Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under april 2012

Av julimamma - 4 april 2012 23:54

Varje kväll tänker jag på dig, det går inte att inse hur mycket jag verkligen saknar dig.
Du var en mycket speciell person för mig och det kommer du alltid vara.
Du fanns alltid när vi kom hem till er, eller när ni kom hem till oss och den där varma kramen
man alltid fick av dig när ni kom och precis innan ni skulle åka hem.
Har ett kort på dig i bokhyllan som jag tittar på flera gånger om dagen och tänker på
alla våra fina minnen tillsammans.
Ditt namn betyder extra för mig och är så vackert och det heter nu Tiffany emellannamn.

Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och du kommer alltid finnas
mina tankar varje dag tills vi möts igen där du  är nu.
Nu är du i himmlen och vakar över mig, min familj, dina barn och speciellt över
min morfar som fanns vid din sida hela tiden som vi andra gjorde.
Du är den vackraste ängeln på himelen ingen kan glömma bort.
Du fnns i våra minnen och hjärtan tills vi alla möts igen i himlen.
Jag saknar dig verkligen ska du veta "mormor" du är den vackraste ängeln!

 

Av julimamma - 4 april 2012 21:21

Imorse gick vi upp vid kl 09:30 och åkte iväg till Västerås och stannade förbi Erikslund och då passade jag på och klippa mig samtidigt. Annars har de varit en rolig dag med massor av bus och lek med Tiffany och hon har bara skratta hela tiden och innan vi åkte hem från Västerås så gick vi in på Ikea och Tiffany gick runt väldigt mycket när man höll i händerna.
Innan vi kom hem så gick vi och handla hem lite som behövdes sen käkade vi pannkakor idag och TIffany tyckte det var gott sen fick hon borsta tänderna och sova för natten vid kl 19:15 och somnade ganska direkt.
Vid kl 20 kollade jag och "R" på arga snickarn och nu tar vi de lugnt en stund och snart ska jag kolla på Unga mödrar och sen tänkte jag ta en dusch och sen väcka Tiffany välling sen ska hon få sova för natten och jag ska lägga mig skapligt med. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu ikväll. Skriver mer imorgon under dagen/kvällen när jag har tid. Ha de bra!

Av julimamma - 3 april 2012 23:45

Under kvällen har jag gjort om lite i bloggen ibland behövs de göras. Tänkte faktiskt göra mig klar för sängen och sova nu. Skriver mer imorgon. Ha de bra och god natt!

Av julimamma - 3 april 2012 22:44

Det som har hänt under eftermiddagen är att vi var till lekparken och vi hade faktiskt ingen vagn  med oss och Tiffany gick halva vägen till lekparken och halva vägen hem men jag höll henne i händerna. Så de är jätte bra träning för Tiffany och få gå utomhus i skorna med och hon är verkligen jätte duktig.
När vi kom hem så fick hon sova middag och somnade vid kl 15 och vaknade vid kl 17:30 och så fick hon sin mat och en flaska med ersättning. Hon får dricka sin ersättning tills vi får hem hennes smoothie från apoteket.
Efter maten fick hon leka en stund och tränade samtidigt och så skulle vi äta mat och då ville Tiffany också äta mat igen så hon åt vid kl 18 och med oss vid kl 19.
Så efter maten fick Tiffany torka munnen själv för de har hon lärt sig med nu, sen fick hon gå ner på golvet och leka igen tills de var dags för välling sen sova för natten. Hon somnade vid kl 20:15 och sover fortfarande utan några problem och jag har nyss kollat på Unga mödrar och "R" sitter och spelar på sin dator.
Tänkte kolla runt lite till på internet sen ska jag duscha och lägga mig i sängen skapligt för jag är redan nu trött. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon när jag har tid. Ha de bra!

Av julimamma - 3 april 2012 22:30


  När Tiffany åkte på sin gåbil hemma med sina nya skor. Jätte duktig tjej. <3
 
När Tiffany gunga och tyckte att de var roligt, det händer inte ofta. <3

När Tiffany fick sitta i sandlådan och leka med sanden de var roligast. <3
   

Av julimamma - 3 april 2012 15:38

Imorse gick vi upp vid kl 09:30 och åt frukost men Tiffany ville inte så gärna äta sin frukost. Så hon fick ligga i sängen en stund och sen efter 10minuter då hon hade lugna ner sig fick hon komma upp igen och då drack hon upp sin välling. Sen efter de så tränade vi en stund och de gick jätte bra och så busade vi massor. Sen vid kl 13 så åt vi mellis sen gick vi till lekparken och var ute till kl 14:30 och de var verkligen jätte skönt ute.
När vi kom in igen så fick Tiffany sova middag och somnade direkt efter allt bus och tränande. Så kom jag även ihåg och ta med mig kameran ut idag så jag tog några bilder med. Ska kolla på Unga mödrar sen blir de och vänta på att Tiffany ska vakna så ska hon få äta mat sen blir de och leka och ta de lugnt under kvällen. Skriver mer senare, ha de bra!
 
Lite kort på Tiffany när hon gunga och lekte i sandlådan.

Av julimamma - 3 april 2012 00:04

Under kvällen har jag diska, färga håret, gjort rent till Pysen, förberett en maskin med tvätt för imorgon, tagit en kvälls maka, gjort rent Tiffanys flaskor och rensa bort lite gamla flaskor m.m Tänkte strax väcka Tiffany och ge henne lite antigen välling eller ersättning för hon håller på och vaknar just nu själv låter de som.
Sen blir de och göra sig klar för natten är jätte trött redan nu. Skriver mer imorgon under dagen när jag har tid. God natt!

Av julimamma - 2 april 2012 21:26

Tiffany sov middag mellan kl 16-18:30 ikväll vilket hon inte brukar sova så länge, men hon vart väl trött av att leka i sandlådan. Jag tänkte gå ut och handla lite men precis när jag tänkte sätta på mig skorna så vaknar Tiffany så jag gav henne mat för "R" höll på med våran mat. Så efter jag hade mata Tiffany så gick jag ut med sopporna och sen handla jag lite sen när jag kom hem så åt vi mat och kollade på Halv åtta hos mig sen tränade vi med Tiffany och efter de fick hon välling och sen sova för natten och somnade ganska direkt. Under kvällen har jag kollat på Familjen annorlunda och just nu kollar jag på 112-på liv och död sen tänkte jag fixa mitt hår för jag ska färga de och sen ska jag diska samtidigt och ha Pysen lös på golvet en stund med och göra rent hans bur med. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, skriver mer imorgon under dagen/kvällen när jag har tid. Ha de bra!
  Jag älskar dig Tiffany!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards