Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 26 februari 2012

Av julimamma - 26 februari 2012 23:52

Jag tänkte strax lägga mig och sova jag med. Har inte riktigt kunna gjort de än har ont i magen just nu, hoppas de går över tills imorgon. De blir och gå skapligt med för vi ska göra lite saker imorgon, hoppas de går bra imorgon med allt. Dels måste jag fixa med min bankdosa som antagligen Tiffany har fått tag på och lekt med och spärra den. Så jag måste till banken med den och fixa upp den igen, så jag kan göra mina bankärenden när jag behöver göra det. Så skulle jag även behöva fixa så jag kan ta ett kort till nytt legitimation för mitt andra går tydligen ut snart, upptäckte jag faktiskt igår.
Imorgon ska vi även få reda på Tiffany har gått upp i vikt med, har inte varit just på BVC sen i december för sist vi vägde henne var de i Västerås. Är nyfiken och hoppas hon har gått upp bra i vikt nu iallafall. Får se imorgon, skriver mer imorgon. God natt! =)



Av julimamma - 26 februari 2012 23:31


Tiffany ville så gärna leka i sandlådan men de gick inte så bra för henne, stackarn! <3 (19månader & 9dagar)
 

Av julimamma - 26 februari 2012 22:24

I natt sov jag och Tiffany på soffan och de var riktigt mysigt men så vaknade hon vid kl 07:15 men då la jag henne i sängen och då somnade hon om igen så vaknade hon igen vid kl 10. Men jag tog extra sovmorgon till kl 11 sen åt jag frukost och tog en dusch. Tiffany sov middag vid kl 12 och meningen var att jag skulle kolla på film med "R" men somnade ganska direkt, haha! Vaknade ungefär samtidigt som Tiffany och så fick hon mellis sen fick hon leka en stund så gick vi ut en stund till lekparken och så handla vi lite innan vi gick hem igen.
När vi kom hem så fick Tiffany gröt och ersättning så fick även ta ett bad med innan hon somnade och under tiden Tiffany badade så gjorde "R" maten. Tiffany somnade redan kl 19:15 ikväll och efter hon somnade så har jag haft Pysen lös en stund och gjort rent hans bur. Så har jag även diska med och torka av lite i köket. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Ska snart lägga mig och sova. Skriver mer imorgon, under dagen. Ha de bra! =)

När Tiffany fick gunga en stund men tröttnade ganska snabbt. Ville hellre leka i sandlådan men de gick inte så bra.. 

Av julimamma - 26 februari 2012 00:14

Jag ångrar inte de jag har gjort här omdagen, vi har ändå inte pratat med varandra på 2månader. Så det känns faktiskt skönt och som rätt val jag har gjort. Hoppas bara att du kommer inse att familjen är det viktigaste man har. Dom ställer alltid upp i vått och tort livet ut. Hoppas du också kommer en dag inse att familjen är de viktigaste man har och de bästa man faktiskt har med. Dom finns alltid där när man behöver dom. En mamma, pappa och syskon är de bästa man kan ha för dom finns alltid för en om de händer någonting jobbigt eller om man vill dela glädje tillsammans.

Som sagt jag hoppas du en vacker dag verkligen inser att familjen är faktiskt det bästa man har även om man inte alltid tycker det. Men tills den dagen om den kommer så kanske jag kan börja ha kontakt med dig igen, men inte innan det. Hoppas du har lärt dig eller kommer lära dig en läxa av det här!





Jag trodde du var min lillebror för alltid men jag känner inte dig längre, vet inte vem du ens är längre. Eftersom vi inte ens pratar med varandra så kan jag inte börja känna dig heller. Den tiden du förlorar med oss kan du aldrig få igen, den tiden kommer du ha förlora för alltid för den kommer aldrig tillbaka igen.
Hoppas du inser de och att du kanske kan bli min lillebror igen en vacker dag. Jag saknar min lillebror som jag alltid har haft vid min sida när vi växte upp tillsammans!

 

Av julimamma - 26 februari 2012 00:07


Tiffany sitter och leker en stund innan vi ska lägga oss. Älskar dig Tiffany!   
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards