Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 12 augusti 2012

Av julimamma - 12 augusti 2012 23:38

Satt och kollade på bilder från den dagen vi POSITIVT på graviditetstestet den 27januari 2010, den dagen förändades vårat liv för vi skulle bli föräldrar till sommaren. 
Sen den 4februari 2010 var vi på ultraljudundersökning för att fastställa hur långt jag hade gått och det visade sig att jag var i vecka 17 (16+3) vilket innebar att vi fick se Tiffany för första gången men vi hade ingen aning om vem det som låg i magen och sparkade. 
Den 25februari så kände jag den första sparken och det var helt magiskt, den känslan är helt magisk verkligen. Få höra hjärtljuden och få se magen växa varje vecka och även om det var jobbigt mot slutet så var det helt underbart.
Vissa dagar saknar man verkligen den stora mysiga magen och känna sparkarna men det får vänta några år till innan jag får känna den känslan igen. 
Den känslan det går verkligen inte och beskriva att få vara gravid, tycker verkligen att det är så tråkig/synd för papporna som inte får känna den känslan och få den upplevelsen för dom missar verkligen någonting underbart.
Jag är verkligen stolt över att få vara hjärtebarnsmamma till vår underbara dotter som verkligen har visat att hon vill kämpa och vill verkligen leva. Även om vi har en del kontroller, undersökningar (Tiffany), kommande operationer, blodprover osv så är det verkligen underbart att visa Tiffany att vi verkligen finns vid hennes sida hela tiden verkligen stöttar henne och finns för henne.
Även om det samtidigt har varit jobbiga perioder så mår hon bra idag och det är det VIKTIGASTE och att vi tillsammans kämpar vidare för att få så vanligt liv som vanligt tillsammans. Jag älskar dig Tiffany!
 

Av julimamma - 12 augusti 2012 23:24

 
Som ni kanske kan se på bilderna som är från ikväll att Tiffany är piggare redan och har inte spytt någonting mer sen hon spydde i bilen. Hurra!
Hon har fått den speciallblandningen som hon brukar få när hon spyr och det brukar hon ALLTID få behålla och sen fick hon äta lite saltade chips men det var bara 1,5bit hon fick. Annars har vi suttit vi alla och kolla på film tillsammans dels för att Tiffany skulle försöka hålla sig skapligt lugn med och hon höll på och klättra i soffan för fullt iallafall men det märks att hon mår redan bättre och fick behålla de hon har fått under kvällen. Skönt!
Så det är bara hoppas det är bra imorgon med henne så hon kan börja få sin välling och smoothie som vanligt igen, men vi får se imorgon helt enkelt. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, ska snart duscha sen sova. God natt!

Av julimamma - 12 augusti 2012 16:21

Det är redan söndag och vi åt frukost tillsammans och planerade och åka till Ikea och kolla lite för de är lite saker som behöver handlas hem. Så vi började göra oss klara men så började Tiffany gråta rätt som det var vilket hon inte brukar annars göra men "R" tog upp henne och försökte trösta henne men gick inte.
Så började hon spy och det visade sig att hon har ätit av kattmaten så "R" tvättade av Tiffany och jag torkade upp på golvet och tog emot Tiffany och klädde på henne igen. Sen var det lugnt i ca 45minuter så gjorde vi oss klara för att åka till "R" jobb och lämna en bil till hans syster men i bilen på väg till jobbet spydde hon igen och det var bara byta på henne igen sen spydde hon i bilen på vägen hem igen för vi bestämde oss för att stanna hemma. 
Ingen av oss ville åka till Ikea när hon spydde dels för de är inte så roligt för henne heller. Så när vi kom hem så var det bara och byta på henne igen och lägga henne i sägnen för hon var trött.
Men kunde inte rikigt somna dirket och hon fick dricka lite vatten iallafall så hon fick i sig vätska men hon har nyligen somnat och nu är kl ca 16:25 och hon somnade för ca 10minuter sen men de kan vara för att hon hade ont  i magen så hon fick en alvedon strax innan hon somnade så de var väl de hon behövde antagligen.
Bara hoppas det lugnar ner sig till kvällen så hon kan få i sig mer vätska iallafall, just nu är "R" på jobbet när han kommer hem ska vi käka sen blir det och kolla på någon film och ta det lugnt under kvällen.
Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver kanske mer senare. Ha det bra!

Av julimamma - 12 augusti 2012 00:30

Under kvällen har jag och "R" haft en mysstund och kollat på film tillsammans. Riktigt mysigt faktiskt och Tiffany somnade vid kl 21 ikväll ungefär utan några problem. Annars har kvällen varit perfekt fören gång skulle, den kunde inte ha blivit så mycket bättre. Ska strax sova så jag orkar med morgon dagen, håller på somnar vid datan. God natt!
Vill föresten även tala om att jag har namnsdag: Susanna!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards