Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under mars 2011

Av julimamma - 18 mars 2011 22:52


Tiffany när hon bara är några minuter gammal..   
Ditt Barn lista;
Född:
17Juli 2010..
Var: Västerås BB..
Tid:  00;56..
Födsel vikt: 3840gram..
Födsel längd: 49cm..
Huvudmått vid födsel: 34 cm..
Namn: Tiffany..
Andranamn: Sonja, Gullan..
Efternamn: Sederowsky..
Ålder: 8månader..
Namnbetydelse: Ingen aning..
Nyligen lärt sig:
Lite olika saker..
Dagis: Nej..
Vikt nu: ca 5285gram (10mars)..
Längd nu: 63cm (7mars)..
Mammagris eller pappagris: Mammagris och pappagris..
Favorit bus: Dra mamma i håret, ta av sig strumpan..
Favorit mat:
Det är hennes gröt och ersättning..
Favorit leksak: Leksaksnycklar, bittring och nappen..

Favorit tv program: Det mesta på nickelodeon..
Favorit musik: Ingen aning..
Sover i:  Pyjamas, t-shirt & kortbyxor..
Favorit person förutom mamma:
Pappa..
 Barnvagn:
Emmljunga scooter 2009..
Försäkring: Skandia..
Blöjor: Libero..
Hur många tänder: Inga..
Storlek i kläder: 68..
Syskon: Inga..

Av julimamma - 18 mars 2011 20:20

Idag vaknade Tiffany kl 9;30 och då fick hon sin ersättning sen hade vi en mysstund i soffan.. Efter en stund så vart Tiffany trött igen efter massa bus och lek.. Sen fick hon sin gröt när hon vaknade sen fick hon busa en stund på sin filt på golvet sen vid kl 14 gick vi till affären och handla lite fredagsmys och sen gick vi på en promenad.. Under eftermiddagen har vi annars tagit det lugnt och busa en del och så har Tiffany ätit en kaka idag och hon satt och pratade med sin kaka.. När hon skulle få sin gröt idag så satt Tuttis (katten) framför henne på bordet och så fick hon tag på hans svans och tog tag och drog, men Tuttis brydde sig inte.. Under kvällen har Tiffany var väldigt mammig.. Just nu kollar jag och älsk på tv programet; 101 sätt att att åka ur en gameshow.. Ha en bra kväll!!
När Tiffany ligger på golvet och leker idag.. 

Av julimamma - 17 mars 2011 22:46

Idag är vår älskade dotter 8månader gammal, tiden går verkligen fort..
Sista månaden har hon lärt sig;
- att hålla upp huvudet när hon  ligger på mage..
- hasar sig runt när hon ligger på mage..
- stoppar in fötterna i munnen..
- öppna blöjan när hon ligger på skötbordet..

- vänder sig mer från mage till rygg nu med..

- lärt sig äta marie kex själv..


 
Du är vår lilla pratkvar som älskar och prata..
Med dig går det inte en dag utan att man skrattar och ler..

Du är det mest underbaraste som har hänt för oss, du betyder allt för oss..

Av julimamma - 17 mars 2011 22:23

Vaknade redan kl 7;30 idag av att Tiffany vaknade då, så jag klädde på mig och så matade jag henne och åt frukost.. Gjorde oss klara för att gå till kyrkis en sista gång innan vi åker till Göteborg och med till kyrkis var Karin med.. Efter kyrkis blev det att gå hem och mata Tiffany och sen passade man på och plocka med rentvätt och satte igång en till maskin innan vi skulle gå ut igen.. På eftermiddagen kl 14:30 gick vi till föräldrargruppen och det var information om barnsäkerhet, det var vi och 2st till så det kändes mindre seriöst från dom andra som inte kom.. Men nästa träff är i maj och då ska vi till bibblan men det har vi redan varit så gången därpå är inte fören i september.. Under kvällen så har Tiffany badat och sen har vi tagit det lugnt och busa lite grann.. Ska snart in och duscha sen sova för natten så man orkar med morgon dagen med, och imorgon har vi ingenting planerat mest bara ta det lugnt.. Idag fick vi hem kläder som jag har köpt till Tiffany som är storlek 74.. Ha det bra!!  

Av julimamma - 16 mars 2011 22:23

Köpte en ny barnvagn till Tiffany en Emmaljunga Scooter i färgen Pink Check årsmodell 2009.. Älskar den vagnen verkligen ångrar inte detta köp, det är det bästa köp jag har gjort på flera månader till Tiffany.. Nu ikväll har jag fixat ordningen vagnen md fårfällen och fixat så hon har sin leksak i vagnen med och sin namnskylt..Imorgon är det ganska fulltupp under dagen så det blir och tvätta en massa på fredag inför Göteborg på tisdag.. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, tänkte ta en varmdusch och sen sova.. Ha det bra!!
 

Av julimamma - 15 mars 2011 22:34

Kan ju börja med och skriva igår kväll så fick Tiffany 4msk gröt som hon brukar få och sin ersättning.. Sen när klockan var 20;00 så kollade vi på Familjen annorluda och då fick Tiffany en kaka (Marie kex) vilket hon tyckte var väldigt gott för hon åt halva kakan.. Det är ganska nyligen hon har börja få äta sån kaka och hon är jätte duktig och äta den.. Hon var jätte glad och skrattade massor under tiden hon åt kakan och var väldigt koncenterad på och äta på den..
Annars idag så har vi varit till Kyrkis eftersom vi kommer missa det nästa vecka för vi ska till Göteborg om 1vecka.. När vi var på vägen så somnade Tiffany i vagnen och var jätte trött för vanliga fall så brukar hon vakna till när vi är i hissen men inte denna gång så jag ställde ut henne på balkongen så hon kunde sova ute.. Hon sov i nästan 2timmar ut och det var första gången hon sov på balkongen efter vi flyttade i december, på våran förra balkong så var den inglasad men inte den vi har nu.. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, men ha det bra!!
 
 

Av julimamma - 14 mars 2011 22:23

Idag så har det varit jätte fint väder ute och då passade jag och Tiffany på gå ut i det vackra vårvädret.. Vi gick till bibblan och hämtade Tiffanys bok (min första bok) som man brukar få sen gick vi vidare och så handlade vi på vägen hem med och så gick vi förbi en lekpark med och då fick Tiffany gunga för första gången och det tyckte hon om.. Vi var ute totalt i 2timmar och det var jätte skönt ute, sen blev det hem och så fick hon sova lite middag för hon sov ingenting i vagnen.. Under kvällen så har vi mest tagit det lugnt, har kollat på Familjen annorlunda och En unge i minuten.. Blir och ta en dusch snart sen lägga sig skapligt ikväll och hoppas på att det blir lika fint väder imorgon.. Ha det bra!!

Av julimamma - 12 mars 2011 23:23

Idag så vaknade inte Tiffany fören kl 10, men jag vaknade kl 8:30 och väntade på att hon skulle vakna.. Sen fick hon gröt och sin ersättning och hon åt upp allting utan problem eftersom hon hade blivit av med sonden i natt.. Tejpen hade fastnat på täcket och då hade antaligen sonden åkt ut med.. Men det har gått jätte bra iallafall utan sonden idag även när vi var till Tuna Park en stund idag då åt hon utan problem.. Annars brukar det bli problem vid folksamlingar men inte idag så hon fick massa beröm av oss efteråt och då var hon jätte glad och skrattade massor.. Sen har även farfar varit barnvakt till Tiffany en stund innan vi åkte till Eskilstuna idag, och det gick jätte bra.. Jag köpte 3st linnen och 2par örhängen till mig själv idag och det är inte speciellt ofta jag köper saker till mig själv längre, köpte även 4st barnböcker till Tiffany 1pekbok och 3st andra böcker med text.. Under kvällen har hon bada och lekt massor, hon har försökt och ställa sig upp på knäna idag men det gick inte så bra.. Jaja, ska strax gå och lägga mig.. Ha det bra!!
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards