Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av julimamma - 22 augusti 2011 22:31

I helgen har det varit full rulle faktiskt så jag har inte haft tid och skriva blogg..
     Lördag; Vaknade och vi hade planerat och åka till Parken zoo i Eskilstuna, men det spöregnade nästan hela dagen så vi åkte till Tuna Park istället och var jag faktiskt hos frisören första gången få flera år för annars har min faster eller pappa klippt mig.. Sen när vi kom hem så gick vi hem med sakerna sen iväg igen till "R" syster(Anna) för det var fest där sen när vi kom hem så somnade vi direkt..
    Söndag; Vi vaknade skapligt tidigt och sen åt vi frukost och det var bättre väder idag och då bestämde vi oss för att åka till Parken zoo idag istället, och det var riktigt roligt faktiskt för det var en del djur som hade fått barn.. Tiffany tyckte också det var roligt och kolla på djuren sen vid barnens zoo så fick hon klappa alla djuren som hon kunde klappa.. Sen åkte vi förbi en snabbis hos mina föräldrar sen åkte vi till Köping och sen resten av kvällen så var tanken att vi skulle ta det lugnt men det vart det verkligen inte.. Vad som händer orkar jag inte ta upp i bloggen heller..
    Måndag; Idag så försov jag mig faktiskt med 30minuter så det vart bråttom till dagis idag.. Men vi kom dit i tid och sen gick det sådär under dagen för Tiffany på dagis.. Men personalen tyckte det gick bättre idag men då sa jag att höll inte riktigt med, och berättade varför och då tyckte dom att jag skulle gå hem och tänka genom det.. Så jag och "R" har faktiskt kommit fram till ett gemensamt beslut, vilket inte alltid kan vara ofta.. Men vi bestämde att Tiffany får vänta med och börja på förskolan för det funkar inte med matrutinerna och matsituationen överhuvudtagt, hon kan vara väldigt svår och mata för hon är verkligen inte som vilket barn som helst när det gäller maten.. Hon har alltid varit lite speciell när det gäller med matningen.. Annars under dagen efter dagis så fick Tiffany sova middag sen gick vi med Karin till stan och gjorde lite ärenden och sen gick vi till Netto och handla lite och sen gick vi hem igen.. Under kvällen har det inte hänt så mycket faktiskt, Tiffany sover och jag ska strax in och duscha sen ska jag kolla på film och sen sova.. Ska till dagis imorgon och prata med personalen och hämta hem Tiffanys blöjor, kläder och sånt.. Skriver mer imorgon.. Ha det bra..

Lite bilder från Parken Zoo & på vad jag har handla för kläder idag till Tiffany..
        Gardiner och kläder..

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards