Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under augusti 2012

Av julimamma - 28 augusti 2012 22:27

Fick skit ont i magen efter jag käkade så jag har inte kommit in i duschen men jag tänkte blanda ordning en samarin och sen ta en varm dusch sen försöka sova för jag har så ont i magen. Det är helt galet att man kan få så ont i magen när man har käkat, det är värre än mensvärk inte alls roligt. 
Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, skriver mer imorgon iallafall under dagen/kvällen. God natt!

Av julimamma - 28 augusti 2012 20:45

Morgonen började vid kl 07:30 och det var bara och gå upp för att göra sig klar och äta frukost men jag drack bara te till frukosten idag och Tiffany ville inte alls äta sin gröt så hon fick sin välling sen gick vi till dagis.
På dagis idag gick det bra och Tiffany lekte för fullt och busade med fröken med och så tränade hon med fröken med på en hopphäst. Under tiden när hon var så inne i leken så gick jag ifrån en stund och satte mig i ett annat rum i ca 30-40minuter och hon hade inte ens märkt att jag hade gått iväg. 
Innan vi gick från dagis idag så fick Tiffany sin mellis sen gick vi till lekparken en stund och sen kom vi hem och Tiffany fick leka en stund så la jag henne i sängen för att hon skulle sova middag och hon somnade runt kl 12. Under tiden hon sov middag så tog jag en kopp te, lagade mina byxor som var trasiga och sen kollade jag på tv en stund sen vaknade Tiffany vid kl 13:30 och då fick hon käk sen busade vi för fullt och tränade med.
Men efter hon vaknade så var hon inte riktigt sig själv för hon vart ledsen för ingenting och sen tog hon sig mycket i munnen och dreglade massor, har nog aldrig sätt henne dregla så mycket faktiskt så de är hennes tand som håller på och kommer upp mer nu. Kindtänderna tar lite längre tid för att komma fram helt men vad gör man inte för henne, hon fick lite alvedon på tandköttet sen var de bättre en stund. Sen senare vart hon ledsen igen så det var bara och trösta henne men hon ville helst inte sitta i knä hon skulle klappa katten istället.
Hon fick välling vid kl 19 sen borsta tänderna och läggas för natten vid kl 19:30 och hon somnade vid kl 19:45 för hon var ganska trött ikväll efter att ha varit ledsen så mycket bland annat.

Annars under kvällen har jag plockat ordning på alla saker som låg på golvet och sen plockat ordning med kläder för imorgon och sen ätit lite mat. Ska snart ta en dusch och sen snart sova med för natten med tror jag.
Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon under dagen när jag har tid under dagen/kvällen. Ha det bra och God natt!
 

Av julimamma - 28 augusti 2012 10:04

Morgonen började kl 07:30 sen blev de och käka frukost och sen göra oss klara för att gå till dagis. Det har gått bra idag med och jag har till och med kunna gå ifrån med så de går fram åt jätte bra och.hon leker med de andra barnen med. Skriver mer senare. Ha det bra!

Av julimamma - 27 augusti 2012 19:38

Dagen började redan kl 07:30 idag och Tiffany vaknade själv vid kl 07:45 så gick och tog upp henne och gjorde ordning frukost till oss sen kom "R" upp och åt frukost med oss. Sen vid kl 08:50 så gick vi till dagis idag för inskolningen började idag. Det gick bra på dagis idag och Tiffany lekte med dom andra barnen direkt som var kvar inne för de var några som var ute med. 
När vi kom hem så satte vi oss i köket och pysslade lite tillsammans och Tiffany fick rita och måla med vattenfärg medan jag leta reda på kort till Tiffanys häfte som hon ska ha på dagis som hon kan kolla i själv bland annat.
    Bilder på Tiffany när hon sitter och målar med vattenfärg och visar upp sitt nya halsband som vi gjorde tillsammans med och hon var jätte glad över den och tyckte det var roligt och göra halsband. Så fick hon mellis sen försökte jag få henne och sova en stund för hon var trött, men hon vägra och sova så jag plockade upp henne igen sen fick hon vara vaken till kl 14 så fick hon käk och så försökte jag lägga henne igen. Men hon ville fortfarande inte sova så hon fick sitta inne på sitt rum och leka en stund sen tränade en stund och sen vid kl 16 testade jag och lägga henne igen men hon total vägrade, så hon fick ligga i sängen en stund och tog de lugnt iallafall. Så hon vilade en stund iallafall för hon låg och vilade en stund och lekte med sina gosedjur iallafall.
Under kvällen så fick Tiffany gröt och välling vid kl 18 sen fick hon bada en stund och lägga sig och sova vid kl 19, men somnade inte fören ca 19:30. 
Under dagen har jag dessutom tvättat, hängt tvätt, plockat in tvätt och packat badkläder m.m Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon under dagen/kvällen när jag har tid.
Ha det bra!
 

Av julimamma - 27 augusti 2012 16:28

Skriver ett kort inlägg nu..
Kan börja med och berätta att Tiffany har börja på dagis idag får vi se hur de kommer gå denna gång. Just nu vägrar hon sova middag och jag har migrän just nu så det är mindre roligt. Hon har inte sovit någonting alls idag och vi gick upp vid kl 07:45 idag. Skriver mer senare!

Av julimamma - 26 augusti 2012 23:05

Kan börja med och skriva att jag hade en dag igår som jag tog ledigt från bloggen dels för att vi var borta hos en kompis och kom hem idag under dagen..

Igår vaknade vi vid kl 09:30 och sen åt vi frukost och jag tog en dusch och sen åkte vi till stan för att kolla runt lite för det var barnens dag, men det var väldigt mycket folk och det fanns inte så mycket och kolla på faktiskt. Så vi åkte ner till H&M och fixade med Tiffanys vantar så nu kan hon använda dom iallafall. 
Efter det gick vi in på Ica maxi och handla sen var det dags för käk för Tiffany så vi passasde på och ta en fika sen åkte vi mot "T" och där hade vi det jätte trevligt och Tiffany var jätte busig och vild verkligen.
Men huvudsaken var att hon mådde bra och busade med oss också sen när hon somnade så spelade jag och "T" sänkaskepp och vi körde bäst av 5. Jag vann! Sen körde jag mot "R" men då vann han bara hela tiden, det var inge roligt. Så kollade vi även på filmer under kvällen med och Tiffany fick kolla på Bilarna och den tyckte hon var bra.  

Under morgonen vaknade jag vid kl 05 och hade ont i magen, men gick på toa och sen somnade jag om och vaknade vid 07 igen och kände att jag behövde spy för jag hade så ont i magen. Sen somnade jag om igen och sov till kl var 08:40 för då kom "T" och Tiffany upp för då hade Tiffany vakna redan. Så vi alla åt frukost och sen tog vi de lugnt under förmiddagen och Tiffany fick mellis innan vi åkte vid kl 13. Sen somnade både hon och jag i bilen efter en stund, men sen vaknade hon och var jätte ledsen antagligen hade hon ont i nacken för hon hade suttit konstigt. Så var det dags för att byta blöja med så vi stannade vid Tuna park en stund och då tog vi en liten bensträckare med och Tiffnay fick käk innan vi åkte hem igen. 
Men innan vi åkte hem så gick vi in på BR och kollade för "R" skulle köpa en leksak till henne, hon valde sin favorithund (Learning Puppy från Fisher Price.) Hon hade en sån förut men den försvann så nu fick hon en ny och hon satt verkligen och krama och pussade den för fullt. Hon ville absolut inte sova utan den ikväll, hon skulle krama den då med så söt hon är.

När vi kom hem så försökte vi få henne och sova lite till eftersom hon fortfarande var trött men de ville hon inte alls, hon skulle leka med sin hund. Sen fick hon sova en stund och så fick hon lite gröt och välling sen borsta tänderna och sen sova för natten vid kl 21:30 ca. Jag har diska under kvällen och duscha så nu sitter jag och tar de lugnt vid datan. Skriver mer imorgon under dagen/kvällen när jag har tid. Ha de bra och GOD NATT!

Av julimamma - 24 augusti 2012 23:45

Under dagen så sov Tiffany middag och jag tog de lugnt en stund och så vilade jag en stund på soffan med för jag hade ont i huvudet. Annars under kvällen har jag gjort ordning gröten och "R" matade Tiffany och förut har inte det gått så bra men ikväll gick det relativt bra iallafall hon åt upp allting utom 1sked vilket är jätte bra.
Annars under kvällen har jag:
- Satt igång en maskin tvätt.

- Hängt tvätt.
- Vikt tvätt och plockat in.
- Märkt upp mössor, vantar m.m till dagis.
- Fixat ordning med mat, välling, gröt till Tiffany.

- Plockat ordning lite.
- Busat med Tiffany i soffan med. 

Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, ska sova strax för jag är jätte trött fast jag vilade en stund förut. Ha de bra så hörs vi imorgon. Skriver under dagen/kvällen när jag har tid. God natt!

Av julimamma - 24 augusti 2012 17:17

Morgonen började vid kl 09:45 och Tiffany fick gröt och välling till och jag åt också frukost sen tog jag en dusch. Efter det lekte vi en stund i Tiffanys rum och så gjorde jag ordning mat till Tiffany så vi kunde gå ut med, så ringde "R" och sa att han skulle hämta oss för vi skulle med idag och käka lunch vid Ica maxi på bufe och Tiffany fick en egen skål och plocka med och det tyckte hon var gott.
Sen när vi var klara där så gick vi in på Ica maxi och H&M och handla sen vidare till lekparken en stund och Tiffany fick sitta i sandlådan och gunga en stund för det var de hon ville göra. När vi kom hem igen vid kl 16 så fick Tiffany käk och sen sova middag och hon sover fortfarande för hon var jätte trött när vi kom hem men hon åt bra iallafall. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare ikväll. 
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards