Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under januari 2012

Av julimamma - 21 januari 2012 23:08

Idag så vaknade jag och Tiffany vid kl 9:15 och så gjorde jag ordning välling till Tiffany men hon var inte så jätte sugen på de men fick i henne iallafall 170ml. Sen fick hon leka en stund och vid kl 11:30 gick hon och jag ut på en promenad en stund samtidigt som min mormor och plastmorfar kom. Men vi gick väg en stund och Tiffany somnade till strax efter några minuter. Så hon sov i vagnen i 1timme och så fick hon sitta på golvet och leka och busa med oss även med gammelmormor och det tyckte hon var jätte roligt.
Vid kl 14 åkte vi till Köping och lämnade av brorsan hos en kompis och vi hämta Tiffanys vinterskor, glömde dom igår. Sen åkte vi vidare till Arboga och handla på Dollarstore sen vidare hem igen och då försökte jag och ge Tiffany ersättning men hon ville inte ha. Då testade jag med välling och det gick lite bättre men tvinga henne lite eftersom hon försökte streta emot. Men Tiffany drack iallafall 90ml sen fick hon leka en stund för de gick inte och få henne och sova en stund fast hon var trött.
Så fick Tiffany även bada ikväll med och det tyckte hon var jätte roligt med skum och blöta ner mamma lite. Så försökte jag få henne och dricka välling efter en stund men de ville hon inte så hon var arg och samtidigt så svalade hon antagligen ner luft i fel struppe och spydde ner sig och mig. Så jag borsta hennes tänder la henne för ett par timmar, tänkte väcka henne vid kl 00:00 och försöka få i henne välling hon har inte vilja äta så bra idag pga. magen. Men de är bättre med magen idag för hon har inte lika stor mage idag med massa luft så de är skönt bara hoppas det försvinner helt. Hon ska även få Laktulos imorgon med för hon har fått det idag dels för att hjälpa hennes mage lite extra. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll om våran dag. Ha de bra! =)

Av julimamma - 20 januari 2012 23:45

Under eftermiddagen så gick jag och Tiffany ut på en promenad för dels för att försöka få henne och sova i vagnen, men det ville hon inte göra. Vi handla lite på apoteket och sen gick vi vidare till Hemköp och handla lite saker till Tiffany bland annat välling som var slut. Sen gick vi hem och då var de dags för Tiffany och få lite gröt men de ville hon inte ha eller ersättning heller hon drack 50ml. Så jag väntade 1timme och testade med välling istället men de ville hon inte ha hon drack bara 30ml, så bråkar även hennes mage med henne igen. Hon har väldigt mycket gaser och fiser en hel del men jag testade de mesta på henne men inget ville funka. Men iallafall de slutade med att jag och Tiffany åkte till mina föräldrar under kvällen och då fick Tiffany leka en stund sen testade jag med speciallblandning med ersättning men hon drack ca 30-40ml sen ville hon dricka mer. Så jag la henne i sängen och hon sover fortfarande tänkte hon skulle få sova iallafall till kl 01.00 sen ska jag väcka henne och testa och ge henne lite välling då. Eftersom hon inte har sovit någonting idag så var hon övertrött under kvällen så jag låter henne få sova iallafall 3timmar nu  så tänkte jag testa med välling. Sen ska jag sova för natten jag med för jag är trött redan nu. Ska kolla på 112-på liv och död sen blir de och väcka Tiffany sen sova. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Så ni får ha de bra och sov gott sen, Hej då! =)

Av julimamma - 20 januari 2012 14:47

Under dagen har Tiffany lekt en hel del och så fick hon sova middag men sov bara 20minuter sen tyckte hon det var bra. Men just nu ligger hon i min säng och förhoppningsvis somnat eller håller på somnar. Hon är verkligen en envis tjej som vet vad hon vill. Annars just nu sitter jag och kollar på tv och tar de lugnt tänkte ta någonting och äta börjar bli hungrig. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare. Ha de bra! =)

Av julimamma - 20 januari 2012 11:06

Då har jag och Tiffany fått i oss frukost och Tiffany leker med sina bilar. Får se vad som händer under dagen och kvällen idag. Skriver mer senare. Ha de bra! =)

Av julimamma - 19 januari 2012 22:28

Under dagen så ville inte Tiffany sova middag så hon har varit vaken hela dagen men hon var jätte glad och lekte under eftermiddagen och kvällen. Så gick jag och Tiffany ut en snabbis under kvällen och de verkade hon tyckte va skönt för hon pratade massor och såg en del hundar ute, hon älskar verkligen hundar av någon anledning. Så när vi kom hem så fick hon välling och träna en liten stund sen fick hon gå och sova för natten, och hon somnade direkt ikväll utan några problem. Så nu har jag suttit vid datan en stund och tänkte kolla på 112-på liv och död sen ska jag även duscha sen blir de och sova skapligt är trött och har lite ont i huvudet. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, ha de bra! =)

Av julimamma - 19 januari 2012 17:00

Vi hade besök under dagen av Emma och Leo och dom har nyligen åkt och Tiffany ska sova middag men de vill hon inte göra. Får se om hon somnar eller inte, de återstår och ser annars får hon vara vaken idag. Annars blir en lugn kväll plocka in tvätt och äta lite mat. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, ha de bra! =)

Av julimamma - 19 januari 2012 11:30

Imorse så vaknade Tiffany kl 9:30 och då fick hon välling sen lekte vi en stund och så satte jag igång en maskin med tvätt. Så plockade jag ordning lite i lägenheten för vi ska få besök under eftermiddagen av Emma och Leo. Skriver mer senare under dagen. Ha de bra! =)

Av julimamma - 18 januari 2012 23:58

Nu sover äntligen Tiffany och jag har nyss duschat och har även fila mina fötter och nu tänkte jag kolla på 112-på liv och död. Behöver komma ner i varv efter allt springande emellan datorn och Tiffany under kvällen, sen ska jag sova för natten efter programet för jag är egentligen jätte trött. Ha de bra, god natt! =)
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards