Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under mars 2013

Av julimamma - 18 mars 2013 23:00

Morgonen började vid kl 09:10 och imorse ringde jag till dagis för att tala om att Tiffany blev hemma idag för att se åt vilket håll de gick med bland annat med magen men det har gått bra iallafall. Så under dagen har hon busat massor och gett katterna mat eller sin katt mat flera gånger så fort det är tomt i skålen så ska hon fylla på direkt.  Klädde på oss för att gå ut men kom aldrig utan för dörren för hon galskrek när jag satte henne i vagnen och ville inte alls sitta still så jag tog av henne kläderna hon skulle helt plötsligt äta sen kröp hon upp i sin säng och ville sova middag vid kl 13:15. Så sov hon ca 1,5timme och under den tiden tog jag de lugnt och kollade på tv men ingenting speciellt mest det på som gick på tv just då. 
Annars har vi varit och handla hem lite mat och sen gjorde vi ett ärende med så det är klart med, skönt! Sen kollade vi på familjen annorlunda och tog de lugnt och åt lite jordgubbar och myste lite. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll..

Av julimamma - 18 mars 2013 21:23



I posten idag fick vi hem om att vi ska skriva MATDAGBOK för Tiffany i 4dagar och då ville dom att man skulle fylla i en dag från helgen med så jag har suttit och fyllt i matdagboken från igår och idag.
Dietisten har tydligen försökt ringa under förra veckan men inte kommit fram, konstigt men tur att man kan skriva lappar och man vet vad man ska göra eftersom vi har skrivit matdagbok ett antal gånger förut. Sen ska vi skicka eller lämna in matdagboken sen ska dietisten räkna ut lite på det sen får vi se hur det ser ut..

     

 

Av julimamma - 17 mars 2013 23:36

Grattis Tiffany på 2år & 8månaders dagen, tiden går så fort och snart är du 3år..   
Denna dag har mest varit jobbig och hemsk om man skulle fråga Tiffany för hennes sista tand håller äntligen på och komma nu och det är en hörntand och den sprack igenom i fredagsmorse men hon har fortfarande ont när den hela tanden ska komma ut. Det förstår jag att hon har så har smörjt med flytande alvedon på tandköttet och det tycker hon om eftersom det är medicin och vi har en ganska glad tjej när det gäller mediciner oftast iallafall. 
Annars under dagen har jag försökt och få Tiffany sova middag men hon har inte kommit till ro så jag gav upp efter nästan 4timmar försök men visst har jag tagit hand om henne där emellen när hon var ledsen, behövde ny blöja eller om hon ville äta och sen hade hon ont i magen och övertrött med. STACKARN!
Men efter att ha suttit i knä och ätit lite mat så vart de bättre för då kom hon till ro och gnällde inte lika mycket så hon somnade efter en stund iallafall i sin säng och sov 1,5timme och då passade jag på och vila en stund jag med för jag vart verkligen helt slut efter att ha sprungit in till henne flera gånger och bärt runt på henne mer eller mindre hela dagen. Under kvällen var hon lite gladare efter att ha sovit en stund och fick sitta med i soffan en stund sen sova för natten och då fick hon en dos med alvedon med så hon slapp ha ont i magen och i munnen. 
Så vaknade hon till vid kl 23 och då fick hon lite välling för de ville hon ha och sen sitta i famnen som en bebis ca 15-2ominuter och det var riktigt mysigt och hon tyckte om det och hon drog upp så hon låg som en liten bebis med benen upp mot magen. Sen ville hon sova i sin säng för natten och ha en god natt puss, gullunge!! 

Av julimamma - 16 mars 2013 23:52

Har egentligen ingen lust och blogga ikväll så de blir ett kort inlägg..
Dagen har iallafall varit väldigt lugn och Tiffany har hållt igång som vanligt sen sov hon middag och då passade jag på och vila en stund på soffan och det var skönt. Annars under kvällen har jag kollat på Irene Huss även om jag har sätt den förut så kollade jag igen hade inget annat och göra under kvällen. Ska strax duscha sen blir det och göra kväller för jag är trött och har inte så mycket och göra vid datan ikväll iallafall..

Av julimamma - 15 mars 2013 23:18

  •  Första dagen for din senaste mens var 18-Sep-2012
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 25-Jun-2013 (s tecken)
  •  Du är gravid i vecka 26 (25+4).
  •  Bebisen väger c:a 897 gram. *
  •  Bebisen är c:a 34,8 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 63% av graviditeten.
  •  Du har 100 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 18-Sep-2012 till 16-Dec-2012
  •  Din andra trimester varar från 17-Dec-2012 till 15-Mar-2013
  •  Din tredje trimester varar från 16-Mar-2013 till 25-Jun-2013

    Sammanfattning: 
    Blir en kort sammanfattning men jag mår faktiskt förvånadvärts väldigt bra nu utom att jag har en del foglossningar. Tar lite längre tid och komma fram till ställen när man är ute på promenad för jag måste stanna till emellan åt för de gör ont i ryggen. Men har börja få mycket halsbränna och täppt i näsan igen. Blir tröttare tidigare på kvällarna men kan inte sova för tidigit då vaknar mitt i natten och har svårt och somna om igen för oftast vaknar "lillen" till då och ska buffa runt i magen och röra sig. Det med att gå upp i vikt är tydligen inget jag gör direkt har gått ner i vikt igen, så jag ligger på samma vikt som jag hade som inskrivningsvikt hos BM(barnmorskan), ändå är jag i vecka 26..

Av julimamma - 14 mars 2013 22:54

Dagen började vid kl 07:30 men ville inte riktigt gå upp imorse för det var så skönt i sängen men efter en stund så kom jag upp och gjorde oss klara för att åka till Västerås för vi skulle till sjukhuset och hämta Tiffanys nya skor.  När vi kom fram så gick de fort och kom in ganska direkt och sen kollade dom att skorna satt bra och så åkte vi med till "R"s jobb och var där en stund och då träffade Tiffany sin farfar sen vidare till dagis och lämna Tiffany. När jag kom hem så åt jag lite mellis och sen tog jag de lugnt för jag hade skapligt ont i ryggen efter promenaden så kollade jag lite smått på tv en stund med. 
Så under eftermiddagen så hämtade jag Tiffany på dagis men hon ville inte alls med hem vart kvar mer 1timme dels för att jag fick fylla i föräldrarenkät och sen pratade jag lite med personalen och sen ville Tiffany leka lite till innan vi skulle gå hem så det fick hon göra och sen när vi väl kom hem så fick hon en ny blöja sen sova middag och sov ca 1,5timme inte riktigt men nästan. Kan erkänna att jag somnade också efter en stund på soffan och sov riktigt skönt, sov inte så jätte bra i natt. 

Så åt vi middag tillsammans och Tiffany är jätte duktig på att äta själv och dricka sin extra tillskottnäring som vanlig mjölk och sen fick hon leka en stund sen målade jag hennes naglar för hon ville det och det blev jätte fint tyckte hon och så borstade jag hennes tänder och la henne för natten och hon somnade jätte snällt. Så under kvällen har jag kollat på Lyxfällan och Sofias änglar ska snart duscha och sen sova för natten..

Av julimamma - 13 mars 2013 22:37

Under förmiddagen så åt Tiffany frukost och jag med sen busade vi massor och lekte kurragömma och tränade samtidigt och hon gör verkligen framsteg jätte roligt och se. Så var de dags för mellis efter en stund tyckte Tiffany och sen ville hon vila en stund vid kl 12 och somnade faktiskt direkt så jag passade på och göra smoothie och tog de lugnt en stund och kollade på tv. 
Så kom "R" hem och så gjorde vi oss klara för att åka till bassängträningen och det gick jätte bra idag och Tiffany var jätte glad och ville inte alls gå upp när tiden var slut. Efter bassängträningen så åkte vi och handla lite som behövdes handlas hem. Sen åkte jag och Tiffany och kollade på när brorsan hade bowlingsträning sen kom vi hem och då blev det käka pannkaka och sen fick Tiffany sova nästan direkt för hon var jätte trött sen ska vi upp tidigt imorgon med. Så somnade jag till på soffan efter Djurakuten och sov i "R" knä och hade mysigt tills han väckte mig och sa att Efterlyst började och jag har kollat på de tagit de lugnt.
Ska strax sova för natten är jätte trött och jag hoppas natten blir lugn och att inte "lillen" håller igång...

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards