Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under juni 2012

Av julimamma - 27 juni 2012 19:07

  Tiffany har fått sin 17:e tand idag så nu har hon fått alla sina kindtänder så nu har hon bara 3st hörntänder kvar. Denna månad har Tiffany fått 5st tänder så nu är de inte många kvar. Stackarn!

Av julimamma - 26 juni 2012 23:45

Morgonen började redan vid kl 07:20 och då vaknade Tiffany och var jätte ledsen men hon fick lite välling och sen sova en stund till och vaknade vid kl 11 och då åt vi frukost vid kl 11:30. Annars under dagen har vi tagit de lugnt och bara varit och Tiffany var trött igen vid kl 12:30 och försökte få henne och sova middag men de ville hon inte göra så hon fick komma upp igen och leka. Sen vid kl 15 då var de dags för mat sen försöka få henne och sova efter de, men hon ville inte för hon var jätte trött. Men hon somnade vid kl 16 och sen sov hon och då passade jag på och vila en stund jag med sen under kvällen har vi varit ute på promenad och mata änderna. Sen fick hon vällingen och när vi kom hem så var de bara och lägga henne för natten och då somnade hon direkt. 

Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon när jag har tid. Ha de bra och god natt!

Av julimamma - 26 juni 2012 00:44

Bilder från midsommar på Tiffany vår prinsessa, riktigt söt verkligen vårt charmtroll! Härligt leende har hon med så man blir helt varm i kroppen när hon är så nöjd och glad hela tiden. Jag älskar dig Tiffany!
 

Av julimamma - 25 juni 2012 23:17

Imorse ringde väckarklockan redan kl 07:30 för vi skulle vara på sjukhuset kl 09. Men gick inte upp fören kl 08 för de var så kallt och hade ingen lust och gå upp heller eftersom de regnade för fullt ute. Men gick upp och Tiffany sov fortfarande så vi käkade frukost och sen vid kl 08:20 väckte vi Tiffany och gav henne välling sen iväg till sjukhuset och träffade Logopeden.
Det gick jätte bra hos logopeden och hon kollade vad Tiffany kunde och hur hon lekte bland annat osv. Sen åkte vi till stan och där klippte sig "R" och de var verkligen på tiden men tyckte han kunde ha klippt mer. När vi var klara där så gick vi in på hemköp och handla lite smått sen gick vi till ett fik och det var dags för Tiffany och äta men hon ville inte. Efter de gick vi till Lindex och kollade lite men ingenting till Tiffany denna gång, hemligt!
Efter de åkte vi till Västerås och handla lite saker till Tiffany som behövs och sen kollade vi även efter lite presenter och vad vi köpte tänker jag inte tala om, de får ni se de om ca 3veckor när hon fyller år. 

När vi kom hem så fick Tiffany sova middag och jag somnade på soffan jag med var jätte trött och hade ont i huvudet. Men när jag vaknade hade jag ont i magen istället så vet inte riktigt vilket som var bäst och ha ont i men de gick över iallafall. Så var de dags och börja med mat så de gjorde "R" och jag diskade under tiden sen käkade vi och sen har vi tagit de lugnt och Tiffany sover som en stock. 

Har fortfarande ont i magen så jag funderar faktiskt på lägga mig ganska snart ska kolla upp några saker till sen ska jag sova för natten och hoppas på att jag slipper ha ont i magen imorgon när jag vaknar. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Tänkte lägga in lite bilder med de var ett tag sen jag gjorde det. 
 
Bilder från idag när vi var hos frissan och väntade och i bilen på vägen hem från affären. Tiffany fick kossan i förtidig present utav oss. 

Av julimamma - 24 juni 2012 23:04

Dikter:

Behandla:
Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad.
Tänk dig för vad du verkligen gör!
Livet är inte en dans på molnen varje dag.
Man ska vara rädd om varandra!


Beskymmer:

Glöm gårdagens beskymmer för imorgon kommer det nya.
Så det är ingen ide och hålla på och grubbla på dom gamla.
Försök och ta dagen som den kommer och försök undvika,

bekymmer men det är inte så lätt alla dagar.


Känslor:

I början tyckte jag om dig. Men vågade inte säga det till dig.
Var rädd för att du inte skulle tycka om mig på samma sätt.
Men så fick du reda på att jag tyckte om dig och du tyckte 

om mig på samma sätt.
Men sen började jag gilla dig mer än som bara vän och vågade

inte tala om de för dig. Var rädd för att du inte skulle ha samma

känslor för mig. Så fick du reda på att jag gillade dig mer än bara

som vän och det gjorde du med.
Känslorna växter mer och mer tills slut kunde jag inte sluta tänka på 

dig utan att bli knäsvag och blev helt varm i hela kroppen när jag 

bara såg dig och möta din blick.
Men vågade inte säga någonting till dig för jag ville inte bli sårad,

men du fick reda på det och du kände samma för mig och ville att

vi skulle bli tillsammans men ingen av oss vågade bli ledsna eller

förkrossade för att den andra skulle göra slut.
Men vi övervann rädslan och blev tillsammans och var jätte lyckliga 

tillsammans och bilda familj tillsammans.

Av julimamma - 24 juni 2012 22:16

Imorse så vaknade vi vid kl 11 och sen åt vi frukost och sen gick vi över till en kompis en stund sen under eftermiddagen så kom vi hem och Tiffany fick sova middag. Jag passade på och vila en stund för jag hade ont i huvudet. Annars har vi varit iväg och handla sen hem och gjorde mat hängt tvätt, och tränat lite med Tiffany sen bara tagit de lugnt.

Orkar egentligen inte blogga ikväll, har inte haft någon ork till det heller den sista tiden. Får se hur de kommer bli nu denna vecka som kommer. Funderar på och ta en bloggåpaus, får se. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver när jag har tid och ork. Ha de bra!

Av julimamma - 24 juni 2012 00:12

Dagen började när jag vaknade vid kl 12 och Tiffany sov fortfarande och "R" iväg till jobbet tydligen. Så jag tog de lugnt en stund sen tog jag en dusch för att verkligen vakna till. Så vaknade Tiffany vid kl 13:45 och åt frukost vid kl 14 sen fick hon leka en stund. Sen var vi iväg med några och grilla sen gick jag och Tiffany ut igen och var i lekparken en stund och Tiffany lekte för fullt i sandlådan. 
När vi kom hem så blev de och lägga Tiffany i sängen för hon var jätte trött och sen hängde jag upp tvätt eftersom jag har satt igång en maskin med tvätt idag och har fixat ordning en till men den sätter jag igång imorgon. Hoppas denna vecka blir bättre och då ska vi verkligen ta de lugnt och umgås med varandra mer och verkligen ha mysdagar med Tiffany och verkligen träna med henne. 

Jag älskar verkligen min dotter, tänker alltid finnas vid hennes sida och vara den som uppfostrar henne med "R" och ingen annan ska göra det. Jag är stolt över våran dotter som verkligen har visat och kämpat massor och det är jag jätte stolt över att hon är så envis och kämpar varje dag. Jag älskar dig Tiffany, kärleken till dig går inte ens och beskriva med ord hur viktig och underbar du verkligen är. <3 

Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, tänkte faktiskt lägga mig i sängen och sova nu är jätte trött efter allt som har varit i helgen och de som har hänt.. Hoppas de blir bättre och de blir bra igen. God natt!

Av julimamma - 23 juni 2012 23:49

Blir trött på folk som pratar bakom ryggen på en, för de mesta kommer iallafall fram för eller senare iallafall.
Det finns inge värre än när folk går bakom ryggen och ljuger för en. Riktig vänskap kan man inte vinna genom lögner och verkligen inte gå bakom ryggen. 
Varför ljuga och gå bakom ryggen på varandra när man kan sätta sig ner och prata ut om saker och ting och vara ärlig från början mot varandra. 

Det är inte någon mening och planera någonting med någon längre för de blir oftast inte så iallafall. Vissa verkar ha lite svårt och inse att man har barn och dom behöver verkligen få sova när dom är trötta bland annat. Det är inte samma person längre heller som de var förut, saknar faktiskt den gamla personen vart tog den vägen?! 
Har ont i magen.... vill inte mer.... hur ska detta sluta!?!  

 

 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards