Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 6 augusti 2012

Av julimamma - 6 augusti 2012 22:40

Har inte så mycket och skriva om idag egentligen mer än att vi har verkligen haft otur idag, kan förklara lite snabbt.
Morgonen började vid kl 10:00 och Tiffany ville inte dricka sin välling just då och vi väntade 1timme sen drack hon upp den och så har hon dragit ut alla skorna flera gånger från skohyllan och så gick vi ut.
När vi kom ut så går vi till apoteket och beställer hem mer näringsdrycker till Tiffany och då fattade inte tanten alls vad det stod eller vad jag sa. Hon tolkade de på sitt eget sätt och påstod att en av Tiffanys näringsdrycker har inte tillverkats på 1år vilket hon menade att de var Sommarfrukter. Då kan jag säga bara en sak: FEL FEL FEL!
Berättade att vi har den hemma just nu och vi beställde den där ifrån för ca 2månader sen, sen den andra näringsdrycken ska vi få välja smack själva för varje gång vi ska beställa hem fler eftersom de kan vara bra ibland och ha olika inte samma hela tiden.
Men hon menade på eftersom det står: Valfrismack. Så tolkade hon det att vi var tuvnga och blanda 1-låda med 24olika flaskor, vilket inte vi behöver meningen är att vi ska bara beställa en smack av den valfria.
Men de fick jag inte göra denna gång så jag var tvungen och ta 8st flaskor med chocklad och 8st med banan, men i min matte blir de bara 16st men vi ska ha totalt 24st. Så jag sa att ta så fall 8st flaskor med chocklad & 16st med banan. Sen den av sommarfrukter hitta hon sen i datan att de fanns fortfarande men hon tyckte vi skulle bara beställa 1-låda vilket inte räcker ca 1månad, meningen är att vi inte ska behöva springa på apoteket var 14:e dag bara för att beställa mer mat. Så jag sa de att de ska vara 3st lådor med 24flaskor som är 200ml/per flaska. Annars hade det inte stått på receptet. Efter ca 15minuter så fattade hon iallafall någolunda så vi skulle få hem de på fredag, vilket jag hoppas blir dessutom rätt då med, annars blir jag förbannad.
Sen när vi är klara där så gick vi till Hemköp och köpte grädde till Tiffany och lite annat, sen vidare till lekparken sen kom Karin, Jessica och William dit så började de spöregna så vi gick hem till Jessica var där en stund och barnen lekte en stund tillsammans. Så var de dags och gå hem vid kl 17 och då började det såklart spöregna igen så det var bara och försöka skynda sig under något form av tack/skydd så jag kunde skydda Tiffany iallafall sen väntade jag en stund på att de skulle bli lite mindre regn sen gick vi hem och så började de spöregna igen ännu mer sen när vi väl kom hem så var jag jätte blöt och Tiffany hade somnat i vagnen men vaknar i hissen för att de var några som pratade. 
Men de spelade ingen roll, kom hem och bytte kläder och upptäcker att vi har post på golvet som inte ens var våran utan grannen en våning under. Så jag klädde på mig och tog med mig Tiffany ner och ringer på, men ingen öppnar så jag slänger ner posten i brevlådan och går upp och ger Tiffany käk sen lägger jag henne i sängen.
Så då fick jag ta de lugnt en stund och värmde mig under täcket eftersom jag var kall och frös. 

Annars har kvällen varit relativt lugn iallafall, Tiffany har börja komma in i 2års trotts emellan åt nu och gillar och slås och skricka hemma. Sen göra saker som hon inte får göra tex. äta ur från katternas skålar som hon inte annars brukar bry sig om. Men samtidigt är det såna saker som kommer nu hon ska börja testa olika gränser och de gör alla barn. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll faktiskt, har inte så mycket ork till och blogga egentligen för jag har andra saker jag ska försöka lösa men vad det handlar om tänker jag inte skriva ut på bloggen. Ha det bra!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards