Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 13 augusti 2011

Av julimamma - 13 augusti 2011 22:22

I eftermiddags åkte vi till Arboga för det är medelstidsmarknad där, men vi var inte där så länge.. Tiffany var mer intresserad av hästarna och alla hundar som var där.. Innan vi åkte hem så var vi tvunga och handla lite sen åkte vi hem och försökte lägga Tiffany men hon ville inte sova middag.. Min magkatarr har börja bråkar mer med mig igen och det är väldigt jobbigt, hade mycket problem med min magkatarr när jag väntade Tiffany men sen har det inte varit så mycket det är nu det har börja igen.. Min mage har bråkat en del idag så när vi kom hem var jag tvungen och lägga mig i sängen en stund och ta det lugnt och eftersom inte Tiffany ville sova middag så fick hon sitta i våran säng och leka eftersom "R" höll på med maten med.. Har ganska nyligen kollat på film tänkte försöka njuta av en dusch sen ska Tiffany väckas.. Då ska hon faktiskt få lite gröt och ersättning sen ska hon få sova för natten och det ska väl jag med snart göra, skanske kolla på en till film.. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu ikväll, ha de bra!!

Av julimamma - 13 augusti 2011 12:49

Tänkte skriva lite har nämligen fått en fråga några gånger som jag kan svara på här;

Frågan;
Har ni tänkt och skaffa ett syskon till Tiffany snart, när & varför???

Svar; Jag kan börja med att säga jag vill gärna ha ett till barn redan nu. Men jag och "R" har faktiskt pratat om detta några gånger och har kommit överrens om båda två.. Vi tycker att Tiffany ska få ha oss den tiden hon verkligen behöver för sig själv för hon behöver oss båda hos sig tex på sjukhuset när vi är där och såna saker.. Sen att Tiffany hon är ett barn som är så gott som nöjd och glad hela tiden men det är så mycket runt omkring henne som tar mycket tid tex sjukhus, träningarna med henne, alla kontroller vi är på och hon är också lite svår med när det gäller maten/vikten så det går åt mycket energi på allt det..
Så vi har sagt att Tiffany ska helst vara runt 3-5år men helst tidigast 4år men det beror lite på hur det ser ut då och hur hon mår och allting sån, det är inte ens säkert att hon får något syskon.. Men helst vill vi att hon ska ha något syskon och kunna bråka, leka och såna saker med men vi ska vara glada att vi iallafall har henne..

Vet inte om detta svar är tillräckligt som svar men det
är iallafall ett svar på frågan
..

Av julimamma - 13 augusti 2011 12:37

Det verkar som Tiffany accepterar att sluta med nappen nu, började knappt för 1månad sen och hon inte skulle ha någon napp mer på dagarna.. Det gick bra hon behövde den ibland men slutade mer och mer och inte behöva den.. Nu har hon den inte alls på dagarna några få gånger när hon sover middag på eftermiddagen, men dom sista gångerna nu har hon inte haft någon ens då..
     I natt så hade hon inte ens någon napp och hon vaknade inte någon gång och var ledsen, hon börjar verkligen klara sig utan den vilket är ganska skönt faktiskt.. Men vi ska testa ett par dagar till får vi se hur det går, men att det skulle gå så fort trodde jag faktiskt inte.. Hade önskemål att hon ska vara utan napp tills hon börjar på förskolan i början av OKTOBER, men det verkar fungera om det fortsätter som det gör nu.. Visst vi har alltid med oss någon napp i väskan när vi går ut, men det är sällan hon använder den inte ens när hon blir ledsen längre..
    Är verkligen stolt över vår dotter som är så duktig, hon är bara 1år & 27dagar..
Vi började för 27dagar sen och minska med att hon ska sluta med nappen..
Jag älskar dig Tiffany, är verkligen en jätte stolt mamma till dig..<3
 

Hur gamla var era barn när ni tyckte dom skulle
sluta med napp/eller när ni börja försöka sluta??

Av julimamma - 13 augusti 2011 11:26


  Tiffany när hon sitter och leker i våran säng på morgonen..
  (13augusti 2011 - 1år & 27dagar..)
 

Av julimamma - 13 augusti 2011 11:21

 


 
Jag älskar dig Tiffany..

Av julimamma - 13 augusti 2011 10:33

 
Snacka om att det är en stor "bebis", inte för att jag kallar det för bebis.. Den är till och med större än vad Tiffany väger, Tiffany väger 6,5kg och den nästan 9kg men Tiffany är lite längre men det är stor skillnad.. Men vissa barn är stora när dom föddes..

Av julimamma - 13 augusti 2011 10:13

Imorse vaknade Tiffany kl 08:30 men vi låg i sängen en stund och hade mysstund.. Sen fick hon frukost för jag har ingen lust och äta just nu, vet inte varför så är de ibland.. Så nu sitter Tiffany i mitt knä och leker medan jag skriver och "R" jobbar just nu.. Får se vad som händer under eftermiddagen, vi har inte riktigt kommit på vad vi ska göra tillsammans idag..

Tiffany känns lite varm med men hon har tänder på G just nu om det är 1-2st det vet vi  inte än, men de ser ut som att det är 2st på överkäken.. Igår kväll så somnade även utan nappen, meningen är att hon ska sluta med den helt.. Vi började sluta med nappen på dagarna dagen och det har funkat bra och ibland så går det även på dagarna när hon ska sova middag..


Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver kanske mer ikväll..
20dagar kvar, längtar!!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards