Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under april 2013

Av julimamma - 18 april 2013 17:57

Datum: 18april 2013. (v:31 /30+1)
SF mått: 29cm..
Hjärtljud: 151slag..
Blodtryck: 120/80..
HB/järn: 105..
Socker/glukos: 4,9..

Vikt: +5kg..


Sammanfattning: Mitt järnvärde har gått ner ytterligare fast jag äter järntabletter varje dag. Meningen var att jag skulle fasta när jag kom idag och det hade jag gjort och den nya BM kunde inte hitta någon anledning till varför jag skulle göra det för det stod ingenting i journalen eller något annat. Meningen var att jag skulle ha druckit någon glukosblandning för att mäta mina värden men vi tog stick i fingret först och det var bra resultat så hon sa det att vi skippar det för det fanns ingen anledning till att göra det. Jag är verkligen nöjd att jag bytte barnmorska för hon lyssnade verkligen på mig och tog mig på allvar som inte den andra gjorde..

Av julimamma - 17 april 2013 21:10

Morgonen började vid kl 09:15 idag då var Tiffany vaken så åt vi frukost och sen borsta jag tänderna på henne så ville hon åka runt på sin cykel och gåbil så började jag plockad ordning, Så har jag flytta lite på saker och ting i lägenheten för just nu har vi massa saker över allt verkligen speciellt kartonger men det är det jag ska lösa mer när jag har mer tid.
Annars under dagen har vi varit med mamma till affären och då panta vi massor av burkar sen åkte vi till bowlingen och kollade på när brorsan spelade och det gick bra för honom och under tiden fick Tiffany en glass och hon åt faktiskt upp en del av den vilket hon inte brukar tycka om annars. När vi kom hem så blev de och äta mat sen gjorde jag ordning Tiffany för sängen för hon var jätte trött men hon ville inte riktigt somna så fick hon en flaska med välling och sen somnade hon direkt. Under kvällen har jag kollat på Halv åtta hos mig, Djurakuten och Unga mödrar men ska snart sova för jag är jätte trött verkligen..
 
BIlder ifrån när Tiffany sitter och äter sin glas på bowlingen, jätte söt tjej verkligen. <3
 

Av julimamma - 17 april 2013 13:26

Grattis Tiffany på 2år & 9månaders dagen, det 3månader kvar tills du blir 3år..



     
Sen den du föddes har vi varit både lång, hemsk, underbar, den bästa men samtidigt den jobbigaste iallafall det första året. Men du har verkligen visat att du är en envis och stark tjej som kämpar varje dag för att klara av och med det kommer du verkligen långt i livet. Men det viktigaste är idag att du mår bra och utvecklas som du ska i din takt och även om du har dina trots emellan åt. Så har det varit den bästa tiden sen du kom till oss och att du ska få bli storasyster känns ännu roligare för då har du ett syskon du kan leka, bråka och dela din kunskap och kärlek med.. Jag älskar dig Tiffany kärleken till dig växer mer för varje dag, kärleken till dig går inte att beskriva med ord.. 

Av julimamma - 16 april 2013 22:32

Dagen började vid kl 08:15 för då vaknade Tiffany och var inte riktigt nöjd för hon var hungrig stackarn, vi åt frukost och sen kollade vi på barnprogram en stund sen ville Tiffany sitta i knä en stund och mysa. Så började hon bli trött och ville in på sitt rum och då kröp hon upp i sängen och la sig så somnade hon där inne ganska direkt och då var kl 10. Så jag passade på och vila en stund jag med för jag hade ont i huvudet imorse när jag vaknade.
När Tiffany vaknade igen så åt vi mellis sen tog vi de lugnt en stund och så började hon bli lite trött igen vid kl 13 och då fick hon sova igen och då hade hon feber på 38.8grader så hon fick alvedon sen sova igen och var verkligen trött för hon somnade direkt och ville inte lyssna på musik eller ha speldosan igång.
Annars under dagen har vi mest tagit det lugnt eftersom hon har varlt lite ledsen till och från och sen har hon feber med så vi har kollat på en del barnprogram på tv och suttit nerbäddade i soffan med filt tillsammans, Så under dagen har Tiffany dessutom fått en ny säng och den ville hon klättra upp i direkt och klättra och busa runt för fullt. Så under kvällen skruvade jag faktiskt ner spjälsängen och rulla ihop madrassen, annars brukar många nu börja bäödda lite smått ordning i spjälsängen för lillens ankomst men jag gör tvärtom. Hehe! Tyckte det var en lite rolig grej det bara att jag skruvar ner sängen istället..Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll tänkte strax krypa ner i sängen och sova för natten är jätte trött. Ha de bra!
 
Tiffany när hon håller på i sin nya säng, 2år & 9månader!



Av julimamma - 16 april 2013 21:54


Lite energi har man fast man är sjuk iallafall. Leker i tältet och slänger ut bollarna till mamma var roligt.
 
  Under dagen fick Tiffany en ny säng och den var hon direkt i och klättra och ville inte alls ner på golvet, hon ville sova och hon somnade och var jätte glad när hon vaknade igen. Härlig tjej man har verkligen även om hon är riktigt envis!

Av julimamma - 15 april 2013 21:48

 
Sammanfattning: Veckorna bara rinner iväg nu så man inte hinner knappt med längre, känns som jag är i vecka 24 men längre än så har man redan kommit och har gått in i vecka 31 redan..SHIT! Men jag har en del foglossningar, halsbränna, illamående och trötthet men jag är ganska glad att jag ändå är så pass rörlig som jag ändå är emellan åt och orkar göra någonting. Vissa dagar känner jag inte av foglossningarna lika mycket och då passar man på och njuta lite extra den dagen och stunden med Tiffany. Men spyr gör jag fortfarande inte varje dag men det förekommer ganska ofta fortfarande..

Av julimamma - 14 april 2013 22:13

Igår var vi till Arboga och handla sen till affären och handla hem lite mat sen åkte vi hem och då fick Tiffany sova middag och annars under kvällen var lugn. Men morgonen började vid kl 08:15 och sen var de full fart och massa bus hela tiden. Under kvällen hade vi lördagsmys och så fick Tiffany även sitta i lekparken en stund med och det tyckte hon var jätte roligt men sen vart hon blött fast så vi gick hem och så fick Tiffany sova.

Lite bilder från lekparken..


Denna dag började vid kl 09 och vi åt frukost sen åkte vi till affären och handla lite som vi glömde igår sen vid kl 13 åkte jag och Tiffany till Kungsör och var hos mina föräldrar. Så fick pappa hjälpa mig och sätta fast Tiffanys cykelstol på min cykel och under tiden var vi ute och Tiffany fick sitta i rabatten och leka om hon ville det och det slutade med att hon fick lite jord i ögat men det gick bra. Sen gick vi in och då fick hon ny blöja och lite smoothie sen gick vi ut igen och då gick vi ut igen och då fick Tiffany hålla i kopplet till hunden. Sen åkte vi hem vid kl 18:30 och handla lite sen när vi kom hem så fick Tiffany sova direkt för hon var jätte trött och somnade direkt. Annars under kvällen har jag tagit de lugnt och kollat lite på tv och internet. Ska snart sova för natten, kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Ha de bra!

Av julimamma - 11 april 2013 22:10

Under dagen har jag har jag packat. plockat ordning lite och tvättat. Sen när jag hämtade Tiffany var vi ute i lekparken över 1timme sen åt hon mellis och fick sova middag och hon var bra trött hon sov i 2timmar. 
När hon vaknade hade hon ont i magen och ville mest bara vara i mammas(min) famn då var hon gladare. Efter maten ville hon lägga sig och sova igen vid kl 20. Under kvällen har jag kollat på Sofias änglar, Unga mödrar och halv åtta hos mig. Så har jag hängt tvätt med och ska även kolla på Djurakuten och sen ska jag duscha och göra kväller skapligt ikväll, kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll..
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards