Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under april 2012

Av julimamma - 13 april 2012 23:53

Under dagen har Tiffany fått kolla på film och hon satt i sin sakosäck hur snällt som helst och kollade verkligen på filmen och då passade jag på och hänga tvätt och vika den andra och plocka in den i skåpen. Sen satt vi tillsammans och kollade på filmen och de tyckte hon om, det verkade som det iallafall. 
Sen kom "R" hem och då passade jag på och vila en stund och han lekte med Tiffany och sen åt vi mat tillsammans och sen har vi tagit de lugnt under kvällen. Tiffany somnade utan några problem och jag har tagit en dusch och just nu sitter jag och tar de lugnt ska snart sova för natten. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll skriver mer imorgon när jag har tid. Ha de bra och god natt! Har gjort om lite i bloggen under kvällen med!!
   
Bilder från när Tiffany satt i sakosäcken och kollade på film så snällt, vår prinsessa!   (20månader & 28dagar)


Har även gjort om lite i bloggen under kvällen med! 

Av julimamma - 13 april 2012 14:10

Imorse vaknade Tiffany vid kl 08:30 men hon låg och lekte med sin hund i sängen och skratta så jag låg kvar i sängen till kl 09:00 och sen fick hon välling och sen fick hon leka en stund. Sen tog vi ett bad tillsammans och jag bada med henne i ca 30minuter sen gick jag upp men hon ville fortsätta och bada en stund till så hon bada totalt 1,5timme idag. Sen fick hon leka en stund och jag bytte gardiner i hennes rum så var de dags för mellis med och då åt jag frukost vid kl 12. 
När vi hade ätit klart så gick vi till affären och handla hem lite som saknades och även lite fredagsmys till ikväll. När vi kom hem igen så fick Tiffany sova middag och ville inte riktigt somna men efter ca 15minuter så somnade hon iallafall och nu sover hon så sött i sin säng. Jag tänkte vila en stund på soffan och kolla på film samtidigt eller kolla om de finns något bra på tv. När hon vaknar så blir de även hänga tvätt eftersom en maskin är igång just nu, sen lägga in den rena tvätten i skåpen med. Sen blir de och kolla på film med Tiffany med. Skriver mer senare under dagen/kvällen. Ha de bra! 

Av julimamma - 12 april 2012 23:55

Jag har kollat klart på mina program nu för ikväll iallafall och gett Tiffany välling och ny blöja. Hon var jätte glad och duktig och ville även hålla i flaskan själv med vilket inte händer ofta faktiskt. Men vi försöker få henne och hålla i flaskan mer själv, hon ville de ett tag sen slutade hon helt och nu försöker vi träna på att hålla i flaskan själv igen. Men huvudsaken är att hon får i sig de hon ska ha på flaskan iallafall, ibland är de faktiskt mysig och få hålla i flaskan åt henne nu när man ändå får göra de fortfarande de kommer att komma när hon vill bara hålla själv sen.
Tänkte ta en dusch nu ikväll med men ångra mig lika fort tänkte ta ett varmt och mysigt bad med Tiffany imorgon istället efter frukost. Det är ju ändå fredag imorgon och då ska man mysa tillsammans så jag tänket vi skulle bada tillsammans och kolla på film och ta de lugnt imorgon. Tänkte strax krypa ner i sängen och lyssna på "R" som snarkar för fullt redan. God natt och ha de bra. Skriver mer imorgon under dagen!

Av julimamma - 12 april 2012 20:29

Under eftermiddagen så sov TIffany middag i 1,5timme och sen åt vi mellis och sen gick vi ut med sopporna och handla lite sen gick vi till lekparken och Tiffany ville gunga och inte i sandlådan så mycket idag. Tiffanys sköterska från Dagvården ringde aldrig upp under dagen får se om hon ringer imorgon, sen har jag fortfarande inte fått tag på dietisten idag heller. 
Under eftermiddagen har vi även tränat lite med och även med gåselen som och de gjorde vi även i förmiddags med och de går ganska bra med den nu, förut tyckte inte Tiffany om den.  
Annars under dagen har Tiffany varit bråkig med maten idag hon har inte vilja samarbeta så bra idag. Hon ville inte svälja maten och så "hamstra" hon på maten. Sen emellan åt ville hon inte ta emot flaskan med en napp-pipen är som en pipmuggs form fast i gummi som passar till nappflaskan.
   (En liknade som denna på bilden.)
Tiffany somnade för natten vid kl 19:15 så under kvällen har jag tagit de lugnt och har nyss kollat på Lyxfällan. Tänkte väcka TIffany vid kl 22 för att ge henne välling eftersom hon inte riktigt ville äta sin grör eller dricka någonting. Men nu ska jag kolla på Unga läkare på kanal5play och Sjukhuset på tv3play. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Ha de bra! 

Av julimamma - 12 april 2012 10:50

Idag är de torsdag och imorse när Tiffany vaknade vid kl 08:30 så var det tomt i "R" säng han var redan på jobbet. Men vi gick upp och åt frukost och så har jag försökt få tag på dietisten men får inte tag på henne försökte även igår med. Hon ville nämligen veta vad TIffany vägde nu efter vi var på BVC, så jag skulle ringa till henne men de är bra om man svarar med. Jag ringde även till Dagvården för att be Tiffanys sköterska ta reda på lite saker som bland annat att när vi var i Göteborg så tog dom prover på Tiffany och vi har inte fått något svar om dom än och de är bra om man får de snart. Just nu sitter Tiffany på golvet och lägger pyssel och de blir strax och träna med henne sen blir de mellis.
Under eftermiddagen får vi se vad som händer, ingenting planerat iallafall de blir en lugn dag eftersom de var mycket igår. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare under dagen. Ha de bra! 

Av julimamma - 11 april 2012 23:45

Just nu är klockan ganska mycket och jag skulle ha kollat på Sjukhuset på tv3play men jag har haft problem med min dator men "R" har fixat de nu. Så under tiden han fixade min dator har jag diska, hängt tvätt, plocka in tvätt och duscha. Så just nu sitter jag och kollar på Sjukhuset sen blir det och sova för natten. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu, så jag säger redan nu God natt.

Skriver mer senare under dagen/kvällen när jag har tid. Ha de bra! 

Av julimamma - 11 april 2012 21:11

Under eftermiddagen så sov Tiffany middag i ca 1,5timme och jag vilade en stund på soffan. När jag tänkte gå iväg till affären så var "R" tvungen och gå till jobbet så jag fick ta med mig TIffany ut till affären och handla och sen började jag med maten när vi kom hem och "R" kom hem precis när maten var klar. Efter maten så fick Tiffany välling och sen sova för natten och somnade direkt. Så jag har kollat på Arga snickarn och nu tänkte jag kolla på Sjukhuset på tv3play sen hänga tvätt och diska. Sen blir de duscha med och sen blir de och sitta vid datan och kolla på film sen sova. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll just nu iallafall. Skriver kanske mer senare annars skriver jag mer imorgon under dagen/kvällen. Ha de bra!

Av julimamma - 11 april 2012 16:20

Imorse vaknade TIffany kl 08:15 och jag gick upp kl 08:35 sen åt vi frukost och gjorde oss klara för att gå till BVC för viktkontroll. Det gick jätte bra på BVC denna gång med och Tiffany har gått upp 230gram sen sist och växt 0,5cm så nu ska vi inte dit fören i maj igen. Efter vi var klara på BVC så åkte vi till apoteket och kollade om TIffanys smoothie hade kommit och de hade de så vi hämtade ut de sen åkte vi till badet och på vägen dit åt vi mellis med i bilen.
Sen badade vi och TIffany hade de jätte roligt och plaskade för fullt i vattnet och i slutet så fick hon även en leksak som beröm för att hon hade varit så duktig. När vi kom hem så fick Tiffany sova middag och det gör hon fortfarande och jag har nyss kollat på Unga mödrar. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, tänkte vila en stund så jag skriver mer senare ikväll. Ha de bra!
 
Lite bilder från när vi var på väg till badet och några bilder från badet med.

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards