Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under september 2012

Av julimamma - 11 september 2012 23:13

 
Idag så kom dom och hämtade vårat badkar och Tiffany såg lite besviken och ledsen ut men då berättaade jag för henne att vi skulle köpa en balja istället som hon kunde bada i och då vart hon glad igen. Härlig tjej!
Så har hon dessutom börja förstå hur man ska göra när det ska bli stökigt i sitt rum för annars så städar hon efter sig men inte alla gånger nu längre. Så tog jag även en bild på hennes sovplats(sängen) med för att visa hur mysigt hon har det där. Så fick hon bada ikväll i sin balja som hon annars brukar ha sina blöjor i men det vara bara nu ikväll och hon tyckte det var jätte roligt iallafall.
Sen satt vi och käkade middag tillsammans och hon tyckte om maten men inte lingonsylt. Men hon åt mos och köttbullar utan några problem och drack sin mjölk med sugrör som hon ska börja träna med att dricka ur mera i tyckte Logopeden för de är bättre för hennes tänder bland annat. 
Annars under kvällen har jag och "R" kollat på tv tillsammans på bland annat Djurakuten och 112-på liv och död. Ska strax sova så man kommer upp imorgon, men jag lär vakna innan klockan ringer vid kl 07. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon när jag har tid under dagen/kvällen. God natt!

Av julimamma - 11 september 2012 14:50

Morgonen började med att vi vaknade vid kl 07:15 och då låg jag och tänkte om jag skulle väcka Tiffany eller om hon skulle få vara hemma idag med. Det blev att hon fick vara hemma idag med dels för att vi vill se att det verkligen håller i sig med maten att hon inte bråkar mer. 
Så det blev och äta frukost vid kl 09:30 och då drack Tiffany sin välling och sen fick hon en maka med leverpastej och det tyckte hon var gott. Så fick hon leka en stund och jag plockade ordning lite och sen ringer de på dörren och då kom hyresvärden och ville hämta badkaret eftersom vi hade ringt till dom be dom hämta för de ville vi inte ha kvar längre. Så när dom gick så städade jag av i badrummet direkt och sen ville Tiffany hjälpa till och städa.
Sen kom sjukgymnasten hem till oss för att kolla om de fanns något bra ställe för henne och träna på hemma och så fick jag även beröm för de vi tränar med Tiffany var perfekt för henne. 
Vi pratade även om Tiffanys fötter för hon har fortfarande inte hitta sin balanspunkt och trycker sig mycket bakåt men vi ska få träffa en Ortoped för Tiffanys fötter. 
Sen fick Tiffany sova middag och somnade ganska direkt så jag passade även på och sitta vid datan så jag har kollat på X-factor från igår. Ska snart kolla på Djurakuten sen får vi se vad som händer under kvällen. Skriver kanske mer sen annars när jag har mer tid. Ha de bra!

Av julimamma - 10 september 2012 21:48

Morgonen började redan vid kl 07:10 för då vaknade självmant utan att väckarklockan hade ringt så jag stängde av den och låg kvar i sängen till klockan var runt 07:25. Så gjorde jag Tiffany klar och skulle börja mata henne men hon totalvägra äta idag hon åt totalt 20ml så det var bara och ringa till dagis och tala om att hon inte kommer idag. 
Så det blev och käka frukost med "R" sen gick han till jobbet och Tiffany fick leka en stund och kollade på barnprogram. Sen fick hon äta och då åt hon iallafall 130ml sen fick hon leka en stund och träna samtidigt och så fick hon sova middag med men de ville inte hon riktigt göra just då så hon fick leka en stund till sen ville hon sova middag och då passade jag också på och vila en stund och kollade på tv. 

Annars under eftermiddagen när hon vaknade så fick hon käk sen leka och träna och hon var jätte duktig sen kom "R" hem och så började han med maten och sen ville han att jag skulle komma ut i köket och där ligger de ett packet till mig.
Jag är jätte nyfiken och chockad och öppnar de och blir tårögd och verkligen slänger armarna om honom. Sen skulle vi käka mat och Tiffany åt också mat och drack mjölk till maten. Sen var det dags för henne och borsta tänderna och sen sova för natten om hon ska förhoppningsvis till dagis imorgon. Annars under kvällen har vi tagit de lugnt och just nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Ha de bra!

Av julimamma - 9 september 2012 20:23

I natt somnade vi vid kl 05 och sen vaknade jag vid kl 07:30 imorse igen och sen somnade jag inte om heller så jag tog en dusch sen var de bara äta frukost. Sen gick jag och "T" till vinden och lämnade lite saker och sen gjorde vi oss klara för att gå ut och "T" åkte hem vid 11 och vi gick till affären och handla lite sen gick vi hem och sen fick Tiffany sova middag.

Vi kollade på film och jag somnade ganska direkt för jag var verkligen trött men de var jätte skönt och få vila en stund. Sen när jag vaknade så var jag tjock i näsan och den bara rinner hela tiden just nu så nyser jag mycket så jag vet inte om jag är på väg och bli förkyld eller om de är min allergi. Hoppas verkligen bara på att de är något tillfälligt, men de märker vi hur de blir med det annars hoppas jag på att jag får bli frisk snabbt så fall annars.

Under kvällen har jag målat Tiffanys naglar och hon vart jätte fin och hon fick välja en färg själv eftersom jag fick mitt packet med 24st olika färger igår. Sen fick hon välling och sova för natten vid kl 19 för det är ju måndag imorgon och meningen är att hon ska till dagis som vanligt då. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu. Skriver mer när jag har tid. Ha det bra!

Av julimamma - 8 september 2012 19:47

Har inte bloggat speciellt mycket på sista tiden men så är det ibland och jag känner inte att jag har speciellt mycket och blogga om just nu. Men ska försöka bli bättre på det men just nu under helgen har vi dessutom besök så man vill helst vara social med.
Kan även tala om att jag har fått lämna in min mobil idag med för den har krångla egentligen sen 2månader tillbaka och det tar mellan 1-3veckor innan jag kommer få tillbaka den igen. Sen under dagen så fastnade jag i "R" tröja så min näspiercing åkte ur och fick inte tillbaka den och när jag testade så sätta tillbaka den så gick de inte eftersom den är svullen och sen har hålet antagligen läkt igen redan på insidan. 
Har sån otur idag verkligen sen har jag problem med min dator med, så de är inte riktigt min dag. Sen vaknade jag kl 07:30 idag och somnade i natt kl 03. Så jag är skapligt trött idag med så vi får se om jag kommer i säng skapligt ikväll vilket jag hoppas på iallafall.
Skriver mer när jag har tid nästa gång. Ha det bra!

Av julimamma - 7 september 2012 19:44

Morgonen började kl 7, och Tiffany var på dagis idag och set gick jätte bra och hon åt även middag på dagis. Sen kom vi hem och jag satte igång en maskin med tvätt. Skriver mer senare, ha det bra!

Av julimamma - 6 september 2012 22:19

Imorse vaknade jag vid kl 07:15 alltså innan klockan ringde idag, hade ställt klockan för att väcka Tiffany men hon vaknade strax efter 7 idag. Började göra mig och Tiffany klara för att gå till dagis men innan de skulle Tiffany få välling men hon total vägra och äta så fick ringa till dagis idag och tala om att vi inte kommer idag heller. Så det blev och försöka få henne och sova en stund till men de ville hon inte så det var bara och leka och träna en stund med henne sen fick hon leka en stund själv för jag hade ont i huvudet så jag tog de lugnt en stund. 
Sen senare satt vi och målade med vatten färg och kritor efter en stund, de tyckt hon var roligt sen lyckades jag få henne och sova middag och då var kl 17 ungefär. 
Men jag har försökt flera gånger under dag och lägga henne med de har hon inte gått med på, men hon sov iallafall 1timme sen vaknade hon och då ville hon vara med pappa "R" i köket och kolla på honom när han höll på med maten. Sen tog vi de lugnt tillsammans och kollade på Djurakuten och sen fick Tiffany sova för under tiden vi kollade på tv fick hon välling. Annars under kvällen har jag kollat på Lyxfällan och suttit vid datan och även målat mina naglar med för ovanligheten skull. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver kanske mer imorgon när jag har tid. Ha det bra!

Av julimamma - 5 september 2012 23:19

Under dagen har Tiffany sovit middag i 2timmar och då passade jag också på och vila en stund och sen kollade vi på tv och film sen busade vi massor. Hon tjatade massor efter pappa "R" för hon var så envis att han var inne i vårt sovrum, men när hon kollade in där så var han ju inte där och då vart hon besviken. 
Sen när de var dags för välling så var hon jätte trött och började hosta så hon spydde upp lite igen, men då satt hon i "R" knä och det är typ alltid då hon spyr väldigt sällan hos mig. Så det var bara och tvätta av henne och göra henne klar för sängen för då var kl 19:45 för imorgon är de tanken att hon ska gå till dagis.
Nu har hon varit hemma tisdag och onsdag och de har blivit lite bättre med hostan bara när hon sover så hostar hon till någon gång. Annars under kvällen har jag hängt upp en maskin med tvätt med och sen tagit de lugnt och kollat på SOS sommar på tv3. Nyss duscha ska strax sova, skriver mer imorgon om jag har tid. God natt!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards