Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 14 maj 2013

Av julimamma - 14 maj 2013 23:24

  När jag och Tiffany var hos dietisten sist så bestämde vi att vi skulle prova energipulver till Tiffany.
Nu har vi fått hem den idag och under dagen har jag provat den på Tiffany och hon ska ha 1msk och börja med till vatten, saft, välling, mjölk helt enkelt all dryck utom sin smoothie sen ska hon ha 1msk i blandad i sin gröt och mat med, funkar det bra ska vi öka till 2msk om ett par dagar. Så det ska bli ganska intressant och se hur det går med det och om vi märker någon skillnad med detta energipulver till henne. 
Anledningen till att vi inte har provat de tidigare är att man ska inte ge barn under 3år sånt fast nu är inte Tiffany 3år ännu men nästan de fattas 2månader så får vi se helt enkelt. Om det är någonting vi ska fortsätta med och använda eller om vi måste prova ut något annat, det återstår och se helt enkelt. 

Kan ju börja med och tala om att under dagen har det gått utan några problem och Tiffany har ätit jätte bra med det pulvret i sin mat, välling, gröt och dryck med. Men vi får helt enkelt se hur det går, ganska spännande faktiskt.

Av julimamma - 14 maj 2013 23:03

Under dagen har vi varit till lekparken och en snabbis till dagis med och hämtade en sak. När vi kom hem så åt Tiffany middag och jag började med att koka upp potatisen sen skulle jag precis göra mos och då kom "R" hem och började med köttbullarna och sås sen åt vi mat tillsammans och så försökte vi få Tiffany och vila en stund men de tyckte inte hon, hon satt i sitt rum och lekte istället. 

Efter maten så kollade jag på Unga mödrar och somnade till på soffan när Tiffany var inne på sitt rum och "R" satt i soffan och tog de lugnt. Så blanda jag ordning välling och gjorde en maka till Tifany sen fick hon sova för natten vid kl 20:30 och somnade ganska direkt för då ville hon sova. 
När hon las för natten så tog jag en dusch och kvällsmaka med och kollat på Djurakuten och nu tar jag de lugnt och inte direkt något speciellt. Tänkte strax lägga mig och sova för natten för jag är ganska trött. Kommer inte på så mycket mer och skriva just om dagen faktiskt. Skriver mer imorgon under dagen/kvällen när jag har tid. Ha de bra!

Av julimamma - 14 maj 2013 16:42

Under "morgonen" vaknade Tiffany vid kl 13:30 och då fick hon frukost och åt upp sin gröt och under tiden så torkade jag av lite i köket, diskade, skalade potatis till maten sen. Men Tiffany hann äta upp sin gröt innan jag hade skalat klart potatisen så hon satt och ritade en stund och kollade på Anki och Pytte.
Sen gjorde vi oss klara för att gå ut en stund så vi slängde lite soppor med och sen gick vi till dagis och hämtade en sak dom hade  packat ner igår och sen gick vi till lekparken och var där ca 45minuter för sen ville inte Tiffany vara kvar där längre för hon var hungrig igen. 
När vi kom in så värmde jag på lite mat åt henne så jag passar på och bloggar just nu när hon äter lite middag. Sen blir det och vänta på att "R" kom hem med från jobbet sen ska vi äta mat och resten av kvällen ska vi ta de lugnt och packa lite med. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver kanske mer senare under kvällen får se. Ha de bra!
   Bilder från när vi var i lekparken..

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards