Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under april 2012

Av julimamma - 19 april 2012 23:13

Sitter och funderar på vad de kan vara som gör att Tiffany har feber eftersom hon inte är snorig, hostig eller något sånt och någon tand har jag inte heller sätt. Hoppas verkligen de blir bättre imorgon för de är inte kul och se henne ha de jobbigt man kan inte hjälpa henne så mycket som man verkligen vill göra. Håller tummarna att de blir bättre!
   

(Bilden är från google.) 

Av julimamma - 19 april 2012 21:25

Imorse vaknade vi vid kl 09 och sen fick Tiffany välling och jag hade ont i magen så jag väntade en stund med och äta frukost. Sen blev de bestämt att jag och Tiffany oss för att åka till mamma och pappa en stund så mamma kom och hämtade oss och sen åkte vi till Myrorna och kollade lite och där hittade vi regnkläder till Tiffany som hon ska ha mina föräldrar sen köpte vi lite annat med till Tiffany. Sen kom vi hem till dom och vi tog de lugnt och sen var Tiffany trött och då fick hon sova middag och sne när hon vaknade tyckte jag att Tiffany var varmare än vanligt, gnälligare och ville helst sitta i knä. Jag tog tempen och den visade 38grader så hon fick alvedon sen var de nästan dags och åka hem igen men innan så åkte vi snabbt till affären hem och Tiffany fick sova ganska direkt och jag ska väcka henne efter jag har kolla klart på Lyxfällan så ska hon få lite ersättning sen fortsätta sova för natten. Sen ska jag duscha och lägga mig för natten, kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen. Skriver mer imorgon under dagen när jag har tid. Ha de bra!
   
Är lite fundersam på varför Tiffany har haft feber till och från nu sen igår kväll för hon har ingen hosta eller någonting annat, om de är någon tand på G för de har jag inte kunna kolla ordengligt för de vill hon inte att jag ska göra. Får hålla tummarna att de är bättre imorgon och att jag kanske kan få se om de är någon tand på G. Det ända hon har är feber..

Av julimamma - 18 april 2012 23:30

Imorse vaknade Tiffany första gången vid kl 06:30 och jag hörde henne inte med "R" hörde henne och plockade upp henne och så hade jag tydligen sagt åt honom att ge Tiffany erästtning. Men sen la "R" sig i våran säng och Tiffany låg mellan oss i sängen och sov en stund till kl 10, sen var de dags för att gå upp. Jag tog en dusch och sen åt vi frukost och gjorde oss klara för att åka iväg till Västerås eftersom de var bad idag. 
Idag så var de "R" som skulle bada med Tiffany för första gången men jag tvättade av TIffany och bytte om på henne samtidigt som "R" bytte om. Sen åkte vi hem och så kom Emma och Leo över på besök och barnen fick leka en stund tillsammans och sen fikade vi och så fick Tiffany sov middag för hon var verkligen jätte trött. Men hon sov ca 1timme sen var de full fart i barnen igen och sen åt vi mat och jag försökte få i Tiffany mat och gröt men ikväll ville hon inte ha, tyckte hon kändes varm men sen så tog jag tempen på henne och de visade 38,5grader så hon fick alvedon och sen ville hon ha välling och smaka lite mat iallafall. Annars under kvällen har jag tagit de lugnt för jag har varit jätte trött och är de fortfarande, ska strax duscha sen lägga mig och sova för natten tänkte jag göra. Kommer ändå inte på så mycket mer och skriva ikväll. Tänkte lägga in lite bilder från idag, skriver mer imorgon när jag har tid och blogga. Ha de bra!
 
 
Bilder från när vi satt i bilen till badet och några bilder på när Tiffany bada med "R".  

Av julimamma - 18 april 2012 22:58


Tiffany i bilen på väg till badet. Älskar dig gumman! (21månader & 1dag.)

 
Av julimamma - 17 april 2012 23:37

Under kvällen så trodde jag att Tiffany skulle sova för natten vid kl 19:15 men när jag gick ut till affären för att handla lite smått då hade hon vaknat och varit jätte ledsen så hon satt i sin matstol och var jätte glad och åt flingor när jag kom hem igen. Så hon satt och åt med oss och sen borstade jag hennes tänder och sen la jag henne igen vid kl 20:30 och hon somnade ganska direkt iallafall. När jag la Tiffany i sängen så kollade jag på Sjukhuset på tv3play och sen har jag bara kolla runt lite på internet och så kollade jag även upp om vi hade fått någon platserbjudan om dagisplats till Tiffany.

Vi har fått en plats till Tiffany på dagis och hon ska inte börja fören i augusti men vi tackade JA direkt eftersom vi känner en del av personalen redan och de är på samma ställe som förra gången som var tanken att hon skulle ha gått på. Men hon ska börja med och gå 15timmar i veckan sen får vi se vad som händer för min del till hösten, jag har några planer men vi får se föst hur de går för Tiffany på dagis men jag tror inte de ska vara några problem denna gång.

Jaja, ska göra lite andra saker nu innan jag ska lägga mig och sova för natten. Skriver mer imorgon under dagen när jag har tid. Ha de bra och god natt så hörs vi imorgon!

Av julimamma - 17 april 2012 18:02

Idag så vaknade jag vid kl 10:15 men då sov Tiffany fortfarande så jag la mig i sängen igen och somnade om och vaknade igen vid kl 11:30 och då var Tiffany vaken med. Så vi åt lite sen gick vi ut och då gick vi till Öppna förskolan(kyrkis) och var där sen gick vi till djuraffären och köpte mat till Pysen sen vidare till en lekpark och där ville Tiffany gunga, leka i sandlådan och gunga på gunghäst. Efter de gick vi till Unga Liv och kollade lite, sen gick vi hem och Tiffany somnade i vagnen efter en stund. När vi kom hem så la jag TIffany i sängen och jag tog de lugnt och gett Tiffany mat när hon vaknade. 
Plockade även fram kläder för imorgon och plockat fram saker till badet imorgon. Tiffany sover för natten nu och kommer få väcka henne vid kl 22:30-23:00 för att ge henne ersättning. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare under kvällen. Tänkte även lägga in bilder från när Tiffany lekte i lekparken och gungade. Ha de bra!
   
Även lite bilder på vad jag köpte idag: fr.v Lakan med katter(tänkte göra någonting av den.) ,barnböcker 5st och gardiner! 

Av julimamma - 16 april 2012 23:59

 
Grattis Tiffany på 21månaders dagen (1år & 9månader). Det är 3månader kvar tills du blir 2år, tiden går så fort.
Även om du har haft en tuff start så har du vissat att du är envis och bestämd tjej redan och idag mår du bra

och utvecklas i din egen tackt och det är de viktigaste för oss. Du utvecklas en hel del nu dom sista månaderna som har gått i år och de är så roligt och se när du lär dig nya saker och du blir så glad med. Du har oftast ditt leende på läpparna och de värmer verkligen mitt hjärta för då vet jag att du mår bra och är nöjd. Jag älskar dig Tiffany, orden går inte och beskriva med ord hur underbar, viktig och älskad du verkligen är!  

Av julimamma - 16 april 2012 23:30

Så nu ser Tiffanys måltider ut:
Frukost kl 09:00 = Maka & 2års välling 200ml. (150ml välling +50ml grädde.)
Mellanmål kl 12:00 = Gröt+grädde & Smoothie 200ml.
Mat kl 14:30 = Vanlig mat & Mjölk +grädde.
Middag kl 17:30 = Gröt+grädde & Mjölk.
Kvällsmål kl 19:45 = 2års välling 200ml. (150ml välling +50ml grädde.)
 

Som ni ser har vi börja använda grädde i välling, gröten och i mjölken till maten men de gjorde absolut ingenting tvärtom tyckte dietisten. Det kan vara de extra som hon behöver i maten, gröten, vällingen och mjölken.

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards