Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under februari 2012

Av julimamma - 4 februari 2012 00:15


Detta är Tiffanys nya skor som hon använder nu som är storlek: 20,5. Dom skorna har Tiffany fått av sin faster Anna när Tiffany fyllde 1år.
Igår när Tiffany hade hästsvans den är så gullig. <3 
Jag älskar min underbara dotter mest av allt, hon är verkligen de bästa som har hänt för mig. <3<3<3

Av julimamma - 3 februari 2012 22:01

Under dagen så har Tiffany varit lite gnällig men varför vet jag inte riktigt faktiskt. Men de blev bättre efter hon fick komma till ro och sova middag för då sov hon nästan 2timmar. Så under kvällen har Tiffany fått tränat i gåselen och så har hon även hasat runt på magen istället för på rumpan ikväll med. Dels för då kanske hon kan börja förstå att hon kan börja krypa istället, men vi får se om hon vill lära sig och krypa eller inte. Men hon behöver träna sina armar och överkroppen mer för att få mer styrka och muskler.
Hon somnade vid kl 21 ikväll och somnade ganska direkt faktiskt och de är skönt de så slipper man höra henne vara ledsen. Annars under kvällen har jag kollat på en film på tv, tänkte snart duscha sen blir det och lägga sig snart med så man kommer upp skapligt imorgon. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu ikväll. Ha de bra! =)

Av julimamma - 3 februari 2012 14:52

Idag är det fredag och Tiffany fick leka en stund sen vart hon ledsen rätt som de var och jag tröstade henne och då visade hon att hon var tröttså jag la henne i sängen och hon somnade direkt. Sen vaknade hon igen efter 20minuter och var jätte ledsen och då fick hon ersättning och lite mat sen fick hon bada en stund men de tyckte hon inte alls om just då. Så la jag henne i sängen igen och då somnade hon om igen, men sov bara ca 10minuter sen tyckte hon de var bra för stunden ochsen var hon vaken en 5minuter sen somnade hon om igen. Får se hur de blir resten av dagen, men jag kan säga att den blir ganska lugn iallafall. Kommer intepå så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare. Ha det bra! =)

Av julimamma - 2 februari 2012 23:47

Under eftermiddagen så ville knappt Tiffany sova middag hon sov 20minuter sen vart hon väckt av att de var massa gap och skrick i trapphuset. Sen var det bara och försöka få henne och somna om igen vilket inte var det lättaste. Men lyckades till slut och då sov hon nästan 2timmar för hon var jätte trött när jag la henne redan första gången. När hon vaknade så fick hon mat och ersättning sen fick hon leka en stund och så gick hon och jag ut en stund på en kort promenad dels för att de var så kallt ute.
Så fick hon välling och sen sova för natten och somnade direkt utan några problem. Sen kollade jag på Allt för min syster. Så nu sitter jag och kollar runt lite tänkte kolla på Lyxfällan sen sova. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Ha de bra och sov gott sen! =)

Av julimamma - 2 februari 2012 14:45

Imorse vaknade vi vid kl 09:45 och då fick Tiffany välling, gröt och kräm. Så fick hon även salami och lite ost med till makan. Sen fick hon leka en stund medan jag ringde till Försäkringskassan IGEN 3:e gången denna vecka.
Då visade det sig att någon har avsluta min föräldrarpenning utan att jag har bett dom göra det, så jag får inga PENGAR idag heller. FAAAN, säger jag bara jävla idioter!!
Så nu skulle jag få mina pengar på måndag, nu hoppas jag också att jag får dom då. Men de märker vi då, har redan fått vänta 1vecka EXTRA!

Sen fick Tiffany leka en stund till och då började jag plocka ordning här hemma och så tog jag även fram dammsugaren och började städa av lite överrallt med så är de lite renare nu till helgen med. Under tiden jag städade av lite så var Tiffany inne på sitt rum och lekte och verkade ha de väldigt roligt för hon lekte med en dracke och den skulle hon ha med sig till matbordet sen.
Så fick Tiffany mellis och ersättning sen sova lite middag men hon vaknade till efter ca 20minuter och just nu ligger hon kvar i sängen och får sova en stund till. Så jag tänkte passa på och vila en stund jag med på soffan, så jag orkar med kvällen också. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu. Skriver mer senare, ha de bra! =)

Av julimamma - 2 februari 2012 00:00

Imorse vaknade vi vid kl10 och gick upp och käkade frukost sen fick Tiffany leka en stund och jag packade de sista för bassängträningen och mat till Tiffany. Så var de dags och åka iväg och de gick bra och komma fram och när vi väl var framme så vill Tiffany gå från bil och in, så de fick hon göra sen gick vi in till omkläningsrummet.
Vi bytte om och låste in våra värdesaker i ett litet skåp och Tiffany höll i nyckeln och då såg en annan liten tjej nyckeln och tog den ifrån Tiffany. Tiffany vart förvånad och sa: Titta äde? (Ruskar)Nej och pekar på flickan!
Så fick Tiffany tillbaka nyckeln igen och då gav hon mig den så gick vi ut till bassängen och Tiffany började plaska direkt i vattnet och vi tränade en hel del.
Så var badet slut åkte vi till sjukhuset för att träffa kuratorn som skulle hjälpa oss med lite papper och under tiden vi satt där och pratade så fick Tiffany en portion med kräm, en portion mat(lasang) och 100ml ersättning. Sen vart hon nöjd men meningen var att hon skulle ha fått maten först sen krämen men de blev lite fel och att hon skulle få krämen lite senare, men hon var fortfarande hungrig så hon åt upp allting direkt istället.
Sen åkte vi till Ikea och handla lite saker idag med, sen åkte vi hem och Tiffany fick sova middag och då somnade jag till på soffan en stund. Så kom "R" hem och hade handlat, börja med maten direkt, diska och även tagit hand om Tiffany en stund så skulle vi äta mat. Sen fick Tiffany leka och träna en stund sen fick hon välling och så läste jag en godnatt saga för henne så fick hon sova för natten.
Under kvällen har jag duschat och tagit de lugnt och plockat ordning lite, tänkte strax sova är jätte trött igen. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, så god natt och ha det så bra! =)

Av julimamma - 1 februari 2012 23:49

JAG SÄGER BARA:
JAG HATAR VERKLIGEN FÖRSÄKRINGSKASSAN MEST AV ALLT, DET ÄR DESSUTOM INTE FÖRSTA GÅNGEN DOM BRÅKAR MED MIG. FÖRSTÅR INTE VAD SOM ÄR PROBLEMET MED ATT BARA BETALA UT MINA PENGAR SOM JAG HAR RÄTT TILL ATT FÅ I TID VARJE MÅNAD. MEN DET VERKAR INTE DOM TYCKA ELLER FÖRSTÅ NÄR MAN PRATAR MED DOM.
SKA INTE BEHÖVA RINGA TILL DOM IMORGON IGEN OCH SKÄLLA PÅ DOM, HAR REDAN GJORT DE 2GÅNGER DENNA VECKA. BRÅKAR DOM NÄSTA MÅNAD  VET JAG FAN INTE VAD JAG SKA GÖRA MED DOM JÄVLARNA!

Blir bara så jävla förbannad på dom, det är inte dom som får problem med räkningarna som inte kan bli betalda i tid tex. Det är faktiskt jag som får problem med det, men de skiter dom totalt i. Behövde bara skriva av mig min jäkla ilska. Är det någon annan som har strul med försäkringskassan varje månad, med att dom inte betalar ut föräldrarpenningen i tid!!?!?!?!!
 

Av julimamma - 1 februari 2012 17:02

Imorse vaknade vi kl 10 och åt frukost och så fick Tiffany leka en stund under tiden packade jag ner de sista inför bassängträningen. Efter träningen åkte vi en snabbis till sjukhuset och träffade kuratorn som ska hjälpa oss med lite papper. Sen åkte vi vidare till Ikea och köpte lite saker och vi kom nyligen hem. Så har jag satt ingång en maskin med tvätt och Tiffany ligger i sängen och förhoppningsvis sover lite middag, men det är iallafall tyst. Jag sitter i soffan och tar de lugnt är ganska trött jag med, men de blir och ta de lugnt ikväll. Skriver mer senare ikväll, ha de bra tills dess! =)

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards