Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under mars 2012

Av julimamma - 15 mars 2012 20:06

Under förmiddagen så har jag tränat med Tiffany och så fick hon leka en stund, sen har vi även lekt tillsammans och kolla på barnprogram. Så somnade Tiffany till vid mellis så hon fick sova middag och då kollade jag på tv under stunden och tog de allmänt lugnt. Senare under efter middagen så har jag och Tiffany kollat på Unga mödrar och samtidigt fick Tiffany mat och hon åt jätte bra. Sen lekte vi tillsammans och så kom "R" hem och vi tog de lugnt en stund så gick vi till affären och handla sen köpte vi pizza ikväll. Annars under kvällen har vi kollat på Halv åtta hos mig, nu kollar jag på Lyxfällan och Tiffany sitter i hallen och leker med skorna som hon gör ofta. Hon ska strax få gröt sen sova för natten sen blir de och ta de lugnt resten av kvällen. Skriver mer senare. Ha de bra!

Av julimamma - 15 mars 2012 11:54

Idag är de torsdag och vi hade saker inplanerade men blev ändrat. Vi har iallafall ätit frukost och just nu kollar Tiffany på barnprogram.annars under dagen blir de och ta de lugnt, skriver mer senare. Ha de bra!

Av julimamma - 14 mars 2012 23:08

Som jag skrev tidigare idag så var Tiffany jätte duktig på bassängträningen idag. Men hon var bra trött när vi kom hem vanliga fall brukar hon bara få sova i 1timme om dagarna men idag sov hon faktiskt 4immar. Så efter Unga mödrar så vilade jag också en stund på soffan och tog de lugnt. Så vaknade jag till och då började "R" med maten och jag tog upp Tiffany och hon fick sitta med oss och äta mat och åt hon med. Så fick hon leka en stund och ta de lugnt efter maten sen tränade vi en stund och sen fick hon gröt och sova för natten och somnade utan några problem.
Tänkte strax duscha och snart göra kväller, är jätte trött fast jag sov en stund under eftermiddagen. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer under dagen imorgon när jag har tid. Ha de bra!   En bild på Tiffany sen i Augusti 2011. Vill vara med och spela minigolf. <3

Av julimamma - 14 mars 2012 15:46

Idag är de Onsdag och vi har varit på bassängträning och innan de var vi hos sjukgymnasten och tränade lite. Det gick jätte bra hos sjukgymnasten och hon tyckte att Tiffany var jätte duktig och man såg att de händer saker att de går frammåt för Tiffany. Efter vi hade varit hos sjukgymnasten så gick vi och fikade lite och sen vidare till Bassängträningen. Idag funkade bassängträningen mycket bättre än förra veckan, det ända som var skillnaden nu var att Tiffany fick inte leka med någon leksak, hon var mycket duktigare. Hon ville bara gå och gå hela tiden och sen var hon verkligen inne i de hon höll på med och skrattade flera gånger till och med, ville knappt gå upp idag så det är bara hoppas att de funkar lika bra nästa vecka med.

När vi kom hem så fick Tiffany gå och sova middag direkt för hon var verkligen jätte trött, vi gick upp vid kl 08:45 och vara vaken och träna hela förmiddagen sen bassängträningen direkt efter det är klart de tar på krafterna. Men TIffany ville inte sova i bilen på vägen hem, hon skulle leka med sin hund och äta lite samtidigt. Huvudsaken är att hon sover nu iallafall sen blir det och ta de och träna lite och sen ta de lugnt. Ska kolla strax på Unga mödrar och vila en stund tills TIffany vaknar, kommer inte på så mycket mer och skriva just nu. Skriver mer senare under kvällen. Ha de bra!
  (Bildern från i december från bassängträningen.)

Av julimamma - 13 mars 2012 22:29

Under kvällen har vi ätit mat och sen gick vi faktiskt ut på en promenad och då slängde vi även sopporna och handla på vägen. Men innan vi gick hem så gick vi och mata änderna och Tiffany sa: ANKA! Sen gick vi hem igen och så fick Tiffany erästtning sen borstade tänderna henne och så fick hon gå och sova för natten och somnade direkt utan att bråka.
När hon sov för natten så kollade jag och "R" på Halv åtta hos mig på tv4play och just nu så kollar jag runt lite på internet ska strax duscha sen kolla på 112-på liv och död och lägga mig skapligt för vi ska upp tidigare imorgon. Ska även packa ner de sista inför bassängträningen imorgon med. Kommer inte på så mycket mer och skriva om kvällen, skriver mer under dagen imorgon när jag har tid. Ha de bra!
 
När jag väntade TIffany i vecka 26(25+1), inte så stor mage ändå.

Av julimamma - 13 mars 2012 17:57

Under dagen vi kollat på Unga mödrar och Tiffany har ätit mat sen har vi lekt en del och busat tillsammans. Just nu kollar hon på barnprogram och leker samtidigt med sina leksaker som låter massor och till de sitter hon och dansar med. "R" håller på med maten just nu så de blir spagetti med köttfärssås till maten idag. Skriver mer senare under kvällen. Ha de bra!

Av julimamma - 13 mars 2012 14:16

Imorse så åt Tiffany frukost utan några problem och så satt hon och dansa innan vi åt vi frukost. Så satte jag igång en maskin med tvätt sen plockade jag in den rena tvätten. Så fick Tiffany leka på golvet och hon lekte mest med sin hund hela tiden, men de tyckte hon var roligt och så satt hon och dansadnde. Så fick hon mellis och efter de så ligger hon nu i  sängen och sover middag. Jag har satt igång en maskin med tvätt sen blir de och passa på och vila en stund sen vänta på att Tiffany vaknar. Kommer inte på så mycket mer och skriva, skriver mer senare under dagen. Ha de bra!

Av julimamma - 13 mars 2012 14:06

När Tiffany sitter och dansar när hunden spelar musik. Så gullig när hon sitter och dansar vid bordet. <3


 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards