Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under april 2012

Av julimamma - 28 april 2012 18:03

Imorse vaknade Tiffany vid kl 08:30 och satt på madrassen och lekte en stund sen bad jag henne komma till mig och de gjorde hon och var jätte lycklig att hon kunde komma ner på golvet själv. Så gick vi upp och tvättade av oss lite sen fick hon busa med morfar en stund sen åt vi frukost och sen kom "R" och hämtade oss och vi åkte till marknaden och kollade runt lite sen vid kl 14 åkte vi till mina föräldrar och då fick Tiffany ny blöja och vi fikade sen åkte vi till "R" jobb sen vidare till affären och efter de åkte vi hem och Tiffany fick sova middag och sover fortfarande och jag satte även igång en maskin med tvätt. Ska ta de lugnt resten av kvällen nu och umgås med min lilla familj hemma nu, vi åkte hem idag från mina föräldrar som var planerat att vi skulle ha gjort igår redan men de blev idag istället.

Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen just nu tänkte även lägga in lite blder från när jag åkte karusell med Tiffany. Hon tyckte de var ganska roligt men sen vart de för mycket snurr på ett ställe men de gick bra, och hon fick även ett halsband och en tröja av oss idag. Skriver kanske mer under kvällen. Ha de bra!

Bilder från när vi åkte karusell tillsammans. En bild från igår kväll på Tiffany när hon sov på madrassen under nattten. <3 

Av julimamma - 28 april 2012 00:36

Skrev ett inlägg tidigare under kvällen men när den skulle ladda upp så hängde internet sig på min dator, mindre kul. Men imorse så vaknade Tiffany vid kl 07:30 men satt så snällt i sin säng och pratade för sig själv. Men iallafall under eftermiddagen så åkte vi till Eskilstuna och handla lite sen vidare på marknad i Kungsör. Det var jag, Tiffany och mamma som gick och vi köpte lite till Tiffany och sen åkte jag en karusell med Tiffany och jag bad mamma ta kort men hon hittade inte kameran i väskan men hon hade ändå inte kunna tagit några kort för hon vet inte hur kameran funkar.
När vi var nästan klara så köpte vi lite lotter och TIffany vann en Hello Kitty nalle sen fick vi skynda oss till Konsum för de började spöregna och då vänta vi på att pappa skulle komma och hämta oss. 
Sen åt vi mat och Tiffany fick sova en stund och annars har kvällen varit lugn och pappa har hjälpt mig med datorn och rensa bort onödiga saker som inte behövdes ha kvar. Tiffany sover på sin madrass på golvet ikväll och de var inga problem och få henne och somna på den, jag ska strax lägga mig och sova för natten jag med är jätte trött. Tänkte lägga upp lite bilder från idag med sen blir det och sova. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon när jag har tid, ha de bra och GOD NATT!!
 
Tröjan med Pippi köpte mamma till Tiffany, ballongen fick hon av mig och filten fick hon i affären.
   
Lite bilder på Tiffany från när vi var på promenad i Eskilstuna.
   
När Tiffany ligger på sin madrass och sover för natten, så gullig! <3 

Av julimamma - 27 april 2012 01:03

Denna vecka som har gått har vi gjort:
Måndag:  Tog det lugnt och var ute till lekparken.
Tisdag: Åkte vi till Kungsör med buss och hem.

Onsdag: Bassängträning och till Kungsör.
Torsdag: Kungsör och kolla på majbrasa.

Så vi har gjort en del under veckan samtidigt som jag har blivit sjuk, är förkyld verkar de vara men de börjar gå över sakta men säkert nu känns de som. Hoppas på de iallafall!
Annars under kvällen så åt vi middag sen åkte vi till majbrasan genom brorsans jobb och kollade och de var kul samtidigt så busade Tiffany en del när vi var där. Sen kom vi  hem och hon fick gröt och åt ganska bra iallafall sen fick hon sova för natten. Men hon vaknade till vid kl 00, då fick hon välling och en ny blöja sen sova för natten igen. Jag vägde henne med på vågen men de var innan vi bytte blöja och då stod de 8,5kg. Så kanske runt 8,1-8.3kg kanske Tiffany väger får se tänkte försöka och väga henne imorgon bitti innan vällingen utan blöja får vi se vad de står då.  
Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll tänkte strax sova för natten jag med. God natt!

Av julimamma - 26 april 2012 15:58

Imorse vaknade Tiffany kl 07:30 och pratade i sin säng. Vi gick upp vid kl 08:30 och hade mysstund i sängen tillsammans. Strax innan kl 10 så fick Tiffany välling sen fick hon leka på golvet och jag passade på och sova en stund när mamma passade Tiffany. Annars under dagen har vi tagit de lugnt och busa massor och Tiffany har även sovit middag i 1,5timme under eftermiddagen. Just nu sitter jag och kollar på Unga mödrar sen ska jag ta en dusch och sen äta lite mat. Skriver mer senare, ha de bra!

Av julimamma - 26 april 2012 00:12

Fanns inget program om sjukhuset på tv3play så jag tänkte sova istället för jag är verkligen jätte trött.

Vill även skriva Grattis till mig och Robin"R" som har varit förlovade i 3år idag, förlovade oss den 25april 2009. Grattis! :)
   Våra ringar. <3

Av julimamma - 25 april 2012 23:45

Idag "vaknade" jag vid kl 08 för då vaknade Tiffany. Jag har inte sovit någonting under natten för jag har haft så ont i halsen och näsan bara rinner hela tiden. När "R" kom upp imorse vid kl 10? tror jag de var då la jag mig på soffan en stund och sov för jag verkligen så trött. Jag sov till kl 11:00 sen åkte vi till Big inn och hämtade ut ett packet sen vidare till badet och idag badade "R" med Tiffany dels för att jag var så trött och mådde inte bra. 
När vi kom hem så fick Tiffany sova middag och hon var helt slut och sov från kl 15 - 18 och jag passade även på och sova en stund jag med och sov mellan kl 16-18. Sen åt vi mat men jag åt inte mycket alls, sen packade jag ner saker till mig och TIffany och åkte till Kungsör. Men innan de åkte vi till Willys och handla lite sen till Kungsör och resten av kvällen har de blivit och ta de lugnt. Ska strax kolla på sjukhuset från idag sen ska jag sova för natten är jätte trött men vill kolla på sjukhuset iallafall annars kommer jag glömma bort de. Ha de bra!

Av julimamma - 24 april 2012 21:25

Idag vaknade vi vid kl 08:30 och då gick vi upp och åt frukost och gjorde oss klara för att åka med bussen till Kungsör. Jag och Tiffany åkte till mina föräldrar idag med buss och Tiffany tyckte de var jätte roligt och åka buss dit och även hem. När vi kom hem till mina föräldrar så tog vi de lugnt en stund sen tog vi mellis efter de gick vi ut och då började de regna men de slutade ganska snabbt med. Så gick vi till lekparken och Tiffany fick leka en stund i sandlådan, gunga och gjorde sandkakor och efter de så plockade vi blommor innan vi gick hem igen efter att vi hade varit ute i 1,5timme. 
När vi kom hem var de dags för middag till Tiffany och hon åt jätte bra sen fick hon leka för hon ville inte sova middag under eftermiddagen och sen vid kl 17:15 fick hon lite mat sen var de dags och åka med bussen hem igen och så skulle vi handla på Hemköp innan vi gick hem med. När vi kom hem så fick Tiffany leka en stund och jag gjorde maten idag.
Jag gjorde potatismos och lax med sås, och i vanliga fall så tycker inte "R" om fisk men den här gången tyckte han de var gott och kan tänka sig och äta de igen. Det är roligt och höra de att man lyckas få honom och äta fisk och kan tänka sig och göra de igen. Annars under kvällen har jag tagit de lugnt för just nu idag har jag nyst, näsan rinner, halsen kliar och har halsbränna på de och det är inte alls kul och nu under kvällen har jag fått huvudvärk. 
Har nyligen duscha och gett välling till Tiffany med och har även packa ner badkläder för imorgon. Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen. Ska strax betala lite tradera saker sen ska jag faktiskt sova för natten. God natt! 

Av julimamma - 24 april 2012 00:37

Då har jag duscha och gjort rent till Pysen med och så vaknade även Tiffany innan jag skulle duscha så hon fick välling sen somnade hon om igen lika fort. Nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova för natten jag med. God natt!

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards