Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under januari 2012

Av julimamma - 28 januari 2012 22:42

Under eftermiddagen så fick Tiffany sova middag och "R" kollade på film och jag kollade på 112-på liv och död, jag missade dom avsnitten när vi var i Göteborg. Men jag somnade till på soffan en stund så vaknar jag av att "R" väcker mig och säger att vi skulle gå hem till hans syster och äta mat. Så vaknade även Tiffany så vi gjorde oss klara och gick över till hans syster och hennes kille. Blev bjudna på tacos och det var jätte gott men kunde tyvärr bara 1 sen vart jag illa mående direkt. Så satt vi och kollade på film och pratade och busade med Tiffany och hundarna. Vid kl 21:00 kom vi hem och Tiffany fick välling och borsta tänder sen sova för natten och somnade direkt.
Så tog jag en varm och skön dusch och nu sitter jag vid datan tänkte kolla på 112-på liv och död och sen ska jag även kolla på Det okända, kommer inte ihåg om jag såg de avsnittet. Annars blir det och lägga sig skapligt är ganska trött ikväll fast jag sov en stund på soffan tidigare.

Ringde även till Försäkringskassan med och de var samma person som jag pratade med i Oktober när jag hade problem. Hon vart nästan argare än vad jag var att de inte har funkat som det ska eftersom utbetalningen ska ske som den ska göra. Så hon skrev även att jag skulle även ansöka om fler dagar efter min ansökning har går i mars, så dom vet om det på försäkringskassan redan nu att det är lika bra dom fixar det PROBLEMET NU!! Så det skulle ta 2arbetsdagar innan jag kunde få mina pengar! Får jag dom inte då, blir de och ringa igen. Håller tummarna!!!

Kan även tala om att Tiffany mår jätte bra nu efter sjukhusbesöket och de ingreppet dom gjorde på henne. Hon är sig själv igen och leker för fullt igen och är jätte glad för de mesta. Ibland tar de några dagar innan hon blir sig själv igen efter allt hon går igenom men denna gång återhämtade hon sig fortare och var jätte glad och busig imorse. Under dom dagarna vi var i Göteborg på nätterna och mornarna så var hon ledsen och mer gnälligare, men huvudsaken är att hon mår bra nu och är sig själv igen.

Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, ska kolla på 112-på liv och död nu. Ha de bra & god natt sen! =)

Av julimamma - 28 januari 2012 12:05

Imorse vaknade vi vid kl 09:00 och Tiffany fick välling vid kl 9:30 sen har hon lekt en stund i lugn och ro. Så kom även "R" hem från jobbet och då åt vi frukost men jag kan inte äta så mycket för jag har fortfarande problem med magen. Hoppas det släpper snart,  börjar bli ganska jobbgit!!
Så bråkar försäkringskassan med mig IGEN! Nu börjar jag bli väldigt trött på det här med att jag inte får mina pengar i tid som jag ska ha. Det var i Oktober, december och nu igen dom bråkar med mig. Varför ska det alltid vara strul med försäkringskassan? Det blir och ringa till dom och SKÄLLA på dom igen för jag ska ha mina pengar för jag måste betala mina räkningar som jag har. Det är inte dom som får problem med att inte räkningarna bli betalda det är jag som får problem men de verkar försäkringskassan SKITA I TOTALT!!!

Tänkte iallafall ta en dusch strax så jag blir varm har frysit hela morgonen så nu blir det och ta en dusch sen blir det och ta de lugnt under dagen. Så ska Tiffany få lite mellis om någon timme och försöka få henne och sova middag vid kl 14 ungefär. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare ikväll. Ha de bra! =)

Av julimamma - 27 januari 2012 23:35

Imorse gick vi upp kl 06:00 och gav Tiffany välling och sen gickvi ner till frukostbuffén och åt. Vid kl 07:45 kom taxin och hämtade oss så var vi på sjukhuset vid kl8, då var det dags för ultraljudsundersökning och även rönken efter. När de var gjort så fick vi vänta en stund på läkaren och då berättade han även om att vi behöver inte komma ner fören om ca 1år igen för en ny kontroll. Det kommer verkligen bli jätte skönt att kunna få vara hemma 1år utan att behöva åka till sjukhuset i Göteborg.
Så blev vi utskrivna och så kom min faster över på besök idag och vi fikade sen så vart Tiffany trött och vi gjorde oss klara för att åka till stan för att boka tågbiljetter hem. Men den tiden vi tänkte åka hem så var det fullt så vi fick ta nästa tåg som gick 3timmar senare. Så vi gick runt på Nordstan en stund och käkade lite och kollade runt lite i olika affärer. Sen vid kl 16, åkte vi hem med tåget och Tiffany lekte på tåget hela vägen hem med oss och ett annat barn som var runt 3-4år. Så när vi kom hem så var vi tvunga och åka till Willys och handla frukostgrejer sen blev det hem och ge Tiffany välling och lägga henne. Tiffany somnade ganska direkt när jag la henne i sängen men de kan jag förstå henne, eftersom hon inte har fått sin vanliga sömntider som är ca 12timmar per natt. Hon har fått sovit mellan 6-9timmar varje kväll, men så är det ibland.
Men Tiffany har varit ganska glad och busig ändå fast hon inte har fått sovit dom timmarna hon brukar. Men vi har inte heller fått sovit så jätte bra dom nätterna vi var på hotellet, sängarna var hårda och så var det svårt och somna med.

Läkaren var jätte nöjda med Tiffany och vissa sköterskor kände inte ens igen Tiffany för hon hade blivit så stor tyckte dom. Så var hon jätte duktig med alla undersökningarna och ibland vart dom förvånade att hon inte vart ledsen eller arg. Men Tiffany är en ganska tålig tjej som verkligen är envis som försöker kämpa emot när sköterskorna skulle ta blodtryck, det tycker hon verkligen inte om att göra.
Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, för jag är verkligen jätte trött efter allt. Tänkte kolla klart på 112-på liv och död sen blir det och sova i den sköna sängen. Tänkte även lägga in lite bilder från när vi var på sjukhuset i Göteborg. Skriver lite mer imorgon kanske om just sjukhusbesöken. Ha det bra! =)

Bilder från tåget på väg till Gögteborg. 

Bilder från 1:a dagen på sjukhuset när Tiffany bland annat somnade för det tog på krafterna.
 
Då var det den dagen som Tiffany gjorde sin hjärtkateterisering (26jan.) och sen äter lite mat och glass.
 
Bilder från samma dag som vi ska få åka hem. Så har Tiffany även fått 8st barnböcker och en ballong.
   
Det är bilder från Tiffanys hjärtkateteriserings undersökning. Inte dom bästa bilderna.
 

Tiffany fick även småböcker av min faster som Tiffany tyckte om.      Den andra bilden som är en tiger har jag gjort till Tiffany när hon gjorde sin hjärtkateterisering undersökning. Det blev en liten Nalle med knappar, pälor och bjälor som hon tycker om.

Av julimamma - 26 januari 2012 22:48

Tiffany fick komma in på operations salen vid kl 08:15 och jag fick följa med in och hålla i henne tills hon hade somnat sen fick jag gå ut och då gick jag och "R" iväg och käkade frukost tillsammans sen gick vi till lekterapin och pyssla lite. Sen ringde dom vid kl 12 och talade om att Tiffany var klar och på uppvacket och att vi fick komma dit. Tiffany sov fortfarande när vi kom upp men vaknade till ganska snabbt och börja pratla så hon började blöda ifrån ljumsken så dom fick byta förband men annars gick det bra och sen fick vi byta avdelning och Tiffany skötte sig jätte bra och efterkontrollerna dom gjorde såg jätte bra ut med. Sen fick vi byta från Hjärtdagvården till Hjärtavelningen men det var bara mellan kl 18-21:00. Sen fick vi åka taxi till hotellet och när vi kom fram fick Tiffany borsta tänderna och sen sova direkt och somnade direkt. Meningen var att jag skulle ha träffat min faster idag men min kusin är sjuk så hon kunde inte komma idag får se om jag kommer träffa henne imorgon innan vi åker hem igen. Just nu är jag övertrött så jag hoppas jag kan somna direkt och få sova bättre i natt. Skriver mer om dagen när vi kommer hem, ha det bra och GOD NATT! =)

Av julimamma - 26 januari 2012 06:05

Just nu sitter vi på sjukhuset och väntar på att avdelningen ska öppna kl 07:00. Vi gick upp vid kl 03:30 och Toffany fick ersättning och sen gjorde vi oss klara för att åka till sjukhuset. Så ska Tiffany upp vid kl 08:00 och göra sin hjärtkatt. så får vi se hur det går och hur lång tid det tar. Efter vi har varit upp med henne ska vi äta frukost, hoppas jag kan äta någonting. Har fortfarande ont i magen och i natt spydde jag med hoppas det släpper snart. Ska även träffa min faster idag under eftermiddagen, kommer var helt död för jag är redan nu trött. Skriver mer senare, ha det bra! =)

Av julimamma - 25 januari 2012 20:58

Det blir ett kort inlägg idag mår inte alls bra just nu har skit ont i magen och mår skit illa. Är troligen nervös för hur det kommer gå imorgon om vi måste stanna kvar eller om vi åka hem på fredag! Men kan iallafall skriva och berätta att Tiffany var riktig duktig idag och läkaren var jätte nöjd med Tiffany. Ska faktiskt strax sova för vi ska upp kl 03:30 för Tiffany får inte äta efter kl 04:00. Sen måste hon fasta(vara utan mat) för hon ska sövas ner imorgon för undersökningen. Skriver mer när vi kommer hem om hur de har gått mer noggrannare i bloggen. Ska försöka sova nu, god natt! =)

Av julimamma - 24 januari 2012 22:22

Då är det kväller och har nyligen duschat, Tiffany vill inte somna heller men jag hoppas hon gör det snart eftersom vi ska upp tidigit. Håller verkligen tummarna att det går bra för oss imorgon och på torsdag så vi kan åka hem igen snart! Ska kolla till Tiffany nu sen försöka sova. Ha det bra och GOD NATT! =)
Skriver mer imorgon så fort jag har tid...

Av julimamma - 24 januari 2012 19:53

Idag har vi åkt tåg till Göteborg och vi har gått på stan under eftermiddagen efter att jag och Tiffany hade vilat en stund. Sen kom vi tillbaka till hotellet så åt vi buffé sen upp på rummet och då fick Tiffany sova en stund ska väcka henne om några timmar så hon får dricka mer ersättning. Så ska jag duscha så blir det och lägga sig tidigt ikväll ska upp kl 06:00 imorgon ska till sjukhuset kl 08:30 istället för kl 10:00. Bilder kommer senare när vikommer hem igen!!! Kommer inte på så mycket mer och skriva, kanske senare annars imorgon. Ha det bra! =)

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards