Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under december 2011

Av julimamma - 28 december 2011 14:51

Idag så har jag börja plocka bort julsaker för jag tycker att julen är slut för denna gång. Ska snart även ta ner julgranen med den hade vi framme i ca 5dagar och den ska redan ner nu, för jag är trött och så står den bara iväg så den ska BORT. Haha!! Har även möblera om lite i Tiffanys rum och det vart bättre nu. "R" är iväg till jobbet ett tag så får vi se när han kommer hem sen. Jag fick ringa till försäkringskassan för jag har inte fått min föräldrarpenning ännu, vilket skulle ha kommit den 23:e dec. men jag fick skälla på dom så nu får jag dom nästa vecka. Att de alltid ska vara sånt strull med försäkringskassan, är en aning trött på det faktiskt. Men huvudsaken att jag får mina pengar nu nästa vecka och de hoppas jag får nu också, ska inte behöva skälla på dom igen. Tiffany sover middag och de har hon gjort 1timme nu så hon kommer säkert vakna snart. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer snare! Ha de bra! =)
 

Av julimamma - 27 december 2011 23:49

Under kvällen har jag gett Tiffany erästtning sen lagt henne men de gick inge bra och lägga henne så "R" tog henne ikväll istället och då somnade hon. Jag har tagit de lugnt hela dagen och kvällen nu, men just nu så börjar jag få ont i huvudet och de är inte alls skönt. Så har jag gjort om lite på min blogg ikväll med, inte mycket men lite iallafall. Kommer inte på så mycket och skriva mer.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



http://www.youtube.com/watch?v=id4bYzK-mZQ - Brukar jag spela för Tiffany, den är fin! =)



Jag är verkligen jätte tacksam att jag har en sån stark, envis och underbar dotter som Tiffany.
Hon har verkligen kämpat genom mycket i livet och de gör hon för varje dag och lyckas.
Bara för några månader sen kunde hon varken sitta, "åka" runt på rumpan, stå emot möbler, gå när man håller i händerna, äta mat med händerna, vinka, klappa händerna osv. Hon har verkligen lärt sig så mycket på så KORT tid, hon vissar att hon verkligen kämpar mycket.
Många brukar säga att deras barn är speciella men de kan jag säga att de är verkligen Tiffany, i mina ögon för hon har verkligen visat att hon är speciell på alla sina sätt som hon kämpar. Det går inte och skriva med ord hur mycket jag verkligen älskar min dotter, hon är den som betyder allt för mig. Jag skulle kunna göra vad som helst för att skydda dig Tiffany, du är mitt hjärta gumman. Älskar dig, de går inte och beskriva med ord hur viktig du är för mig. Kommer alltid finnas för dig!


 


Av julimamma - 27 december 2011 21:32

Imorse så tog "R" hand om Tiffany och så väckte dom mig vid kl 12 för då tyckte "R" att de var dags och gå upp. Så åt jag frukost och gav Tiffany lite mellis och de är bara flaskan hon tar emot just nu för hon verkar ha problem med tänderna som bråkar IGEN! Sen fick hon leka en stund och jag kollade på tv en stund och sen la jag Tiffany för hon skulle sova middag och så somnade jag själv på soffan. Under dagen har vi mest tagit de lugnt efter allt som har varit runt julen och sånt. Ska snart duscha sen ska jag sova är väldigt trött idag av någon anledning. Hm.. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Ha de bra! ;)
 

Av julimamma - 27 december 2011 02:02

Har inte kommit till sängen ännu, ska strax lägga mig och sova. Håller på och somnar vid datan just nu, fast katterna håller på som galningar just nu och vet inte varför heller. Den ena katten han går runt och jamar och springer runt medan den andra hon springer runt och hoppar runt över allt och vässar klorna på ALLT! Suck!
Annars under dagen så har jag även provat och äta SUSHI, och jag säger bara en sak: ALDRIG MER! Fyy blää vad äckligt. Abslout bland de vidrigaste jag har smackat på!! BLÄÄÄ!!
Nej nu ska jag verkligen hoppa ner i min mysiga säng och sova hela natten! ;) God natt! ;)
 

Av julimamma - 26 december 2011 23:45

Idag har vi varit till Västerås under hela dagen och handla lite kläder till Tiffany och till mig själv. Så gick vi till Ikea med och köpte lite saker till Tiffanys rum. Till mig själv köpte jag 2par jeans och en stickadtröja. Efter vi var klara på Erikslund så åkte vi till Ica maxi och handla lite så skulle vi även ha blöjor men dom hade inte dom blöjorna vi använder till Tiffany. Så vi chansade på att Willys hemma skulle fortfarande vara öppet, det hade dom så jag gick in och köpte blöjor sen blev det hem och ta de lugnt, satte även ihop Tiffanys hylla och lådor. Ska strax sova, är jätte trött. Kommer inte på så mycket mer och skriva. Ha de bra! God natt!!

Köpte till Tiffany: + 3par byxor i str: 86.

                     + 1klänning/tunika i str: 86.
                     + 2st bodysar en i str: 80 & andra str: 86.
                     + Mjukdress i fleece str: 86.
 
Köpte den hyllan med 2st lådor till som Tiffany ska ha sina leksaker i eftersom hon fick så mycket leksaker i julklapp så får hon inte plats med allt längre. Men nu vart det bättre.

Av julimamma - 25 december 2011 23:14

Gillar:
Gillar gärna och leka med leksaker som låter, blinkar och med knappar. Även när vi är på bassängträning 1gång/veckan. Gillar även klappa djur speciellt katter & hundar. Vill gärna tända och släcka lampor om hon får. Så tycker hon om att gå när man håller henne i händerna.
Som bilden visar. Så gillar hon även och leka med bollar som hon har i sitt tält på sitt rum.

Gillar inte: 
Det ända jag kommer på är väl att Tiffany gillar inte sprutor, blodprover. Annars är det ingenting speciellt som hon inte tycker om.

Äter: 
Frukost kl 10:15. (Välling 1½år)
Mellis kl: 12:00. (Havregrynsgröt +spe.ersättning.)
Mat: 15:00. (Vanlig mat +spe.ersättning.)
Middag kl: 18:00. (Vanlig mat + spe.ersättning.)
Kvällsmålet kl 19:45. (Havregrynsgröt +1½års välling.)


Sover: 

Sover hela nätterna från ca kl 20:15 - ca 10:00.


Kan: 
Sitta själv, "åka" runt på rumpan till olika rum tex. stå emot möbler, går när man håller i händerna. klappa händerna, vinka, ruska NEJ och JA, peka ut vissa kroppsdelar tex magen, börja dansa lite, plockar mycket med maten själv, klappa katterna försiktigt osv.

Säger:
Mama, e dä, titta, tutt(Tuttis-katten), pap, ja, nej, hej osv.


Är: 

För de mesta väldigt nöjd och bestämd tjej. Vet vad hon vill för de mesta.


Favoritsaker:

Pappas xbox-dosa, tvdosan, bollar, gåstolen, leksaker som låter, blinkar och har knappar gärna, mammas mobil osv de mesta.

Tänder: 

8stycken, just nu. 5st nere och tre uppe.


Övrigt: 

♥ Tiffany har stl: 80 på kläder.

♥ Hon använder Libero upandgo - stl: 4. (7-11kg)
♥ Gillar och gå när man håller i hennes händer.
♥ Står gärna emot möbler te.x vardagsrumsbordet.
♥ Sover 1gång om dagen nu ca 1-2timmar.
♥ Gillar att få bada på bassängträningen, är som en fisk i vattnet.
 
Tiffany vår tomtenisse på julafton när hon spelar på sin keyboard hon fick i julklapp. <333

Av julimamma - 25 december 2011 19:43

Under julhelgen så har vi upptäckt att Tiffany har fått fler tänder och istället för 6st så har hon 8st tänder nu. Så nu är hon lite svårt och äta men hon försöker men vill helst inte äta mat bara på flaskan. Under dagen igår var hon lite gnällig vissa stunder men samtidigt så var hon ganska glad när hon väl var glad.
 
Skriver mer senare.. Ha de så bra tills dess!
 

Av julimamma - 25 december 2011 15:25

Idag så tog jag och Tiffany en redig sovmorgon till kl 11. Så fick hon sin välling och jag åt frukost, sen fick hon leka med sina leksaker hon fick i julklapp medan jag började plocka med disk och började diska. Sen har vi städa idag och tvättat ocu annars under dagen har de blivit och tagit de lugnt och bara vara efter så mycket från igår. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare ikväll. Ha de bra!

 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards