Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under augusti 2012

Av julimamma - 8 augusti 2012 22:48

Morgonen började vid kl 10 och då jag frukost och Tiffnay fick välling. Sen kollade vi på barnprogram en stund sen tränade Tiffany och hon var jätte duktig. Sen fick hon leka inne på sitt rum en stund sen började jag med maten till henne och hon åt med gaffel helt själv och samtidigt stod jag och diskade och hon var verkligen jätte duktig idag.
Men innan hon fick mat så fick hon sitta och rita en stund och det tyckte hon var jätte roligt för jag satt också och ritade med henne. 
Sen fick hon ta de lugnt en stund och då passade jag och städa av i hennes rum sen fick hon sova middag och då fortsatte jag och städa resten av lägenheten och sen gjorde jag rent i badrummet med och resten av lägenheten. Kände mig riktigt duktig idag faktiskt och sen kom "R" hem oc h sen vaknade Tiffany med och sen gick vi till affären en snabbis sen käkade vi och sen fick Tiffany duscha och sova för natten.

Ska snart ta en dusch sen ska jag sova för natten är jätte trött ikväll efter allt. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon under dagen/kvällen för imorgon blir det en lång dag.. God natt!

Av julimamma - 8 augusti 2012 11:32

Då har Tiffaky ätit frukost och börja träna med om en stund ska jag äta frukost och sen plocka ordning hemma. Skriver mer sen. Ha det bra!

Av julimamma - 7 augusti 2012 23:45

Skriver lite snabbt nu egentligen vill jag sova just nu för jag har verkligen migrän just nu. Men iallafall under dagen har jag och Tiffany varit hos mina föräldrar och där har Tiffany lekt och busat mycket. Så har vi även varit ute på promenad med och det var riktigt trevligt men dock blev de inte så länge ca 1timme men det vart helt svart på himlen.
När vi kommer hem och stänger dörren så börjar de verkligen spöregna ute så vi hade verkligen tur som kom hem innan regnet. Annars har vi tagit de lugnt och kollat på film med sen kom "R" och hämta oss och Tiffany fick sova ganska direkt när vi kom hem, jag och "R" satte oss ner och verkligen prata ut om allting ikväll och det gick bra så vi satt säkert i ca 3timmar och pratade. Det känns verkligen skönt nu och så har vi bestämt att vi ska prata med sjukgymnasten under veckan och se hur de kommer bli med badet och de kan finnas någon möjlighet att fortsätta mer än dom 12gångerna som kommer vara. 
Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, är verkligen jätte trött idag och ont i huvudet. Skriver mer imorgon när jag har tid under dagen/kvällen. Ha de bra!

Av julimamma - 6 augusti 2012 22:40

Har inte så mycket och skriva om idag egentligen mer än att vi har verkligen haft otur idag, kan förklara lite snabbt.
Morgonen började vid kl 10:00 och Tiffany ville inte dricka sin välling just då och vi väntade 1timme sen drack hon upp den och så har hon dragit ut alla skorna flera gånger från skohyllan och så gick vi ut.
När vi kom ut så går vi till apoteket och beställer hem mer näringsdrycker till Tiffany och då fattade inte tanten alls vad det stod eller vad jag sa. Hon tolkade de på sitt eget sätt och påstod att en av Tiffanys näringsdrycker har inte tillverkats på 1år vilket hon menade att de var Sommarfrukter. Då kan jag säga bara en sak: FEL FEL FEL!
Berättade att vi har den hemma just nu och vi beställde den där ifrån för ca 2månader sen, sen den andra näringsdrycken ska vi få välja smack själva för varje gång vi ska beställa hem fler eftersom de kan vara bra ibland och ha olika inte samma hela tiden.
Men hon menade på eftersom det står: Valfrismack. Så tolkade hon det att vi var tuvnga och blanda 1-låda med 24olika flaskor, vilket inte vi behöver meningen är att vi ska bara beställa en smack av den valfria.
Men de fick jag inte göra denna gång så jag var tvungen och ta 8st flaskor med chocklad och 8st med banan, men i min matte blir de bara 16st men vi ska ha totalt 24st. Så jag sa att ta så fall 8st flaskor med chocklad & 16st med banan. Sen den av sommarfrukter hitta hon sen i datan att de fanns fortfarande men hon tyckte vi skulle bara beställa 1-låda vilket inte räcker ca 1månad, meningen är att vi inte ska behöva springa på apoteket var 14:e dag bara för att beställa mer mat. Så jag sa de att de ska vara 3st lådor med 24flaskor som är 200ml/per flaska. Annars hade det inte stått på receptet. Efter ca 15minuter så fattade hon iallafall någolunda så vi skulle få hem de på fredag, vilket jag hoppas blir dessutom rätt då med, annars blir jag förbannad.
Sen när vi är klara där så gick vi till Hemköp och köpte grädde till Tiffany och lite annat, sen vidare till lekparken sen kom Karin, Jessica och William dit så började de spöregna så vi gick hem till Jessica var där en stund och barnen lekte en stund tillsammans. Så var de dags och gå hem vid kl 17 och då började det såklart spöregna igen så det var bara och försöka skynda sig under något form av tack/skydd så jag kunde skydda Tiffany iallafall sen väntade jag en stund på att de skulle bli lite mindre regn sen gick vi hem och så började de spöregna igen ännu mer sen när vi väl kom hem så var jag jätte blöt och Tiffany hade somnat i vagnen men vaknar i hissen för att de var några som pratade. 
Men de spelade ingen roll, kom hem och bytte kläder och upptäcker att vi har post på golvet som inte ens var våran utan grannen en våning under. Så jag klädde på mig och tog med mig Tiffany ner och ringer på, men ingen öppnar så jag slänger ner posten i brevlådan och går upp och ger Tiffany käk sen lägger jag henne i sängen.
Så då fick jag ta de lugnt en stund och värmde mig under täcket eftersom jag var kall och frös. 

Annars har kvällen varit relativt lugn iallafall, Tiffany har börja komma in i 2års trotts emellan åt nu och gillar och slås och skricka hemma. Sen göra saker som hon inte får göra tex. äta ur från katternas skålar som hon inte annars brukar bry sig om. Men samtidigt är det såna saker som kommer nu hon ska börja testa olika gränser och de gör alla barn. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll faktiskt, har inte så mycket ork till och blogga egentligen för jag har andra saker jag ska försöka lösa men vad det handlar om tänker jag inte skriva ut på bloggen. Ha det bra!

Av julimamma - 5 augusti 2012 23:38

Detta är den sämsta dagen på riktigt LÄNGE! Men varför den är de tänker jag inte tala om.. Behöver nog inte göra de heller för de finns ingen som finns där när man verkligen behöver någon och prata med.. Varför finns ingen där när man verkligen behöver prata med någon, kan inte förstå det.. 
Tänker fakiskt strax lägga mig och sova för natten orkar inte med denna dagen mer är bara så besviken, ledsen, förvirrad, förbannad och iriterad.. GOD NATT!!

Av julimamma - 5 augusti 2012 00:17

Morgonen började vid kl 10:30 och vi tog de lugnt en stund och så fick Tiffany träna och hon är jätte duktig men samtidigt som hon inte lyckas så blir hon förbannad när hon inte kommer upp när hon försöker ställa sig upp emellan åt. 
Sen tog jag en dusch och fixade ordning käk och mig själv för att vi skulle åka till Dollarstore under dagen när "R" kom hem från jobbet som han var tvungen och åka till några gånger idag. 
När vi var inne på Dollarstore så köpte vi hem lite saker som behövs som bland annat "toalettfräs", shampoo, balsam och badskum till Tiffany bland annat och lite annat smått. Men innan vi åkte hem så åt vi inne på Subway sen åkte vi till "R" igen och lämnade ut en bil sen åkte vi hem och då fick Tiffany sova middag en stund.
Jag plockade ordning hemma, satte igång en maskin med tvätt, hängde tvätt, plockat in tvätt, rensat i Tiffanys garderob, fixat ordning med alla Tiffanys papper i en pärm och sen gett Tiffany välling ikväll med.
Efter jag har lagt henne har jag fixat med att sy fast knappar på några bodysar som är förstora vid halsen dom åker ner över axlarna, så nu kan hon använda dom bodysarna med. 
Så strax ska jag lägga mig i sängen och sova för jag är jätte trött, men ska göra lite små saker innan jag somnar för natten. Hade tänkt och lägga in lite bilder ikväll på bloggen från i torsdags, fredags och idag. Men de tar jag imorgon istället. 
Skriver mer imorgon när jag har mer tid under dagen/kvällen. Ha de bra och GOD NATT!

Av julimamma - 4 augusti 2012 19:19

Det är lördag och dagen började kl 10:30 sn fick Tiffany välling och så tränade vi en stund och de tyckte hon att de var roligt. Hon har börja ställa sig upp emot möblerna själv och lyckas hon inte blir hon förbannad. Annars under dagen har vi varit till Dollarstore och handla sen till "R" jobb och efter de åkte vi hem och just nu ligger Tiffany och sover middag. Jag ska strax plocka fram papper om Tiffany och sätta dom i en pärm och sen ska jag hänga tvätt med. Sen när Tiffany vaknar ska hon få käk sen ska jag rensa klart bland hennes kläder. Skriver mer senare, ha det bra!

Av julimamma - 3 augusti 2012 23:45

Imorse vaknade jag vid kl 10:30 när "R" gick till jobbet och så hörde jag Tiffany så jag trodde hon var vaken men de var hon inte, hon pratade i sömnen. Så jag satt och kollade på tv för jag trodde hon skulle vakna snart, men låg halvsov emellan åt men hon sov som en stock fortfarande vid kl 12 - 12:30 sen vid kl 13 började hon pipa lite men hon vaknade inte fören kl 13:30 idag. Hon tog en regid sovmorgon idag tydligen, men då fick hon inte sova middag under dagen.
Efter hon hade fått i sig vällingen och busat en stund så gick vi till lekparken en stund sen vidare till affären och vi handla på Ica maxi idag och sen efter att vi hade handla så gick vi till lekparken igen och då ville Tiffany leka i sandlådan så hon hade sand över hela sig även i håret.
När vi kom hem så fick Tiffany bada en stund och sen var de dags att gå ut en stund igen och då träffade vi på Karin en stund sen köpte vi även en vinteroverroll till Tiffany med i storlek 80. Sen gick vi till Karin och där fick Tiffany käk sen gick vi ut och då fick hon leka i lekparken för 3:e gången idag. Så väntade vi på Jessica och hennes son som Tiffany hade pusskalas med, det var tydligen hennes pojkvän.
Frågade om dom var ihop och både Tiffany och William sa *JAA*. Gulliga tillsammans! Sen gick jag och Tiffany hem och när vi kom hem så fick Tiffany välling sen borsta tänderna och sova för natten vid kl 22-tiden och hon somnade direkt. Jag håller själv på och somnar vid datan just nu för jag är verkligen jätte trött för vi har varit ute så gott som hela dagen och gått massor, men de har varit ganska skönt ute faktiskt ändå.

Tänkte lägga in lite bilder från de som har handlas till Tiffany den sista tiden och det är:
Nya skor, vagn, vinteroveroll, tröjor, linne, kortbyxor, långbyxor, klänning och strumpbyxor.
 
Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll faktiskt är helt slut efter dagens promenad. Ska faktiskt sova nu för jag sitter och halvsover redan vid datan. Skriver mer imorgon när jag har tid under dagen/kvällen. God natt!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards