Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under november 2011

Av julimamma - 23 november 2011 16:12

Imorse vaknade vi runt kl 10:15 och åt frukost och sen plockade jag ner de sista inför badet. Sen åkte vi iväg och bada och det gick jätte bra men Tiffany var lite chokad i början men sen gick de bra. I slutet när vi skulle gå upp så ville hon inte gå upp, härlig unge! Sen var de dags för att åka vidare till sjukhuset och ta en spruta och de gick jätte bra och sen fick Tiffany lite mellis i bilen och somnade i bilen med, vilket inte händer ofta. När vi kom hem så la jag Tiffany i sängen direkt och så började jag plocka upp badkläderna och satte igång en maskin tvätt direkt och sen läste jag ett brev vi har fått från Tiffanys läkare i Västerås. Men vill inte skriva om de just nu, tänkte smälta de lite själv först, skriver kanske ikväll om de. Tänkte lägga mig i sängen och vila en stund nu för jag är ganska trött jag med efter badet. Skriver kanske mer ikväll, ha de bra!
    

Av julimamma - 22 november 2011 23:56

Under kvällen har jag gjort om lite i badrummet. Hade tråkigt och eftersom vi har ett väldigt litet badrum så fick jag bara för mig och göra om lite enkelt. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu, funderar på om jag ska lägga mig och sova för natten strax börjar bli ganska trött. God natt!
   

Av julimamma - 22 november 2011 21:25

Idag så tog både jag och Tiffany sovmorgon, men jag vaknade kl 10:30 och Tiffany vaknade kl 11:30 så vi åt frukost sen fick Tiffany leka en stund och jag gjorde ordning så vi kunde gå ut en stund så vi gick till Öppna förskolan(kyrkis) och var där sen på vägen hem somnade Tiffany i vagen. När vi kom hem så sov Tiffany fortfarande så jag ställde ut vagnen på balkongen och hon sov ca 45minuter. Under tiden Tiffany sov på balkongen så gjorde jag ordning mat och diskade så länge. Sen vaknade Tiffany och jag tog in henne och bytte blöja och under tiden så somnade hon igen, så jag la henne i sängen. När hon vaknade igen så fick hon ersättning och gröt och sen badade jag med Tiffany ikväll och de tyckte hon var roligt. Sen blev de välling och sova för natten för henne, jag packade ordning väskan med badkläder för imorgon. Nu tänkte jag kolla på 112-på liv och död. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu ikväll. Ha de bra, Hej då!
 

Av julimamma - 21 november 2011 23:53

Idag är de ny vecka och de händer en del saker denna vecka också. Tiffany fick välling i våran säng och vi hade mysstund tillsammans och sen åkte vi till Kungsör och var hos mina föräldrar och kom hem under kvällen. Annars under dagen var jag, mamma och Tiffany ute på en promenad och Tiffany sov i vagnen och har varit jätte glad och spralig hela dagen. Är väldigt trött faktiskt sov ca 3timmar under natten så just nu är jag övertrött, så jag hoppas jag får sova bättre i natt. Annars under kvällen har jag kollat på Ensam mamma söker, 112-på liv och död och tänkte kolla på De okända nu. Sen ska jag sova för natten. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Ha de bra, God natt!
 

Av julimamma - 20 november 2011 23:30

Idag har vi mest tagit de lugnt och Tiffany ville inte sova middag i sin säng så jag bädda ner henne i vagnen och hon fick sova ute på balkongen och där sov hon 1timme. När hon vaknade fick hon mellis och var fortfarande trött, så jag la henne i hennes säng. I sängen sov hon ca 2,5timme så hon var ganska trött idag av någon anledning. Annars så har de varit lugnt idag och massa lek och bus med. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, ha de bra. God natt!
 

Av julimamma - 19 november 2011 21:19

Vad vill ni läsa om i bloggen??
KOM IGEN NU! ELLER VILL NI INTE LÄSA OM NÅGONTING KANSKE???
lämna ett liten kommentar om vad ni vill läsa om.....
 

Av julimamma - 19 november 2011 20:00

Under dagen så har vi varit till Tuna park och vi hittade ett par badbyxor till Tiffany. Sen köpte jag ett par byxor och ett hårband till Tiffany med. Sen åkte vi till Willys och handla lite sen åkte vi hem och då fick Tiffany ersättning och gröt. Efter gröten fick Tiffany bada sen var hon trött och ligger i sängen redan och sover, men ska väcka henne vid kl 21 och då ska hon få välling. Annars under kvällen händer de inte så mycket, ska ta en varmdusch sen kolla på någon film och ta de lugnt. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu, ha en bra kväll. :)
 

Av julimamma - 19 november 2011 11:27

Det är lördag och "R" jobbar och medan jag och Tiffany är hemma och tar de lugnt. Hon går runt i sin gåstol och leker och emellan åt äter hon smörgåsrån med. Annars under dagen blir det och fortsätta leta efter en baddräkt till Tiffany som hon ska ha på onsdag. Det finns inte på H&M, Lindex och kappahl bara för att de är fel års tid tycker dom, men dom tänker inte på att de är folk som faktiskt badar i badhus. MEN MEN! Hoppas vi hittar någon bra. :)
Igår kväll så somnade Tiffany vid kl 21 och vaknade vid kl 10:15 imorse och då får hon ingen välling vid kl 23 längre. Dietisten och onokologen trodde hon skulle vakna tidigare men Tiffany kan vara en riktig sjusovare emellan som jag var när jag var lite och de kan jag fortfarande vara om de är så. Ska kolla runt lite på internet nu sen ska jag leka med Tiffany, skriver mer senare. Ha de så bra under tiden. ;)
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards