Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under december 2011

Av julimamma - 18 december 2011 23:47

 
Bilden säger nog de mesta. Men iallafall så har vi upptäckt att Tiffany har fått sin 6:e tand under helgen med, sin första kindtand dessutom. Det var inte den tanden vi trodde som var på G, men huvudsaken att tänderna kommer iallafall. Så nu har hon 4st tänder nere och 2st uppe de ser ganska roligt.
 

Av julimamma - 18 december 2011 23:19

Idag tog vi alla sovmorgon till kl 11:30 sen åt vi frukost och sen började vi städa och Tiffany sprang runt i sin gåstol. Så satte jag igång en maskin tvätt med samtidigt och så började jag dammsuga så märkte jag att de va fullt i dammsugarpåsen och dom andra var slut så jag fick sitta och plocka ut från påsen som vi hade i dammsugaren. BLÄÄ!! Under städningen så fick Tiffany sova middag och "R" var iväg till jobbet en stund och så handla han lite innan han kom hem med. Under tiden Tiffany fortfarande sov middag så gjorde vi ordning en smet med lussebullar. Så kollade jag och "R" på en film så vaknade Tiffany lagom till när vi skulle börja baka. Så Tiffany fick vara med och baka och de tyckte hon var jätte roligt när hon såg att vi höll på samtidigt också. Som ni kan se på bilderna.
   
Sen under kvällen har Tiffany fått bada och träna lite med. Så har vi kollat klart på filmen och tagit de lugnt. Idag har de snöat en del så nu hoppas jag de stannar kvar till julafton, så om de är kvar imorgon så blir de och gå ut med Tiffany så får hon åka pulka imorgon. Hoppas!
Kommer inte på så mycket mer och skriva nu ikväll, ha de bra!
 

Av julimamma - 17 december 2011 23:40

Jaha, då har man kollat på film nyss och haft en riktigt lugn kväll. Ska in och kolla till Tiffany sen ska jag göra mig klar för att sova för natten, håller på och somnar vid datan just nu.
Kan inte förstå att de är julafton om 1vecka, vi har ingen snö ute och de förstör de mesta av julkänslan. Håller tummarna att de kommer snö snart så Tiffany kan få åka pulka ute och sen att de blir mysigare ute och lite ljusare utomhus med. Istället för de tråkiga regnet hela tiden, man blir bara så deppimerad av de. Jaja. ska sova nu. God natt! ;)
 

Av julimamma - 17 december 2011 21:25

Idag så käkade vi pizza och sen har vi busat med Tiffany massor och så har hon fått välling och gröt och somnade utan problem ikväll med. Annars under kvällen blir det och ta de lugnt och ta en varmdusch för jag fryser just nu. Ska väl kolla på en film med sen blir de och sova för natten för jag är jätte trött just nu. Ha de bra! Så säger jag redan God natt nu. ;)
 

Av julimamma - 17 december 2011 14:41

Just nu sover Tiffany middag och "R" är fortfarande på jobbet. Får se vad som händer under dagen, de är regnit ute och kallt så de blir en mysdag inomhus idag. Skriver mer senare under kvällen. Ha de bra!
 

Av julimamma - 17 december 2011 12:20

I natt vaknade Tiffany kl 03:05 och jag fick henne och somna om heller. Så jag tog upp henne och sen fick hon en flaska med ersättning och så ville hon leka mitt i natten. Haha! Men efter en stund vid kl 04, så fick jag henne och somna om igen efter att försökte hålla sig vaken genom och leka hela tiden. Sen vänta jag några minuter för att verkligen se att hon har somnat och gick till min säng vid kl 04:20 sen fick jag sova för natten.
Imorse så vaknade Tiffany kl 10:30 och då fick hon välling och så kollade vi på Pettson och Findus, sen blev de och kolla på julkalendern. Just nu sitter Tiffany på golvet och leker samtidigt som hon har hicka. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, ha de bra så länge! ;)

Grattis Tiffany på 17månaders dagen, älskar dig! <333
 

Av julimamma - 17 december 2011 01:31

Grattis Tiffany, på din 17månaders dag(1år & 5månader.) Jag älskar dig gumman, du är världens bästa dotter som verkligen har visat att du en stark och envis tjej som verkligen kämpar här i livet. Den dagen jag fick se dig för första gången så kände jag att de var rätt beslut att behålla dig. Även om vi har haft tuffa perioder i din uppväxt så är du de aboslut bästa som har hänt för mig. Jag älskar dig så mest av allt även om du är en envis och bestämd av dig redan nu.
 
Du är världens bästa dotter, älskar dig.!  

Av julimamma - 16 december 2011 23:42

Idag är de fredag och imorse hade jag och Tiffany morgonmys som vi alltid har på fredag tillsammans. Så fick hon sin välling och vi kollade på julkalendern samtidigt och Tiffany satt helt inne i avsnittet idag och drack upp all välling utan att ta en paus. Hehe! Sen busade vi en stund och så tränade vi även en stund med sen vart Tiffany trött och då fick hon sova i våran säng och då låg jag kvar i sängen en stund och vilade lite och kollade på Tiffany när hon sov. Hon är så sööt när hon sover och lugn, kan inte förstå att hon är vår dotter som jag har haft i magen i 9månader. Helt otroligt! Kan inte förstå att hon blir 17månader imorgon, tiden går så fort verkligen. Annars under dagen har de blivit massor av bus och lek under kvällen så har de varit lugnt. Just nu sitter jag vid datan och gör inte speciellt mycket medan "R" och Tiffany sover som stockar. Men jag funderar på om jag ska kolla på någon film men vet inte vilken ännu. Kommer inte på mer och skriva nu. Ha de bra!
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards