Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under december 2012

Av julimamma - 10 december 2012 11:35

Morgonen började runt kl 08:50 men Tiffany sov fortfarande och ville inte vakna och komma upp men när jag sa att hon skulle få åka pulka till dagis då vart det fart i henne. Hehe! Eftersom jag väckte henne imorse så var hon inte riktigt vaken imorse så hon ville inte äta sin gröt och hon drack sin 3års välling som hon har börja med nu. Sen gjorde vi oss klara för att gå till dagis och då fick hon åka pulka och hon vart jätte glad verkligen. 
När vi kom till dagis så ville andra barnen hälsa på Tiffany men hon brydde sig inte om dom hon ville bara dricka av sin näringsdryck och sen leka. Så det var bara och gå hem igen och äta frukost och kollade på julkalendern samtidigt sen har jag nu tagit de lugnt en stund ska göra lite nytta innan jag hämtar Tiffany på dagis igen med. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu. Skriver mer när jag har mer tid. Ha de bra!

Av julimamma - 10 december 2012 11:19

  •  Första dagen for din senaste mens var 21-Sep-2012
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 28-Jun-2013 (s tecken)
  •  Du är gravid i vecka 12 (11+3)
  •  Bebisen är c:a 45 mm. *
  •  Du har klarat av 28% av graviditeten.
  •  Du har 199 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 21-Sep-2012 till 19-Dec-2012
  •  Din andra trimester varar från 20-Dec-2012 till 19-Mar-2013
  •  Din tredje trimester varar från 20-Mar-2013 till 28-Jun-2013

    Då har jag gått ett par veckor nu men har inte riktigt fattat ännu att jag är gravid men vet inte om det kan vara mycket för att jag inte vill fatta det fören vi har bestämt oss helt ännu. Det med illamående är fortfarande kvar men har börja hitta en balans lite nu hur jag ska göra för att må mindre illamående. 
    Men något jag verkligen måste ha varje dag det är APELSINJUICE, mandariner och gurka. Så min morgon börjar med apelsinjuice och maka med gurka gärna julknäcke.
     

Av julimamma - 7 december 2012 12:47

Morgonen började vid kl 08:45 och under natten har jag sovit jätte bra faktiskt sen om det var för att jag sov på soffan det vet jag inte. Men gick upp och fixade med gröt till TIffany och hon var väldigt gnällig och det visade sig att hon hade feber på 38grader så hon blev hemma idag från dagis. Så vi åt frukost tillsammans även "R" sen gick han till jobbet och Tiffany började måla och pyssla lite medan jag plockade undan på bordet och hon var jätte duktig på måla. 
Efter det så satte vi oss i soffan och kollade på barnprogram tillsammans och julkalendern och hade de jätte mysigt så var det dags för lunch och så fick Tiffany sova middag och jag passa på och vila en stund nu på soffan och kollar på tv. Skriver mer kanske senare. Ha det bra!

Av julimamma - 6 december 2012 21:49

Morgonen började vid kl 08:45 så plockade jag upp Tiffany ur sängen och klädde på henne och fixade hennes gröt sen ville hon ha ännu mer gröt sen efter 2st portioner så gjorde vi oss klara och gå ut till dagis. På väg till dagis så fick Tiffany åka pulka och det tyckte hon var jätte roligt verkligen och ville att jag skulle hämta henne med pulkan med och det gjorde jag och så var vi ute 1.5timme efter det och hon ville verkligen inte gå in för hon ville åka mer pulka.
När vi kom in så fick hon sova middag och jag passade på och vila en stund på soffan eftersom jag inte fick så mycket sömn under natten. När hon vaknade så ville hon ha en portion med gröt och det fick hon så hon åt 1,5dl med gröt sen fick hon sitta och måla en stund och pyssla lite sen ville hon ha välling innan hon somnade så hon drack sin välling ca 45minuter efter gröten. Sen somnade hon jätte snällt för natten och jag tog en dusch och nu har jag druckit lite te för jag behövde få i mig någonting. Har knappt ätit någonting idag men det kan vara mycket också för att jag är förkyld och ligger mellan 38,5 - 39graders feber med och det är inte alls roligt. Tänkte faktiskt sova på soffan i natt för när jag har legat på soffan har jag kunna sovit bättre än vad jag gör i sängen just nu när jag är sjuk.

Så jag ska kolla klart på mitt program sen ska jag faktiskt sova är jätte trött redan, får se om "R" hinner komma hem innan jag somnar men det tror jag inte. Skriver kanske mer imorgon. Ha det bra och god natt!

Av julimamma - 5 december 2012 20:51

 
Morgonen började vid kl 06:45 idag för idag skulle Tiffany till dagis och få äta frukost där vid kl 07:30 sen gick jag hem i snöoväder. La mig på soffan med en kopp med houngsvatten och vilade en stund sen somnade jag till och sov nästan 1,5timme riktigt skönt faktiskt. Sen var det bara och göra sig klar för att hämta Tiffany på dagis och gå till sjukhuset med Tiffany på ögonkontroll som vi gör 2gånger om året, vi gick det utan "R" idag för han är sjuk. Det gick jätte bra och Tiffany var verkligen jätte duktig på och göra undersökningarna efter det gick vi till fiket för jag behövde äta frukost och då var kl 12. Sen gick vi till BVC vid kl 12:40 för vi skulle vara där vid kl 13:30 på en viktkontroll idag och det gick ganska bra, tanke på omständigtheterna så har iallafall inte gått ner så mycket i vikt. 
Hon hade gått ner 240gram det är ju inte så konstigt heller eftersom hon har nyligen varit magsjuk så jag är glad ändå att hon inte har gått ännu mer. Men vi vet också att Tiffany har blivit ett matvrack just nu som ikväll åt hon nästan 2dl med gröt sen var hon nöjd och ville sova för natten. 

Under dagen har vi även fått brev från Göteborg med om att vi ska ner på en ny kontroll med Tiffany på hennes hjärta. Det känns faktiskt ganska kul ändå och få åka ner dit för att träffa alla igen men självklart är man lite nervös på vad undersökningarna ska visa om vi behöver vara kvar där längre än beräknat, men de får man ta då. Men det ska gå bra med undersökningarna och vi får komma hem som vi ska igen och må bra. Håller tummarna att vi har turen med oss. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, ska strax duscha för jag fryser jätte mycket för att jag har feber på 38,4grader, ont i halsen och hostar lite. Skriver mer när jag har mer tid en annan dag. Ha det bra!

Av julimamma - 5 december 2012 20:33

December:
Vikt: 9275gram, längd: 78cm. (5december 2år & 4,5månad.) BVC
Alltså har hon gått ner ca240gram men hon har också varit magsjuk med, det går man inte glömma.

November:
Vikt: 9515gram, längd: 78cm. (5november - 2år & 3,5månad.) BVC

Oktober:
Vikt: 9450gram, längd: 78cm. (3 Oktorber - 2år & ca3månader.) BVC

 

September:
Vikt: 9600gram, längd: 77,5cm. (3september - 2år & 1månad+17dagar.) BVC
 

Augusti:
Vikt: 9065gram, längd: 77cm. ( 2augusti - 2år & 16dagar.) BVC

 
Juni:
Vikt: 8760gram, längd: 76,1cm. ( 18juni - 23månader & 1dag. ) BVC

Maj: 
Vikt: 8270gram, längd: 74,5cm. ( 11maj - 21månader & 24dagar.) BVC
 

April:
Vikt: 7900gram, längd: 74,2cm. ( 11april - 20månader & 25dagar.) BVC 
 

Mars 2012:
Vikt: 7740gram, längd 74cm. (20mars - 20månader & 3dagar.) Västerås.
Vikt: 7670gram, längd: 74cm. (5mars - 19månader & 17dagar. ) BVC.
 

Januari 2012:
Vikt: 7560gram, längd: 73,3cm. (26januari - 18månader & 9dagar.) Göteborg.
Vikt: 7680gram, längd: 73,3cm. (10januari - 17månader & 24dagar.) Västerås.

Av julimamma - 4 december 2012 13:10

Morgonen började vid kl 06:15 för mig men lyckades somnade om igen efter en stund och så sov vi till strax innan 10. Gjorde ordning en tallrik med gröt till Tiffany och när jag hade plockat fram de jag och "R" skulle äta till frukost hade hon nästan ätit upp sin gröt redan. Sen satt hon och åt lite gurka med och plockade lite sen borsta tänderna och leka en stund. Så har vi haft träningspass med under förmiddagen och sen busade vi tillsammans i hennes rum och sen ville hon äta igen vid kl 12:30 så hon åt en redig portion med lasang och jag åt en macka sen ville hon ha en macka också. Så var det dags och sova middag nu vid kl 13:20 sen får vi se vad som händer under eftermiddagen. 


Annars när Tiffany har ätit nu så bra så har hon ätit helt själv och är verkligen jätte duktig och hon tycker de är jätte roligt och äta själv med bestik dessutom. Är verkligen glad att hon verkligen vill äta själv och äter mat och gröt igen. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, tänkte passa på och vila en stund jag med nu. Ha det bra!
 

Av julimamma - 3 december 2012 21:12

 

Morgonen började vid kl 09:45 så åt vi frukost och kollade på julkalendern samtidigt och Tiffany åt upp sin gröt jätte fort och även en tallrik med yougurt med. Sen var det och borsta tänderna och sen var de full fart här hemma för Tiffany ville gå runt och träna så de gjorde vi en stund sen fick hon leka en stund inne på sitt rum sen kom hon ut till vardagsrummet och då satt jag och slog in julklappar men fick inte göra klart för hon ville vara med. Sen vid kl 12 började hon tjata om att hon ville äta igen men lyckades få henne och tänka på lite annat 1timme så hon käkade 2portioner med mat och drack nästan en hel flaska med näringsdryck med på 160ml. Så fick hon sova middag och hon sov nästan 2timmar så jag passade på och plocka lite och sen tog jag de lugnt och vilade en stund jag med och kollade på tv.  Så kom "R" hem från jobbet och så började han med maten och jag gav Tiffany gröt och eftersom hon äter själv så stod jag och diska en stund sen käkade vi och då hade Tiffany käkat klart. Sen satt jag och målade hennes naglar för hon ville det och så skulle hon även vara fin i håret med. Så gick "R" och Tiffany ut till affären och handla hem lite och jag tog de lugnt en stund och kollade på tv. Sen vid kl 20 så blanda jag ordning välling till Tiffany på 250ml och hon lämnade 15ml kvar sen var det dags och sova för natten för henne och efter en liten stund så somnade hon.
Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, ska snart duscha sen ta de lugnt och lägga mig för natten. Ha de bra!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards