Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 19 augusti 2012

Av julimamma - 19 augusti 2012 22:02

Under kvällen så har vi käkat mat och sen har jag plockat ordning i Tiffanys rum och lägenheten,

  • Bädda rent i sängen.
  • Bytte gardiner.
  • Bädda rent på skötbordet.
  • Bytte madrass eftersom vi köpte ny igår.
  • Plockade in tvätt.
  • Sorterade det kläderna som är större storlekar.
  • Bytt blöjpåse. 
  • Var ut med sopporna.
  • Mata Tiffany.
  • Fixat med mer saker i skötväskan.
  • Plockat in tvätt.
  • Satt igång en maskin med tvätt.
  • Hängt tvätt.
  • Plockat ordning i lägenheten.

    Jag har gjort en del iallafall men behöver göra mer saker imorgon men får se vad det är för väder imorgon om vi kan gå ut på en promenad med. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tar de lugnt resten av kvällen iallafall. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Ha det bra!
Av julimamma - 19 augusti 2012 17:51

Morgonen började vid kl 10 och då var Tiffany också vaken så vi åt frukost tillsammans och Tiffany åt jätte bra sen tog jag en dusch och Tiffany var med "R" i sovrummet och busade en stund. Sen åkte vi till jobbet och sen åkte vi till Slagsta och köpte varsin glass efter de åkte vi till Coop Forum och handla hem de som vi glömde igår sen åkte vi hem och plockade upp och la Tiffany i sängen så hon fick sova middag. 
Under dagen har Tiffany ätit flera gånger oftare än vad hon brukar och åt jätte bra varje gång, riktigt roligt och se! Så just nu så sover Tiffany middag och jag ska testa och kolla på Lyxfällan idag för de funkade inte alls igår. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare. Ha det bra!

Av julimamma - 19 augusti 2012 00:18

Imorse vaknade vi vid kl 09 och vi käkade frukost och sen var Tiffany i full fart och lekte för fullt. Under natten hade jag Yvette hos mig och gosade tillsammans riktigt mysigt. Sen tog vi de lugnt och plockade ihop våra saker eftersom vi skulle åka hem idag.
Så tog jag en dusch med och plockade ihop det sista och Tiffany satt på altan och åt russin och verkade njuta av stunden. Sen kom "R" och hämtade oss och vi åkte till Västerås direkt för vi åkte till Biltema och köpte bland annat barncykelstol till Tiffany och lite annat. Sen vidare till Ikea och handla det vi skulle ha och sen till Ica maxi och handla hem lite mat och så sen vidare hem och plockade upp allting och Tiffany fick sova middag för hon fick käk i bilen på vägen hem eftersom hon var hungrig då. 
Så började "R" med maten och jag tog en treo och la mig på soffan för att vila en stund för jag hade en hemsk huvudvärk och det släppte iallafall. Så vaknade jag till och Tiffany sov fortfarande och jag satte mig vid datan och kollade runt lite. Sen vid kl 22:30 vaknade Tiffany och då fick hon välling sen ville hon sova igen och nu sitter jag och kollar på Lyxfällan på tv3play som gick i onsdags tror jag det var. Sen blir det och sova för natten efter det för jag börjar bli trött igen. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon under dagen/kvällen. Ha det bra och god natt!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards