsk ska spara det han har spelat sen ska vi kolla på film.. Annars idag har vi inte gjort så mycket, imorgon blir det och ta det lugnt.. Jaja, orkar inte skriva mer nu har ont i huvudet.. Ha det bra!

Av julimamma - 14 maj 2010 19:31

Idag på eftermiddagen så gick jag till arbetsförmedligen och lämnade in pappret och sen pratade jag med mamma med.. Dom skulle åka till Västerås till Ikea och då åkte jag med men det var bara pappa och Sebbe som åkte dit.. Jag köpte sköttbädd och en lampa som vi ska ha i köksfönstret.. Sen när vi kom till Köping igen så gick jag och hämtade ut min nya mobil för den kom idag.. För en stund sen var jag ner till tvättstugan och satte igång två maskiner så nu ska jag vänta på att det blir klart för det ska hängas in i torkskåpet sen är det klart.. Sen blir det ta det lugnt resten av kvällen.. Jaja, ska kolla runt lite på internet nu.. Ha det bra!

Av julimamma - 14 maj 2010 12:08

Idag är det fredag och ska gå till arbetsförmedligen och lämna in ett papper så jag får mina pengar skulle ha gjort det redan i onsdags men det glömde jag bort.. Sen ikväll blir det och tvätta lite mellan kl; 19 - 22 även om det är fredagkväll så har jag ingenting och göra.. Älsk försökte ringde till tele2 för att fråga vart min mobil håller hus någonstans, den har fortfarande inte kommit och det har gått mer än 14dagar nu.. Får se vad älsk säger sen när han kommer hem för han var tvungen och ringa dit senare för dom hade lunchstängt mellan 12 - 13 men klockan var 11.45 när han ringde och svarade inte, dålig stil.. Jaja, ska väl ta och göra mig klar för att gå till arbetsförmedligen sen ta det lugnt under dagen.. Ha det bra!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards