Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under januari 2012

Av julimamma - 7 januari 2012 20:51


Nu har Tiffany kommit in en period när man inte får mata henne alls längre bara med flaskan. Den vanliga maten ska hon äta själv annars vill hon inte äta mat. Hon är en väldigt bestämd tjej och de har hon alltid varit som sagt, men de viktigaste är att hon får i sig maten iallafall.

Under dagen så har jag plockat in rentvätt och satt igång en ny maskin med tvätt och hängt upp den och plocka odrning i lägenheten. Efter när Tiffany har ätit så har hon bada och vi har börja sluta med badstolen nu så hon sitter bara på halkmatta och de går jätte bra. Sen fick Tiffany sova för natten så nu ligger hon i sängen och sover medan "R" sitter och spelar xbox och jag skriver i bloggen. Tänkte strax ta en dusch sen får vi se vad som händer resten av kvällen. Kommer inte på så mycket mer och skriva i bloggen ikväll. Ha de så bra!
     
 

Av julimamma - 7 januari 2012 16:11


Tiffany när hon lekte med bollen imorse. Ser så roligt ut när hon åker på rumpan. <3 (17månader & 21dagar.)


Under dagen så har vi varit till Dollarstore en stund och handla hem de som behövdes sen vidare till Subway för de var dags för mat till Tiffany och så tog vi en liten mellis med. Sen hem och då fick Tiffany sova middag och har nyss vaknat med så nu blir de full fart hela kvällen och så ska Tiffany även bada med. Här om dagen köpte ett par strumpbyxor utan fötter och en badrock till Tiffany som hon ska använda efter varje bassängträning för handduk vill hon inte ha då kan man sätta på henne badrocken istället. Skriver mer senare. Ha de bra!
   
 

Av julimamma - 6 januari 2012 23:44


När Tiffany föddes var bara några minuter på bilden.                Första gången "R" håller i Tiffany. <3

När Tiffany gjorde sin första hjärt-operation den 3augusti 2010. (2veckor & 3dagar gammal.) <3

Tiffanys första hjärt-operation, när hon var 2veckor & 3dagar gammal(3augusti 2010. Dagen efter operationen när dom hade tagit bort respiratorn och samma dag hon bytte avdelning till hjärtvårdsavdelningen 323. <3

Av julimamma - 6 januari 2012 22:57

Under kvällen så har de inte hänt så mycket. Har mest tränat med Tiffany så hon har gått runt i lägenheten och så testade vi hoppgungan med men de är något hon inte tycker om. Gåstolen har hon inte vilja sitta i längre de är 1,5vecka sen hon satt i den sist, jag testade sätta henne i den i tisdags men hon vart riktigt förbannad. Så vi får se om de är någonting som hon kommer vilja använda någonting mer nu när hon har kommit på att hon kan för flytta sig med och "åka på rumpan". Har även fixat en madrass till docksängen som Tiffany fick i julklapp så imorgon ska jag bädda den så är de bara för Tiffany och leka med dockorna med.

Just nu sitter jag och läser min blogg när Tiffany var  nyfödd och gud vad vi har varit med om egentligen och all mot gångar med gångar vi har haft när vi har varit på sjukhuset, speciellt mellan oktober-december 2010. Tänkte lägga in lite bilder på när Tiffany var liten. Ska fixa bilderna först sen lägger jag in dom på bloggen.
 

Av julimamma - 6 januari 2012 16:56

Kan ju börja med och tala om att Tiffany har inte använt napp på 3månader nu så de är verkligen skönt att de har gått bra med och sluta med nappen. Men ibland så saknar man den lilla bebisen med nappen faktiskt, men hon är iallafall snart 18månader(1år & 6månader) så de är ändå snart dags och slutat med nappen iallafall.


Annars idag så har vi matat änderna sen åkte vi till Arboga för att handla lite på Ö&B sen åkte vi hem och då fick Tiffany sin mellis sen sova middag. Jag och "R" tog lite mellis vi med och så har vi tagit de lugnt under tiden nu när Tiffany sover fortfarande. Annars under kvällen händer de inte så mycket heller, vill helst bara ta de lugnt och njuta av kvällarna nu innan vi åker till Göteborg snart igen. Men när vi var i Arboga så köpte vi lite saker till Tiffany med en: Djurfarm med olika ljud och så köpte vi en sparbössa till henne med. Hon fick en i julklapp men vi tänkte hon ska ha sedlar i en och mynt i en. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer ikväll. Ha de bra!
      
Djurfarmen ochy sparbössan med nalle puh.

Av julimamma - 6 januari 2012 16:48


Tidigare idag när Tiffany lekte med min garderobsdörr, de verkade hon tycka var roligt. <3  (Tiffany 17månader & 20dagar)

Av julimamma - 5 januari 2012 21:13

När "R" kom hem så fick Tiffany erästtning sen gick vi till affären och handla lite sen gick vi hem och gjorde ordning mat. Sen fick Tiffany leka en stund och så fick hon sin välling och gjordes klar för sängen och nu sover hon sen ca 1timme. Ska träna lite om en stund sen ska jag duscha sen ta de lugnt och lägga mig skapligt ikväll. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, kasnke skriver en gång till sen får se. Annars ha de bra och sov gott sen!
 

Av julimamma - 5 januari 2012 14:28

Idag så har vi varit ute en stund på promenad till stan och beställde mer ersättning till Tiffany som vi ska hämta ut nästa vecka när de kommer. Sen gick vi till Kappahl och kollade men hittade ingenting sen vidare till Lindex för Tiffany behöver nya mocasiner str:20/21, dom andra hon har är försmå. Så nu fick hon välja mellan två par och hon valde ett par och sen vart hon jätte ledsen i vagnen när jag skulle betala dom. Sen fick hon ersättning och så gick vi till Hemköp och handla hem lite som behövdes sen gick vi hem och på vägen hem så somnade Tiffany till i vagnen en snabbis, så nu ligger hon i sängen för att sova middag men ligger hellre och leker med allt annat istället för och sova. Ska strax kolla till henne igen annars får hon lite ersättning så kanske hon somnar bättre sen, får se. Hehe! Hon tjatar ganska mycket om att: ÄTA! Under tiden hon sover middag så ska jag ta de lugnt och läsa lite tidning: Vi föräldrar, har nr: 10, 11, 12, 13 & 14 som jag inte hade läst. Men nu ska jag börja på nr: 13 dom andra har jag läst nu, så får vi se när nästa nummer kommer hem i brevlådan. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare ikväll. Ha de bra!
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards