Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg den 10 augusti 2012

Av julimamma - 10 augusti 2012 23:45

Idag är de fredag och denna dag var verkligen en lugn dag kan jag säga. Tiffany ville inte ens ta av sig pyjamasen imorse, för när jag gjorde de på henne och satte på henne en body vart hon riktigt förbannad så jag satte på henne pyjmasen igen. Då vart hon glad och nöjd igen sen åt vi frukost tillsammans och sen fick hon leka en stund på golvet för jag hade ont i huvudet så jag satt i soffan och så kollade vi på Emil i Lönneberga tillsammans sen lekte hon vidare i sitt rum igen.

Annars så fick hon lite mellis sen har vi gosat tillsammans i soffan en stund och busat massor med sen fick hon sova middag och hon sov faktiskt 2timmar och jag passade också på och vila för jag hade fortfarande ont i huvudet.
Sen kom "R" hem och så vaknade Tiffany och han tog upp henne och försökte ge henne lite käk men de ville hon verkligen inte ta emot, så jag fick ge henne och de gick bättre sen började "R" med våran mat.
Innan vi skulle käka så var Tiffany trött igen så hon fick sova redan vid kl 20 ikväll och somnade ganska direkt utom att hon hade lagt kudden åt andra hållet sen somnat. Annars under kvällen har vi haft fredagsmys och kollat på tv tillsammans annars har det inte hänt så mycket.

Meningen var att Tiffanys näringsdrycker skulle komma hem idag till apoteket sen skulle dom ringa/smsa när vi kunde hämta dom idag. Men dom har inte ens hört av sig idag så jag nästan förstod att dom inte skulle göra det heller, men blir så iriterad på sånt. När man säger en dag sen inte ens hör av sig och talar om att det blir försenat med 1-3dagar tex. Men det kan väl vara jobbigt och ringa och tala om de för sin kund eller sms om att det är försenat. Man blir inte direkt förvånad när de gäller apoteket faktiskt, för det är inte första gången dom strular med oss.  SUCK! 

Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon under dagen/kvällen när jag har tid och blogga iallafall. Ska snart sova. God natt!

Av julimamma - 10 augusti 2012 22:45

Det har inte blivit så mycket bloggande denna vecka egentligen...
Men iallafall igår så gick jag upp vid kl 08:30 och Tiffany fick sova till kl 09. Sen gjorde vi oss klara för att "R" skulle komma och hämta oss vid kl 09:40 för vi skulle till Habliteringen kl 10, men "R" kunde inte följa med denna gång så jag gick själv med Tiffany. Så när vi var där fick Tiffany visa vad hon har lärt sig sen förra gången vi var hos sjukgymnasten och arbetsterapeut.

Sen efter de fick hon göra en fortsättning med och visa sin motoriska utveckling..

Så denna gång fick hon:

  • Plocka i klossar i en mugg.
  • Ta av sig strumporna.
  • Ställa sig upp på knä.
  • Ställa sig upp på fötterna.
  • Röra om med en sked i mugg.
  • Stoppa i små föremål i en burk.
  • Vända upp och ner på burk så föremålet kom ur.
  • Rita med en penna på papper.
  • Sätta sig upp från ligga på mage.
  • Ställa sig i krypställning.
  • Dricka ur pipmugg/flaska.
  • Sätta ner pinnar i små hål på en plata. OSV...

    Men som sagt dom kollade en hel del och dom tyckte att det hade hänt en del ses sist iallfall så hon håller på och utvecklas jätte fint i sin takt. 
    Sen pratade vi även om det med bassängträningen och det är bara 10gånger denna termin och sen 10gånger nästa termin. Så när det börjar närma sig mot slutet så skulle vi se om sjukgymnasten tycker att vi ska fortstätta med bassängträning men då blir det på det gamla stället i Västerås vid sjukhuset.
    Eller om vi skulle få med oss några saker hem som vi kan träna med hemma istället som kanske skulle kunna funka, men det återstår och se tills dess och det blir i oktober ungefär.


»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards