Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 12 mars 2012

Av julimamma - 12 mars 2012 23:50

Då har jag kollat på familjen annorlunda och har duscha nu kollar jag på 112-på liv och död sen tänkte jag sova för natten för jag är jätte trött. Men inte tillräckligt för att kunna somna inte just nu, men jag hoppas jag somnar när jag lägger mig på kudden.

Men iallafall hoppas Tiffany är duktigare på och äta imorgon och att hon vill ha någon frukost. Just nu skriver vi matdagbok igen som vi ska lämna till Dietisten nästa vecka när vi ska dit på kontroll. Vi har inte varit hos dietisten och onokologen sen i december. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu ikväll. Tänkte skriva mer imorgon under dagen när jag har tid. Ha de bra och God natt!

Av julimamma - 12 mars 2012 21:59

Efter vi kollade på Unga mödrar så klädde vi på oss och gick ut en stund och lekte. Samtidigt som vi var ute så gick vi ut med sopporna och handla, så kom även "R" hem men han stannade kvar hemma. Men Tiffany fick som sagt sitta i sandlådan och de tyckte hon verkligen var jätte roligt även om de var blött. Hon lekte jätte mycket i sanden med händerna och förstörde hela tiden mina sandkakor som jag gjorde till henne.
Men huvudsaken var att Tiffany hade de roligt i sandlådan när vi var ute idag. Det var riktigt sjönt ute idag de var verkligen vårväder ute vi hade 15+ grader. När vi kom in så började "R" med maten och jag lekte med Tiffany när det var dags för mat så åt vi pannkaka och de tyckte Tiffany också om, men det har hon alltid gjort. Sen satt hon med oss i soffan och kollade på Halv åtta hos mig sen vid kl 20 fick hon en flaska med ersättning sen sova för natten och somnade utan några problem.
Annars under kvällen har jag kollat på Sofias änglar, Det okända och tänkte strax kolla på Familjen annorlunda sen ta en dusch och efter det ska jag kolla på 112-på liv och död. Sen blir och lägga sig skapligt för natten och hoppas på att man sover bättre i natt. Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen/kvällen. Ha de bra!
 
När Tiffany sitter i sandlådan ocb leker. <3

Av julimamma - 12 mars 2012 21:49

När Tiffany satt i sandlådan och lekte idag första gången i år faktiskt och hon vart jätte glad av att få sitta i sandlådan. Men det var en del andra barn i lekparken med och de tyckte Tiffany var intressant och kolla på dom samtidigt. <3

Tiffany - 19månader & 24dagar.
 

Av julimamma - 12 mars 2012 16:40

Under dagen har Tiffany ätit bättre iallafall och de är huvudsaken att hon har ätit och vi har nyss kollat på Unga mödrar. Nu leker Tiffany på golvet med sina leksaker hon fick i helgen av mig och mamma.
Annars under dagen har jag haft ont i magen och huvudet, det är bättre med magen nu men har fortfarande ont i huvudet så jag tänkte ta en alvdedon och hoppas det går över mer. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu, skriver mer senare under dagen. Ha de bra!

Av julimamma - 12 mars 2012 11:34

Imorse vaknade jag vid kl 09:30 och gick upp för Tiffany var också vaken då. Så gjorde jag ordning gröt och frukost till mig, men Tiffany vägra och äta så jag testade 2st olika gröter, kräm, välling och ersättning men ingenting ville hon ha så då blev hon utan frukost. Ska testa om en stund igen om hon vill ha någonting och äta, tanken var att vi skulle ha gått ut efter frukosten till sandlådan för det tycker Tiffany är roligt. Men jag vill inte gå ut med henne när hon inte har ätit frukost för risken är att hon blir hungrig och förbannad ute istället. Så vi får se om en stund om hon vill ha någonting och äta annars får hon skylla sig själv, hon lär bli hungrig för eller senare iallafall.

Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare under dagen när jag har tid. Ha de bra!

Av julimamma - 12 mars 2012 00:02

Har suttit och uppdaterat:
- Tiffanys matutveckling.
- Tiffanys utveckling.

Tänkte strax ta någon maka sen sova för natten, men är inte riktigt sovtrött ännu så jag hoppas jag kan somna dirket så jag slipper ligga och vända mig i sängen i flera timmar. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu ikväll, skriver mer imorgon. Ha de bra och god natt!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards