Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under mars 2012

Av julimamma - 4 mars 2012 15:09

Imorse vaknade vi kl 10 och åt frukost och sen fick Tiffany leka en stund och "R" dammsög och jag tog en dusch. Sen gick "R" till jobbet för att fixa lite med några bussar. Jag har gett Tiffany mellis och just nu sover hon middag och jag kollar på tv just nu. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu. Skriver mer senare under dagen/kvällen. Ha de bra!

Av julimamma - 4 mars 2012 00:47

Sitter just nu i sängen och tänkte lägga mig för natten strax. Är jätte trött verkligen, Tiffany somnade vid kl 18:30 och jag väckte henne vid kl 23 och gav henne lite välling och ny blöja sen somnade hon om igen DIREKT. Hon var verkligen trött idag men hon sov aldrig middag för hon ville absolut inte göra det. Just nu ligger Tuttis brevid mig i sängen och redan sover, tänkte faktiskt göra samma sak nu. GOD NATT!

Skriver mer imorgon under dagen/kvällen när jag hinner. Ha de bra!

Av julimamma - 3 mars 2012 21:56

Imorse vaknade jag vid kl 10 och gick upp medan "R" forfarande sov och Tiffany var vaken. Så jag tog upp henne och vi satte oss för att käka frukost och när vi nästan var klara så kom "R" upp. Sen gjorde vi oss klara för att åka till Eskilstuna så vi åkte till Tuna Park ett tag. Vi gick runt ett tag så käkade vi lite mat sen kollade vi vidare och sen åkte vi till Rusta och kollade lite där sen gick vi till Willys och sen vidare hem och när vi kom hem så fick Tiffany leka en stund och så fick hon en flaska med erästtning sen fick hon sova en stund men hon sover fortfarande. Hon var trött eller så trodde hon att de var dags och sova för natten. Så jag och "R" har kollat på en bra film som han köpte idag och sen haft allmänt mysigt tillsammans. Tänkte strax ta en dusch sen ta de lugnt resten av kvällen, kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen. Skriver mer imorgon under dagen/kvällen när jag har tid och skriva. Ha de bra!
  Köpte kläder till Tiffany idag med!

Av julimamma - 3 mars 2012 00:38

Har inte haft så mycket tid och skrivit så mycket blogg idag/ikväll. Så därför blev de ett sent inlägg men kort.
Imorse vaknade jag kl 08:30 och ringde BVC sen åt jag och Tiffany frukost, så försökte jag få henne och sova en stund för hon var fortfarande trött men hon ville inte. Så jag tog upp henne och vi lekte en stund och tränade så hoppades jag på att de skulle hjälpa att hon ville sova middag då MEN NEJ de ville hon inte.
Så var det dags för mellis och sen testade jag igen och lägga henne men de ville hon inte rikigt så hon fick leka en stund till ca 1timme sen la jag henne i sängen och då somnade hon ganska direkt iallafall men då var kl 14 och hon sov till kl 15. Så hade hon rivit ut många böcker från hyllan till sin säng så jag fick möblera om lite i hennes rum under eftermiddagen istället för att kolla på Unga mödrar som jag hade tänkt att vi skulle ha gjort.

När "R" kom hem så åkte vi iväg och handla lite och han skulle hämta ut ett packet med sen åkte vi hem och då lagade "R" maten och Tiffany var med honom i köket så jag kollade på tv.
Sen under kvällen har de bara tagit de lugnt kollat på tv, lekt med Tiffany och hon fick gröt och sen somnade hon vid kl 21. Hon somnade utan problem ikväll med, vilket var skönt. Sen har jag inte gjort så mycket mer än att ha haft mysstund med "R" och fixat lite till Pysen så han hade mat och vatten med. Annars har de inte hänt så mycket mer idag, de skulle bli en lugn dag och de var ganska skönt och de kan behövas ibland det med. Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen/kvällen faktiskt. Tänkte sova nu sitter just nu i sängen och skriver, men jag skriver mer imorgon när jag har tid under dagen. Ha de bra. God natt!


Av julimamma - 2 mars 2012 10:32

Idag är de fredag och jag vaknade kl 08:30 för jag hade satt larm för att komma ihåg och ringa till BVC. Men låg kvar i sängen en stund. Sen åt jag och Tiffany frukost och sen har de blivit och ta de lugnt. Det blir en lugn fredag och bara njuta av dagen. Skriver mer senare under dagen. Ha de bra! 

Av julimamma - 1 mars 2012 21:07

Idag är de en ny månad och min faster fyller år, har skicka sms till henne och gratta henne. Grattis!
I natt har Tiffany sovit bra och vaknat 1gång och "R" gick upp och tröstade henne och sen sov hon till kl 09:30. Så åt vi frukost vid kl 10:30. Imorse hade Tiffany ingen feber alls hon hade 36,3grader och hon åt till och med gröt imorse och spec.blandningen som är mer som vätskeersättning.
Sen fick Tiffany leka en stund innan vi skulle börja träna en stund. Så kollade vi även på barnprogram med och sen tränade vi en stund med gåbilen, gåvagnen och gå lite med. Under eftermiddagen har de varit jätte fint väder men jag ville inte gå ut med Tiffany idag fall hon skulle bli dålig igen men vi hade balkongdörren öppen en stund så vi fick in friskluft iallafall.
Annars under dagen har Tiffany inte heller haft feber hon har legat på 36.4 - 36,5grader hela dagen vilket är jätte skönt och hon har ätit som vanligt idag med.

Under kvällen har vi varit en snabbis till affären och Tiffany fick sitta i sin vagn och verkligen bara njöt av att få vara ute den lilla stunden. Sen när vi kom hem så kollade jag på Lyxfällan och tränade lite med Tiffany igen och så fick hon gå och sova vid kl 20:15 och somnade utan några problem. Nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik och ska snart duscha och ta de lugnt och lägga mig skapligt. Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen/kvällen. Ha de bra!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards