Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under april 2012

Av julimamma - 10 april 2012 10:07

Imorse vaknade Tiffany vid kl 08:45 och vi gick upp och åt frukost och just nu så är en maskin med tvätt igång med och funderar på vad som vi ska göra idag. Har några förslag men får se vad som händer, ska strax träna lite med Tiffany iallafall sen under eftermiddagen ska vi kolla på film med.
Skriver mer senare under dagen, ha de bra till dess!

Av julimamma - 9 april 2012 23:21

Under kvällen så somnade Tiffany vid kl 19:30 utan några problem men innan hon somnade fick hon ersättning men hon ville inte dricka upp allting för hon hade ont i magen av något, misstänker att de är tänder på G igen men det återstår och se. Annars under kvällen efter att jag har kolla på Sjukhuset och Sveriges fulaste hem så har jag diska, haft Pysen lös på golvet ca 1timme och 15minuter. Så har jag även gett Tiffany välling och ny blöja som vanligt sen borstade jag även hennes tänder och sen somnade hon om igen utan några problem.

Ska strax duscha sen faktiskt lägga mig för natten, är jätte trött redan nu. Kommer inte på så mycket mer nu. God natt!

Av julimamma - 9 april 2012 20:27

Imorse vaknade Tiffany vid kl 08:05 och  "R" tog upp henne och jag fick sovmorgon till kl 10:45. Det var riktigt skönt faktiskt och få sova ut fast jag hörde Tiffany några gånger när hon höjde rösten eller skratta från vardagsrummet och sitt rum. Sen åt jag frukost och Tiffany skulle äta mellis sen gjorde vi oss klara för att gå ut.
Vi gick ut med sopporna och sen vidare till affären och köpte lite mat och frukt sen vidare till stan och träffa Karin för vi skulle käka lunch ute och vi åt på Greken och Tiffany sov i vagnen lite över 1timme, hon vaknade ca 5minuter innan vi gick. Sen gick vi till en lekpark men vi bestämde oss för att gå till en annan och sen gick vi hem till Karin efter en stund.

När vi kom hem till oss igen så åt vi mat och sen fick Tiffany lägga sig för natten vid kl 19:30. Jag kollade på Sjukhuset som har kommit ut med nya avsnitt och just nu kollar på Sveriges fulaste hem. Ska snart diska och ha Pysen lös på golvet en stund, sen ska jag duscha sen ska jag väcka Tiffany vid kl 22 för att ge henne välling sen ska jag sova för natten. Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen, skriver mer imorgon under dagen/kvällen. Ha de bra!

Av julimamma - 8 april 2012 22:16

 
Bilderna på när hon ligger i sängen är i från torsdags morse när hon hade tagit av sig pyjamasen själv. Dom andra bilderna är från idag när vi kom hem. Ska strax väcka Tiffany och ge henne lite gröt och så ska vi duscha av oss sen blir de och lägga sig igen. Snart fyller jag år mindre om 1månad faktiskt, jag har börja komma på lite saker vad jag önskar mig och jag vet en sak jag kommer få. HURRA!!
  Har inte så mycket mer och sitta och skriva mer i bloggen nu. Skriver mer under dagen/kvällen imorgon. Ha de bra och god natt!

Av julimamma - 8 april 2012 19:37

Under dagen kom morfar på besök hos mina föräldrar och vi gratta både pappa och morfar samtidigt. Så vi åt lanngång och fikade lite sen spelade vi yatzy och jag vann inte denna gång och förlorade inte heller men nästan.
Igår kväll vägde jag Tiffany hos mina föräldrar och enligt den vågen väger Tiffany 7,9kg. Ska bli intressant och se om de verkligen stämmer att hon väger så mycket när vi ska till BVC. När vi åkte hem så åkte vi til Willys och handla hem lite som fattades sen fick Tiffany lite mat sen försökte vi få henne och sova en stund men de tog ca 1timme innan vi lyckades få henne och sova. Får se när hon vaknar till vad klockan är för hon ska duscha/bada ikväll med men får se vad klockan blir annars får hon göra de imorgon. Ha de bra!

Av julimamma - 8 april 2012 12:41

Under natten har Tiffany sovit bra och jag somnade ifrån tven men pappa stängde av den i natt. Imorse så vaknade Tiffany vid kl 08:45 och fick välling men ville bara busa hela tiden men sen fick hon maka och yougurt. Sen fick hon leka på golvet och vi började plocka ordning och städa av. Sen gick Tiffany ut med bröderna och "Z" en stund till lekparken och jag hjälpte till med plocka ordning och varit med mamma till affären.
När "S", "Z" och Tiffany kom tillbaka så sov Tiffany i vagnen och hon sover fortfarande kvar ute i vagnen just nu. Idag fyller även vår morfar år idag, GRATTIS MORFAR! Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare under kvällen. Ha de bra!

Av julimamma - 7 april 2012 23:45

Under dagen var Tiffany ute med pappa på promenad och hon sov faktiskt i vagnen. Annars har de varit en lugn dag med mycket bus med TIffany. Senare under kvällen så spelade jag yatzy 2gånger och en av gångerna så vann jag annars har de inte hänt så mycket. Kommer inte på så mycket mer och skriva för ikväll. Skriver mer imorgon under dagen/kvällen. Ha de bra!

Av julimamma - 7 april 2012 17:39

Idag är de påskafton och Tiffany vaknade redan kl 07:05 imorse men ville inte somna om heller. Vi åt frukost och sen fick hon leka en stund och kollade på barnprogram medan "R" åkte iväg till jobbet och bytte däck på en bil. Sen satte jag på en film med Nicke Nyfiken till Tiffany som hon satt och kollade på helt inne i filmen i 1timme sista kvarten ville hon inte kolla. Så under tiden hon kollade på film så plockade jag ihop lite kläder och saker som vi skulle ha med till mina föräldrar. Annars under dagen har TIffany inte vilja sova middag så min pappa har gått en stund med Tiffany för att försöka få henne och sova en stund, får vi se om han har lyckas för dom har inte kommit hem än.  Skriver mer senare under kvällen, ha de bra!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards