Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under januari 2012

Av julimamma - 5 januari 2012 00:43

Vi tog en varsin kvällsmaka och pratade lite och så hör vi Tiffany som ligger och pratar i sitt rum. Jag går och kollar och direkt när jag kommer in så säger hon:
(T) Titta, äta da?
(J) Vadå ska du äta igen? "hehe".
(T) Ja, och nickar. Äta!
Då plockade jag upp henne och bytte blöja sen satte jag henne på golvet i hallen och så fick hon "åka" på rumpan efter så gick jag och gjorde ordning välling. Så fick hon komma efter till vardagsrummet vid soffan och sitta i knä och dricka upp sin välling. När hon var klar så gick jag och spollade ur flaskan och så sa jag att hon skulle börja "åka" på rumpan till sitt rum så skulle jag komma. Hon gjorde de och sen i hallen försöker hon sträcka på sig och få tag på mina händer och visar att hon ville gå sista biten till sitt rum. Sen somnade hon om jätte snällt utan några problem, vilken härlig unge man har ibland som vaknar och vill äta. Haha! Jaja, nu ska jag sova för natten! God natt!
 

Av julimamma - 4 januari 2012 22:18

Då sover Tiffany sen 2,5timme tillbaka och "R" spelar xbox och jag har hängt tvätt och diskat och gjort rent Tiffanys flaskor som behöver göras ibland så dom inte luktar så illa. Ska snart duscha sen ska jag sitta vid datan en stund till och så ska jag lägga mig skapligt ikväll med. Imorgon är de redan TORSDAG, denna vecka har verkligen gått fort fast de brukar dom flesta veckorna göra. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu ikväll faktiskt, så ha de bra och sov gott sen. Hej då!
 

Av julimamma - 4 januari 2012 20:18

Idag har vi lekt en del och tränat med. Så har Tiffany varit lite ledsen till och från, men vet inte riktigt varför om de kan bero på tänderna som hon håller på och får. Hon var duktig idag som talade om att hon var hungrig idag, hon har börja med och säga ÄTA när hon är hungrig. Hehe! Hon hade sovit middag och så bytte jag blöja på henne,
(T) Då sa hon: ÄTA!
(J) Frågade jag henne om hon var hungrig och ville äta?
(T) Ja, äta & nickade på huvudet.
(T=Tiffany & J=Jag.)
Så jag fixade ordning en maka och hennes ersättning så hon åt upp sitt sen ville hon gå ner på golvet och leka en stund. Sen annars under dagen blev de mycket lekt och bus, under kvällen fick hon bada och hon blev så ivrig när hon fick veta att hon skulle bada. Så hon sprang in i badrummet när "R" gjorde ordning med vatten i badkaret. Sen ville hon inte följa med och klä av sig för då vart hon ledsen men tillslut fick hon bada och de tyckte hon verkligen om. Under dagen har jag tvättat, hängt tvätt och plockat ordning på den andra och fixat ordning med kläder till Tiffany för imorgon. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, ha de bra och sov gott sen!
   

Av julimamma - 4 januari 2012 01:07

En bild på Tiffany när hon sitter vid katten när han ska äta mat. Hon ville tydligen göra honom sällskap så han slapp äta ensam. Hon satt och klappade och pratade massor med Tutt, men han försökte koncentrera sig på och äta maten.   

 
( På bilden är Tiffany 17månader & 17dagar.)      

Av julimamma - 3 januari 2012 23:12

Under dagen har jag och Tiffany lekt och tränat sen har vi tagit de lugnt. När "R" kom hem så skulle vi åka och handla de slutade med att vi åkte till Tuna park först sen till Ica maxi, när vi kom hem så plockade vi ordning och så kom vi på att vi hade glömt köpa kattmat så jag gick till affären och köpte kattmat. Så bytte jag blöja och gav Tiffany välling sen gjorde jag henne klar för sängen och hon somnade ganska direkt. Ska strax duscha sen ska jag lägga mig och sova för jag är trött. Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen/kvällen. Men tänkte visa lite bilder på vi har köpt till Tiffany igår och idag. Ha de bra & god natt!
      

Av julimamma - 3 januari 2012 13:53

Imorse så vaknade jag och Tiffany runt kl 10:15. Hon fick välling och jag åt frukost sen såg jag att vi hade fått post och då hade vi fått brev från Göteborgs sjukhus. Det är dags för en ny kotroll igen så nu har jag fixat så vi har rum på hotell Odin, så imorgon ska jag ringa till sjukhuset i Göteborg och bekräfta att kallelsen har kommit hem(de ska man göra). Har nyligen gett Tiffany lite mellis och nu sover hon middag, så jag tänkte ta de lugnt en stund och kolla på tv eller någonting sånt, får se. Men jag kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer ikväll. Ha de bra!
        
Sjukhuset.               Hotellet.

Av julimamma - 3 januari 2012 00:22

http://www.expressen.se/nyheter/1.2668169/bebis-smittades-pa-sjukhus-dog
 
Fy vad hemskt och förlora sitt barn i sån situation, överhvudtaget. Dåligt av sjukhuset som inte är nograna med hygienen. Man ska inte ens behöva läsa sånt i tidningen!!!

Av julimamma - 2 januari 2012 22:43

Idag så åt vi frukost sen åkte vi iväg till Big inn och kollade efter pyjamas till Tiffany på H&M och så köpte vi även badblöjor till Tiffany. För vi skulle åka till Gustavsvik så de var jag, "R", Tiffany, Anna, Joel, Ida, Cissi och hennes kille. Det var riktigt trevligt och Tiffany tyckte de var jätte roligt och bada men sen vart hon trött och vart lite grinig ett tag sen gick de över.
 
Under kvällen så fick Tiffany sin välling sen borsta tänderna och sova för natten när vi kom hem. Så nu resten av kvällen blir det och ta de lugnt och ta en varm dusch sen sitta vid datan en stund och sova skapligt är väldigt trött efter dagen på badhuset. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, så ni får ha de bra! Säger God natt nu!
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards