Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under november 2011

Av julimamma - 12 november 2011 20:53

Imorse fick vi sovmorgon till kl ca 10:30 och de va riktigt skönt. Sen åt vi frukost och sen tog jag en dusch och så åkte vi iväg till Arboga och var på DollarStore och sen gick vi in på Subway dels för att Tiffany skulle äta och då tog vi också och passa på och ta lite mellis. När vi kom hem så fick Tiffany leka en stund sen sova middag och då somnade jag på soffan. Sen under kvällen har vi tagit de lugnt och tränat med Tiffany, hon är jätte duktig med och försöka gå. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu, ha de bra!

Av julimamma - 11 november 2011 22:12

Då är de kväll igen och denna vecka har gått fort som jag trodde att den skulle göra.
Det kanske är någon som undrar varför jag var till BM(barnmorskan) imorse? Men iallafall var dit eftersom mina andra p-piller är snart slut så jag var tvungen och fixa nytt recept och så kollade dom även blodtrycket med. Eftersom min mellersta bror har fått högt blodtryck nu i höst så ville dom kolla upp mig med om jag hade eller inte. Men mitt blodtryck var kanon bra tyckte sköterskan 130/80 och de är ju skönt de annars gjorde ingenting speciellt där. Sen gick vi på en promenad sen gick vi hem och då blev de mellis och sen sov Tiffany middag och jag passade även på och vila en stund. Sen har vi lekt och busat massor idag och har vi även tränat idag med. Under kvällen så har det inte hänt så mycket mer än att Tiffany har bada och sover just nu till klockan ca 23:30 sen ska hon få välling. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu ikväll, ha de bra!

Av julimamma - 11 november 2011 19:31

Idag är de fredag den 11/11-11.
Imorse var jag till BM(barnmorskan). Tiffany har varit duktig idag. Ska strax kolla på Idol. Skriver mer senare!

Av julimamma - 10 november 2011 23:34

Idag är de torsdag och imorse vaknade jag kl 8:30 av att väckarklockan ringde sen blev de och väcka Tiffany för vi skulle till  BVC idag och det gick bra. Hon hade iallafall gått upp 80gram på 2veckor, kanske inte är så mycket men huvudsaken är att hon går upp och inte NER. Ska på en ny viktkontroll om ca 14dagar igen, får vi se hur de går då. När vi kom hem så åt vi lite mellis sen sov Tiffany middag och jag vilade en stund, när hon vakna så fick hon lite ersättning sen tränade vi en del och även lekte. Hon har en gosedjursråtta som verkligen tycker om och den heter Pysen, efter hennes morfars kompis.(Hennes morfar /min pappa\ har en råtta och den heter Pysen och varje gång vi är där så vill hon klappa den.) Därför kallar vi hennes råtta också för Pysen.

Senare under eftermiddagen så vart Tiffany trött igen av allt lekande och tränande så hon fick sova middag i 1timme sen gick vi ut på en promenad till Willys och handla lite. Sen blev de hem och äta mat och ge Tiffany mer ersättning sen göra henne klar för sängen. Blir upp skapligt imorgon med, då är de jag som ska träffa BM(barnmorskan). Så får vi se hur det går där annars händer det väl inte så mycket imorgon som är direkt planerat iallafall, utom en myskväll med Tiffany och "R". Kommer inte på så mycket mer och skriva nu, ska blanda ordning välling till Tiffany strax och sen kolla på sjukhuset sen blir de sova. Ha de bra!

Lite bilder på när Tiffany sitter i soffan och leker med "Pysen" och tränat lite.    
När Tiffany sitter i soffan och tränar och leker med "Pysen". Står även upp i soffan med och tränar.

http://www.youtube.com/watch?v=9ybhPQyJS8k&NR=1&feature=fvwp - En bra låt!

Av julimamma - 10 november 2011 23:19

Oktober:
Vikt: 7260gram, längd: 71cm. ( 13oktober - 14månader & 25dagar. )

Vikt: 7385gram, längd: 71.1cm.  ( 28oktober - 15månader & 11dagar. )

November:

Vikt: 7465gram, längd: - cm. ( 10november - 15månader & 24dagar.)

Tiffany har gått upp
80gram denna gång. Ska tillbaka om 14dagar igen som vanligt.

Av julimamma - 10 november 2011 11:29

Vaknade idag kl 8:30 av att väckarklockan ringer. Gick upp och klädde på mig och väckte Tiffany sen fick hon välling sen gick vi iväg till BVC. Skriver om hur de gick där senare, tänkte vila en stund eller kolla på film medan Tiffany sover middag. Ha de bra!

Av julimamma - 9 november 2011 21:42

Under dagen så har jag och Tiffany lekt och tränat en del. Eftersom Tiffany inte riktigt vill lära sig och krypa så sattsar vi på och lära henne och stödja sig emot lär och gåvagnen och i soffan. Det tycker hon är mycket roligare än att stå på alla fyra för att krypa. Så fick hon även åka runt på sig bil och de tyckte hon var jätte roligt men jag fick ont i ryggen, så jag satte henne på golvet men då vart hon jätte ledsen då ville hon stå i soffan istället. Hon är bara för härlig tjej, att hon orkar och vill hålla igång hela tiden men de är roligt. Sen så kom även mamma över en stund på besök och sen kom "R" hem och så fick Tiffany erästtning sen bada och sova natten. Men hon ville inte riktigt somna för hon ville hellre prata och leka. Men nu kommer jag inte på så mycket mer och skriva om dagen, tänkte duscha nu sen ge Tiffany mer ersättning sen sitta vid datan till kl 00 eller om jag kommer på något annat och göra. Sen ska jag sova för natten efter kl 00, för Tiffany ska få välling. Ha de bra, Hej då!

Av julimamma - 9 november 2011 12:33

Kan ju börja med och tala om att jag sov som en stock i natt, somnade vid kl 00:15 och vaknade kl 9:30 av att Tiffany prata. Det jag inte visste var att hon låg i våran säng redan, så jag gick upp som en zombi till hennes rum och hennes säng är TOM?! Då kom "R" och sa att hon låg i våran säng och att hon hade redan fått välling. Jätte snällt att ge mig sovmorgon och sen var de bara gå upp och äta frukost och så gick "R" till jobbet.
Imorse när jag skulle klä på Tiffany så satt vi i våran säng och då frågade jag henne:
Jag: - Vart är din body?
Tiffany: Tar sin body och räcker den till mig.
Jag: Blev paff. Men sa Tack! (HAHA)
         Sen bad jag om strumporna.
Tiffany: Gav mig sina strumporna och sa; Titta. (Peka på katten.)
Jag: Vad duktig du är gumman.
Tiffany: Ja, titta däe och klappar katten.
Jag: Då bad jag Tiffany ge mig byxorna och de gjorde hon.
        Så bad jag henne att hon skulle ställa sig upp så jag kunde dra upp byxorna. De gjorde hon direkt.

Tiffany: Titta, e däe? (Pekar på magen).

Det roliga är att alla hennes kläder låg bara som en hög på min säng och att hon plockade fram rätt klädersplag direkt. Det är så roligt och se att hon kan börja kommunicera och förstår en del av de man säger eller ber henne göra. Kommer inte på så mycket och skriva om nu, skriver mer senare. Ha de bra!


»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards