Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under juni 2012

Av julimamma - 14 juni 2012 23:10

Dagen började med att vi vaknade vid kl 10 och Tiffany också sovmorgon imorse, sen åt vi frukost och Tiffany åt faktiskt en maka till frukost och välling till. Sen fick hon leka på golvet och så ville hon gå runt med när jag höll i händerna sen ville hon klättra mycket i soffan, vår lilla apa!
Sen vid kl 14 så kom Karin över för vi skulle gå till sjukhust för vi hade en tid hos kuratorn, kl 15 och fixade lite där sen vidare till stan och käkade lite sen gick vi till Big Inn och kollade upp lite saker. På vägen dit så somnade Tiffany i vagnen och sov 1timme. När hon vaknade så vill hon gå nästan hela tiden, det är jätte bra träning för henne och gå så mycket som de går.
Innan vi gick hem så stannade vi även förbi en lekpark en stund sen gick vi hem och så testade jag med och ge Tiffany havregrynsgröt och hon åt faktiskt upp allting utan några problem och fick hon en ostskiva och så drack hon vatten till för hon ville inte ha välling. Jag vart jätte förvånad att hon åt upp allting utan några problem och just gröt. Hoppas det fortsätter så bra att hon vill äta mer mat och gröt igen, håller tummarna nu!
Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll ska strax sova är jätte trött. Skriver mer imorgon när jag har tid. Ha de bra och god natt. Tänkte lägga in lite bilder från idag!
 
Första bilden är på Tiffanys öga efter hon krachade med rutskanan(stavning?) igår. Sen när hon läser bok i väntrummet och hon var verkligen helt inne i boken men de handla om Pippi Långstrump.
 
När Tiffany satt i sandlådan och lekte en stund.

Av julimamma - 14 juni 2012 00:18

http://www.youtube.com/watch?v=4vmNyWmDBsI&feature=related (Riktigt rolig video.)

 
Under dagen så sov Tiffany middag i 1timme sen fick hon leka en stund så var det dags för mat och då blev de lite bråk men de gick bra ändå för jag lurade i henne de. Sen vid kl 18 så gick vi ut och träffade Karin och vi gick till Chili nam nam och käkade sen till Smedjan och lyssnade på musik och där ville Tiffany gå runt och dansade också till musiken och skrattade. Sen gick vi till affären och handla lite smått och sen gick vi till lekparken en stund och då krachade Tiffany i rutchkanan(stavning?) och fick en bula vid ögat men de gick bra och sen ville hon åka mer och sen var det dags för att ge sig hem igen.

När vi kom hem så fick Tiffany sin fruktsmoothie ikväll istället för välling sen fick hon träna en liten stund så hon skulle verkligen bli jätte trött för hon var så spralig när vi kom in. Så var de dags och borsta tänderna och sen lägga henne i sängen, hon somnade ganska direkt faktiskt för hon vart helt slut av allt bus och tränade ikväll. Kommer itne på så mycket mer och skriva ikväll, ska strax sova är jätte trött. God natt!

Av julimamma - 13 juni 2012 15:01

Idag:
Frukost - Välling  (80ml)
Mellis - Smoothie  ✔ (100ml.)
Mat - Smoothie
Middag - Fruktsmoothie.
Kvällsmål - Välling 

Av julimamma - 13 juni 2012 13:59

Imorse vaknade Tiffany vid kl 10 och vi gick upp och så gjorde jag ordning välling men de drack hon 80ml sen ville hon verkligen inte ha mer. så jag testade med sommarfrukter(smoothie) och då drack hon 100ml dirket. Så hon åt iallafall bra men funderar på vad de kan vara för fel med vällingen, eftersom hon inte ville ha den eller så var hon helt enkelt inte sugen på det bara.
Annars under dagen har Tiffany busat massor och ville gärna kolla på barnprogram en stund så hon satt i sin sackosäck en stund och kollade på tv. Sen har vi tränat lite på gå runt i lägenheten och de gick jätte bra. För en stund sen vid kl 14:30 så somnade Tiffany för att sova middag för då var hon trött. Så nu tänket jag ta de lugnt en stund jag med. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare under kvällen. Ha de bra till dess!
Tiffany är jätte fin i håret idag.

Av julimamma - 13 juni 2012 00:23

Så här såg det ut igår som Tiffany ätit och det gick inte så jätte bra. Men idag gick det mycket bättre, på väg mot rätt håll förhoppningsvis. Håller tummarna iallafall!

Igår såg de ut:
Frukost - Välling  (100ml)
Mellis - Välling
Mat - Välling 
Middag - Speciallblandning (80ml spydde typ upp allt.)
Kvällsmål - Välling (180ml.)

Idag:

Frukost - Välling  (150ml)
Mellis - Smoothie  ✔ (100ml.)
Mat - Smoothie ✔ (100ml.)
Middag - Spagetti & köttfärssås.+vatten ✔ (Lite extra)
Kvällsmål - Välling (80ml.)

Av julimamma - 12 juni 2012 23:52

Under dagen har Tiffany sovit middag och då passade jag också på och vila en stund för jag hade ont i ryggen. Sen fick Tiffany ny blöja och mat smoothie och sen gick vi till affären och handla för "R" gjorde mat. När vi kom hem så var det dags för mat och Tiffany smakade faktiskt av våran mat idag.
Sen fick Tiffany sitta och rita en stund sen fick hon kladda med fingerfärg med och sen fick hon bada efter det för att bli ren igen. Så var de dags för välling och sen sova för natten och somnade ganska direkt faktiskt.
När jag hade lagt henne så tog jag en dusch och sen satte jag mig vid datan och kollar runt lite blir och lägga sig snart är jätte trött. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon när jag har tid. Ha de bra och god natt. Kommer även bilder från kvällen, när Tiffany kladdade med fingerfärg och bada!

 

Av julimamma - 12 juni 2012 17:06


Imorse vaknade Tiffany vid kl 10:15 och vi gick upp och käkade frukost och de gick lättare idag och få i vällingen, de var lite bråk men hon drack 150ml. Sen tog vi de lugnt en stund och så började jag plocka upp saker från golvet och sen kollade jag ut och såg att de skulle antagligen regna under eftermiddagen för de var ganska mörka moln, så vi gick ut en stund till lekparken istället för att städa.
Så när vi kom ut var de jätte skönt ute och vi var i lekparken 1timme och då satt Tiffany i sandlådan, gunga och åkte rutschkanan(stavning?) sen började de regna och efter en stund gick vi på en promenad så vi var ute i 1,5timme fast de regnade och Tiffany hade jätte kul ute iallafall.
På lekparken så ville inte Tiffany sitta i vagnen så hon skulle gå själv väldigt mycket ute idag och gå upp för trappan själv till rutschkanan(stavning?). När vi kom hem så skulle jag börja dammsuga men de gick inte alls bra för dammsugan ville inte starta, antagligen har den gått sönder så jag fick soppa köket, badrummet, Tiffanys rum och vardagsrummet sen hade jag ont i ryggen.

När jag var klar så fick Tiffany mellis och sen sova middag och hon somnade direkt för hon vart helt slut av att vara ute i lekparken och busa runt hela tiden. Jag tog lite kort när vi var ute i lekparken idag med och här är dom också lite längre ner. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare ikväll. Ha det bra tills dess!

 

Av julimamma - 11 juni 2012 23:09

Frukost - Välling  (100ml)
Mellis - Välling
Mat - Välling 
Middag - Speciallblandning (80ml spydde typ upp allt.)
Kvällsmål - Välling (180ml.)
= 360ml +spya!

Vanliga fall brukar de se ut:
Frukost - Välling - 150ml.
Mellis - Sommarfrukt smoothie. 200ml.
Mat - Sommarfrukter smoothie 200ml.
Middag - Frukt smoothie 150ml.

Kvällsmål - Välling 200ml.
= 900ml.

Det vanliga mängden på 1dygn är 900ml. Men dagens mängd är 360ml +spya, det är verkligen inte bra. Men jag är glad att jag har fått i henne någonting åtminstonde. Hoppas verkligen på att det går bättre och mata henne imorgon och att hon får behålla det med. Man vill ju helst inte att hon ska bli uttorkad och behöver sond och dropp på sjukhuset. Hon äter inte heller när hon väl blir hungrig nästan så man måste hålla fast henne och tvinga henne och äta så hon verkligen får i sig någonting. Håller tummarna att det vänder snarast!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards