Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 28 april 2012

Av julimamma - 28 april 2012 23:58


När TIffany fick åka karusell för 2a gången i sitt liv, åkte samma karusell igår med. Igår var hon jätte glad och skrattade med.

Av julimamma - 28 april 2012 18:03

Imorse vaknade Tiffany vid kl 08:30 och satt på madrassen och lekte en stund sen bad jag henne komma till mig och de gjorde hon och var jätte lycklig att hon kunde komma ner på golvet själv. Så gick vi upp och tvättade av oss lite sen fick hon busa med morfar en stund sen åt vi frukost och sen kom "R" och hämtade oss och vi åkte till marknaden och kollade runt lite sen vid kl 14 åkte vi till mina föräldrar och då fick Tiffany ny blöja och vi fikade sen åkte vi till "R" jobb sen vidare till affären och efter de åkte vi hem och Tiffany fick sova middag och sover fortfarande och jag satte även igång en maskin med tvätt. Ska ta de lugnt resten av kvällen nu och umgås med min lilla familj hemma nu, vi åkte hem idag från mina föräldrar som var planerat att vi skulle ha gjort igår redan men de blev idag istället.

Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen just nu tänkte även lägga in lite blder från när jag åkte karusell med Tiffany. Hon tyckte de var ganska roligt men sen vart de för mycket snurr på ett ställe men de gick bra, och hon fick även ett halsband och en tröja av oss idag. Skriver kanske mer under kvällen. Ha de bra!

Bilder från när vi åkte karusell tillsammans. En bild från igår kväll på Tiffany när hon sov på madrassen under nattten. <3 

Av julimamma - 28 april 2012 00:36

Skrev ett inlägg tidigare under kvällen men när den skulle ladda upp så hängde internet sig på min dator, mindre kul. Men imorse så vaknade Tiffany vid kl 07:30 men satt så snällt i sin säng och pratade för sig själv. Men iallafall under eftermiddagen så åkte vi till Eskilstuna och handla lite sen vidare på marknad i Kungsör. Det var jag, Tiffany och mamma som gick och vi köpte lite till Tiffany och sen åkte jag en karusell med Tiffany och jag bad mamma ta kort men hon hittade inte kameran i väskan men hon hade ändå inte kunna tagit några kort för hon vet inte hur kameran funkar.
När vi var nästan klara så köpte vi lite lotter och TIffany vann en Hello Kitty nalle sen fick vi skynda oss till Konsum för de började spöregna och då vänta vi på att pappa skulle komma och hämta oss. 
Sen åt vi mat och Tiffany fick sova en stund och annars har kvällen varit lugn och pappa har hjälpt mig med datorn och rensa bort onödiga saker som inte behövdes ha kvar. Tiffany sover på sin madrass på golvet ikväll och de var inga problem och få henne och somna på den, jag ska strax lägga mig och sova för natten jag med är jätte trött. Tänkte lägga upp lite bilder från idag med sen blir det och sova. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon när jag har tid, ha de bra och GOD NATT!!
 
Tröjan med Pippi köpte mamma till Tiffany, ballongen fick hon av mig och filten fick hon i affären.
   
Lite bilder på Tiffany från när vi var på promenad i Eskilstuna.
   
När Tiffany ligger på sin madrass och sover för natten, så gullig! <3 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards