Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under augusti 2011

Av julimamma - 16 augusti 2011 23:39

Under eftermiddagen så har jag och Tiffany varit ute en stund och då träffade vi även Karin.. Vi gick en runt en stund på stan sen gick vi och handla lite sen till lekparken sen var det dags och gå in.. Då fick Tiffany bada och sen fick hon lite mat och sen fick hon sova en stund till för hon sov middag bara 1timme innan och hon var fortfarande trött.. Under tiden hon sov middag så kollade jag på film men jag somnade med sen vaknade jag av att "R" kom hem från jobbet och då vaknde även Tiffany med.. Sen under kvällen har jag fixat ordning med Tiffany´s kläder och blöjor som hon ska ha med sig till dagis imorgon, och så fixade jag hennes "Min bok" som alla barnen har en varsin på avdelningen.. Så jag satt och klippte och klistrade lite under kvällen med lite kort och sen har jag tagit det lugnt och ska strax sova.. Imorgon ska vi till dagis på eftermiddagen istället får vi se hur det är då, får se vilket som fungerar bäst med Tiffany och ha henne på dagis på förmiddagen eller eftermiddagen.. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu.. Ha det bra..
 

Av julimamma - 16 augusti 2011 11:41

Vi vaknade vid kl 8 och åt frukost och sen gick vi vidare till dagis och idag gick det bättre än igår faktiskt.. Personalen hade läst fel i papprena om att Tiffany skulle skolas in nu, dom tog det för givet för dom andra barnen skulle börja nu och då trodde dom även att Tiffany skulle börja med redan nu.. Men nu när Tiffany redan har en plats och har varit där 2dagar och det börjar gå bättre så tycker jag att de är bättre och fortsätta nu med inskolningen.. Så Tiffany har redan börja på dagis istället för i OKTOBER och det känns faktiskt helt okej eftersom Tiffany själv tycker det är roligt där.. Just nu ligger hon och sover middag så jag tänkte passa på och kolla på film och ta de lugnt en stund sen blir det och gå ut under eftermiddagen på en promenad.. Skriver mer ikväll, ha de bra!!

Av julimamma - 15 augusti 2011 23:13


Tiffany försöker laga mat..♥ (1år & 29dagar - 15augusti 2011.)

Av julimamma - 15 augusti 2011 22:49

Imorse gick vi upp kl 8 vi vi skulle vara på dagis kl 9 för INFORMATIONSMÖTE, det var de dom hade sagt till oss iallafall.. Men det visade sig vara inskolning redan denna vecka men vi har inte ansökt någon "dagisplats" nu fören i OKTOBER, varför har vi då inskolning redan nu det undrar jag.. Ska prata med dom imorgon får vi se vad dom säger om det.. Annars idag så sov Tiffany middag i 3timmar efter hon fick lite mellis när vi kom hem från dagis och då passade även jag på och vila en stund sen åkte vi till mina föräldrar en stund och var hos dom.. Vi var även och kollade på brorsans fotbolls match och det blev 2-2, har ingen aning om vilka dom mötte..

Under dagen har Tiffany ätit 9GÅNGER idag, vilket hon inte har gjort förut då fick man vara glad om man fick i henne 6måltider.. Det kan ha med operationen hon har gjort att hon har blivit piggare och gladare och behöver mer mat och ersättning..
     Tiffany har inte haft napp sen igår förmiddag när hon sov middag och det är 4natten i rad nu hon somnar utan napp, hon är verkligen jätte duktig.. Stolt över dig gumman.. Har nyligen duscha så jag tänkte faktiskt kolla på en film nu sen sova för natten ska upp skapligt imorgon inför 2:a dagen på inskolningen på dagis.. Skriver mer imorgon om hur det har gått på dagis för Tiffany.. Ha det bra..

18dagar kvar tills vi ska till ULLARED, LÄNGTAR!!
 

Av julimamma - 14 augusti 2011 22:54

Under eftermiddagen hände de inte så mycket vi tog de mest lugnt utom att "R" var till jobbet och fixade ordning med några bilar.. Medan Tiffany sov middag så passade jag också på och göra det för jag var helt slut, antagligen är det någon förkyldning som bråkar med mig i kroppen.. Ikväll så var vi över till "R" syster(Anna) som fyller år idag, GRATTIS!! På vägen hem så sov Tiffany i vagnen och vaknar till när vi var i hissen, bytte blöja och gav henne lite ersättning sen somnade hon om igen och UTAN NAPP denna gång med.. Hon har sovit UTAN NAPP nu 2nätter i rad får se om hon gör det i natt med.. Hon är verkligen jätte duktig hon har den bara mest nu på dagarna när hon ska sova middag när hon ska somna sen spottar hon ut den.. Är verkligen stolt mamma till dig Tiffany, det ska du verkligen veta.. Ska in och duscha nu sen ska Tiffany få mer ersättning sen ska jag sova faktiskt.. Ha det bra..

19dagar kvar, längtar!!

Av julimamma - 14 augusti 2011 14:59

Imorse så tog "R" Tiffany när hon vaknade och jag fick fortsätta sova en stund till.. Mår inte så jätte bra idag känner mig väldigt slö i kroppen, ont halsen, nyser, näsan börjar rinna emellan åt antagligen på väg och bli förkyld.. Annars under förmiddagen så har "R" hjälpt mig med och fixa mitt hål som hade läckt ihop i näsan.. TACK!! Just nu ligger Tiffany och sover middag för hon var trött och var lite varm tempen var på 37,3 annars ligger hon på 36grader.. Men hon fick lite alvedon men hon verkar inte vara sjuk tror mer på att det är tänderna som bråkar med henne.. Det märker vi om några dagar om det är tänder på G eller om hon är på väg och bli sjuk.. Ska vila en stund nu, hörs senare.. Ha de bra..
  Bilderna är från google.

Av julimamma - 13 augusti 2011 22:22

I eftermiddags åkte vi till Arboga för det är medelstidsmarknad där, men vi var inte där så länge.. Tiffany var mer intresserad av hästarna och alla hundar som var där.. Innan vi åkte hem så var vi tvunga och handla lite sen åkte vi hem och försökte lägga Tiffany men hon ville inte sova middag.. Min magkatarr har börja bråkar mer med mig igen och det är väldigt jobbigt, hade mycket problem med min magkatarr när jag väntade Tiffany men sen har det inte varit så mycket det är nu det har börja igen.. Min mage har bråkat en del idag så när vi kom hem var jag tvungen och lägga mig i sängen en stund och ta det lugnt och eftersom inte Tiffany ville sova middag så fick hon sitta i våran säng och leka eftersom "R" höll på med maten med.. Har ganska nyligen kollat på film tänkte försöka njuta av en dusch sen ska Tiffany väckas.. Då ska hon faktiskt få lite gröt och ersättning sen ska hon få sova för natten och det ska väl jag med snart göra, skanske kolla på en till film.. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu ikväll, ha de bra!!

Av julimamma - 13 augusti 2011 12:49

Tänkte skriva lite har nämligen fått en fråga några gånger som jag kan svara på här;

Frågan;
Har ni tänkt och skaffa ett syskon till Tiffany snart, när & varför???

Svar; Jag kan börja med att säga jag vill gärna ha ett till barn redan nu. Men jag och "R" har faktiskt pratat om detta några gånger och har kommit överrens om båda två.. Vi tycker att Tiffany ska få ha oss den tiden hon verkligen behöver för sig själv för hon behöver oss båda hos sig tex på sjukhuset när vi är där och såna saker.. Sen att Tiffany hon är ett barn som är så gott som nöjd och glad hela tiden men det är så mycket runt omkring henne som tar mycket tid tex sjukhus, träningarna med henne, alla kontroller vi är på och hon är också lite svår med när det gäller maten/vikten så det går åt mycket energi på allt det..
Så vi har sagt att Tiffany ska helst vara runt 3-5år men helst tidigast 4år men det beror lite på hur det ser ut då och hur hon mår och allting sån, det är inte ens säkert att hon får något syskon.. Men helst vill vi att hon ska ha något syskon och kunna bråka, leka och såna saker med men vi ska vara glada att vi iallafall har henne..

Vet inte om detta svar är tillräckligt som svar men det
är iallafall ett svar på frågan
..

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards