Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 14 juni 2012

Av julimamma - 14 juni 2012 23:10

Dagen började med att vi vaknade vid kl 10 och Tiffany också sovmorgon imorse, sen åt vi frukost och Tiffany åt faktiskt en maka till frukost och välling till. Sen fick hon leka på golvet och så ville hon gå runt med när jag höll i händerna sen ville hon klättra mycket i soffan, vår lilla apa!
Sen vid kl 14 så kom Karin över för vi skulle gå till sjukhust för vi hade en tid hos kuratorn, kl 15 och fixade lite där sen vidare till stan och käkade lite sen gick vi till Big Inn och kollade upp lite saker. På vägen dit så somnade Tiffany i vagnen och sov 1timme. När hon vaknade så vill hon gå nästan hela tiden, det är jätte bra träning för henne och gå så mycket som de går.
Innan vi gick hem så stannade vi även förbi en lekpark en stund sen gick vi hem och så testade jag med och ge Tiffany havregrynsgröt och hon åt faktiskt upp allting utan några problem och fick hon en ostskiva och så drack hon vatten till för hon ville inte ha välling. Jag vart jätte förvånad att hon åt upp allting utan några problem och just gröt. Hoppas det fortsätter så bra att hon vill äta mer mat och gröt igen, håller tummarna nu!
Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll ska strax sova är jätte trött. Skriver mer imorgon när jag har tid. Ha de bra och god natt. Tänkte lägga in lite bilder från idag!
 
Första bilden är på Tiffanys öga efter hon krachade med rutskanan(stavning?) igår. Sen när hon läser bok i väntrummet och hon var verkligen helt inne i boken men de handla om Pippi Långstrump.
 
När Tiffany satt i sandlådan och lekte en stund.

Av julimamma - 14 juni 2012 00:18

http://www.youtube.com/watch?v=4vmNyWmDBsI&feature=related (Riktigt rolig video.)

 
Under dagen så sov Tiffany middag i 1timme sen fick hon leka en stund så var det dags för mat och då blev de lite bråk men de gick bra ändå för jag lurade i henne de. Sen vid kl 18 så gick vi ut och träffade Karin och vi gick till Chili nam nam och käkade sen till Smedjan och lyssnade på musik och där ville Tiffany gå runt och dansade också till musiken och skrattade. Sen gick vi till affären och handla lite smått och sen gick vi till lekparken en stund och då krachade Tiffany i rutchkanan(stavning?) och fick en bula vid ögat men de gick bra och sen ville hon åka mer och sen var det dags för att ge sig hem igen.

När vi kom hem så fick Tiffany sin fruktsmoothie ikväll istället för välling sen fick hon träna en liten stund så hon skulle verkligen bli jätte trött för hon var så spralig när vi kom in. Så var de dags och borsta tänderna och sen lägga henne i sängen, hon somnade ganska direkt faktiskt för hon vart helt slut av allt bus och tränade ikväll. Kommer itne på så mycket mer och skriva ikväll, ska strax sova är jätte trött. God natt!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards