Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 6 maj 2013

Av julimamma - 6 maj 2013 21:51


Det är lillsyskonets första nalle som har väldigt stora öron, de var både snutte och nalle ihop kan man säga. Kunde verkligen inte låta bli och köpa den när vi var in och kollade när vi var till lekia idag.  
Det finns så mycket bebissaker så man blir verkligen bebissjuk och längtar massor tills lillsyskonet kommer, sen kan det även vara nästan för mycket kläder, saker, vagnar osv med saker så man nästan blir galen.
Börjar längta mer efter lillsyskonet faktiskt nu när man vet att det inte är lång tid kvar av graviditeten, den kan iallafall komma några dagar tidigare som Tiffany gjorde gärna 1-2veckor tidigare men det bestämmer den själv.   

Av julimamma - 6 maj 2013 20:16

Morgonen började vid kl 09 och vi åt frukost vid 10 och sen gick vi ut til lekparken och var där i ca 1timme sen kom mamma och brorsan och hämtade Tiffany för dom skulle vara barnvakt så dom kom vid kl 12 och vid kl 13 var jag och "R" på TAKK-Kurs om tema Sommar, riktigt intressant faktiskt och få lära sig lite mer och just om den årstiden som kommer nu med. Så vi satt faktiskt på kurs i 3timmar sen snabbt förbi Apoteket och beställde mer smoothie till Tiffany sen in till Lekia och köpte lite sandleksaker till Tiffany och en första nalle till bebisen sen hämtade vi Tiffany i Kungsör. I Kungsör åt vi mat med när vi var där sen gjorde vi oss klara för att åka hem sen förbi affären och köpte glass och Tiffany skulle verkligen ha en egen glass och hon åt upp hela men det tar lite tid sen fick hon sin smoothie med sen sova för natten och somnade ganska direkt eftersom hon sov ingen middag under dagen. 
Annars under kvällen blir de och ta det lugnt för jag är grymt trött i huvudet idag efter allt idag, har nyss kollat på Unga mödrar och ska snart kolla på Djurakuten sen funderar jag nästan på sova för natten jag med. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer under dagen/kvällen imorgon. Ha de bra!

        
Bild från när vi var i lekparken innan mamma/mormor hämtade Tiffany.

Av julimamma - 6 maj 2013 10:19

Ny vecka och har nyss ätit frukost men Tiffany håller på fortfarande och kollar på Nicke Nyfiken med. Solen skinner ute så det är verkligen vårväder ute.
Idag fyller min mormor 80år, grattis till dig mormor hoppas du får en bra dag. Skriver mer senare under dagen. Ha de bra till dess och njuta av vädret.

Av julimamma - 6 maj 2013 09:15

 
Sammanfattning: Vecka 34 ca 6veckor kvar nu är det inte många veckor kvar av graviditeten. Det känns mer i ryggen nu när man går längre sträckor att de börjar bli tungt för ryggen och man går inte lika snabbt som förut. Men nu har vi iallafall fixat barnvagnen helt med syskonsits till Tiffany som min plastmorfar har hjälpt oss med. Så har vi även köpt hem 1blöjpacket med så vi har någonting och börja med iallafall, kläderna är färdiga och ligger i skåpet. Men mycket mer än så har vi faktiskt inte gjort ordning i hemmet för bebisen för vi har redan skötbord som vi använder till Tiffany forfarande. Annars med graviditeten så spyr jag fortfarande har kommit i en period de kommer ganska ofta nu och utan någon direkt förvarning ibland med, bebisen rör sig mycket varje dag, foglossningar och huvudvärk emellan åt inte så ofta ändå. Bara hoppas veckorna rullar på ungefär lika snabbt som förut eller kanske något snabbare ändå eller att bebisen vill komma ut några dagar tidigare..

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards