Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 17 mars 2012

Av julimamma - 17 mars 2012 23:45

Under kvällen har jag annars hängt upp tvätten och kollat på film med "R" och nu sitter jag vid datan. Hittade faktiskt en annan blogg och hennes dotter hade också hjärtfel. Det är faktiskt ganska intressant och läsa andras "resor" som dom har varit med om speciellt om något liknade man själv har varit med om. Det kan vara ganska lärikt och läsa om andras "resor" med sina barn om deras sjukdomar. För de är nästan så att man tar för givet att man tänker att jag är inte den som ska få ett barn som är sjuk eller överhuvudtaget är dålig på något sätt. Men de kan som sagt hända vem som helst, och det har faktiskt hänt oss vilket inte vi alls var beredda på eller hade en tanke på det.
Det var likadant när vi gick föräldrarkursen hos barnmorskan, där fick vi inte heller direkt någon strörre information om att barnen kan faktiskt vara "sjuka" och kan behöva göra operationer eller vad som helst. Det var mer om amningen, andningen under förlossningen, mamma/pappa-rollen och själva förlossningen vi mest pratade om och säkerheten. Men ingenting direkt om att man kan faktiskt få ett sjuktbarn, de var likadant när vi var på försäkringskassans information om dföräldrarpenningen. Inte mycket snack om att man tex kan få TILLFÄLLIGFÖRÄLDRARPENNING när barnen är inskriva på sjukhus en längre period, för då spar man sin "vanliga föräldrarpenning". Men nu har vi mer erfarenhet om det iallafall eftersom vi har själva varit med om det. Det får vara nog om de snacket ikväll.


Tänkte strax sova ska duscha imorgon istället efter frukost, är JÄTTE trött just nu skulle kunna somnar NU. God natt!

Av julimamma - 17 mars 2012 22:26

Idag tog vi en riktigt lång sov morgon. Jag vaknade vid kl 11 och duschade och då sov fortfarande Tiffany och sen när jag var klar så var Tiffany vaken och då åt vi frukost och sen fick Tiffany leka en stund och så kollade vi på olika klipp på Youtube vi kollade på bland annat Pippi Långstrump, Alfons Åberg m.m Så kom "R" hem och körde oss till Kungsör för vi var hos mina föräldrar idag med men de var bara jag och Tiffany.
Så vi var hemma hos mina föräldrar en stund sen gick jag, Tiffany, brorsan och mamma ut på en promenad och vi matade änderna och Tiffany sov en stund i vagnen. När vi kom hem igen så åt vi varma makor och det gjorde även Tiffany och sen kollade vi på tv och så åkte vi hem vid kl 19:30. Men innan vi åkte hem så åkte vi till Willys och köpte lite sen vidare hem och Tiffany fick leka en stund och jag satte igång en maskin med tvätt.  Sen bädda jag rent i Tiffanys säng, plockade fram kläder för imorgon och ny pyjamas sen la jag henne för natten och hon somnade utan något bråk.

Ska hänga tvätten nu och kolla på film med "R" sen blir de och duscha och lägga sig skapligt med. Är väldigt trött redan nu och har ont i huvudet har haft de hela kvällen men de vill inte gå över. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer under dagen imorgon. Ha de bra!

Av julimamma - 17 mars 2012 12:47

Idag tog vi en redig sovmorgon jag gick upp kl 11:00 och tog en dusch sen åt frukost vid kl 11:30. Sen har vi lekt och busat massor och mer bus kommer de bli under dagen. Annars under dagen blir de och ta de lugnt och njuta av helgen. Skriver mer senare under dagen. Ha de bra!

Av julimamma - 17 mars 2012 00:22

Grattis Tiffany på 20månaders dagen (1år & 8månader.)
Om 4månader blir du redan 2år, tiden går verkligen fort. Kan inte förstå att de är så länge sen jag var på förlossningen de känns som de var igår verkligen, men tiden går fort nästan för fort ibland.
Jag älskar dig! 
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards