Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under december 2011

Av julimamma - 14 december 2011 00:45

Då har man gjort om lite på bloggen nyss kände att de behövdes. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men de kan man inte veta alla gånger. Tänkte vissa lite snabbt på en ful-bild som jag gjorde nyss hur Tiffany går när man håller i henne.

Kanske inte den snyggaste bilden men ni kanske förstår vad jag menar med hur hon går iallafall. Det har hon blivit bättre på och gå nu sista dagarna förut ville hon bara sitta ner och inte gå alls. Så hon gör sina framsteg frammåt nu i utvecklingen iallafall, sen så står hon själv emot möblerna och går några steg åt sidan med nu. Så hon visar mer intresse på vilka stå och gå mer än och krypa på golvet, men det är ju inte alla barn som vill lära sig krypa heller. Just i Tiffanys fall är det bara bra om hon vill lära sig och gå nu istället för att krypa för de kommer sen. Hon är ju iallafall 1år och 5månader den 17dec. så de känns jätte kul att hon vissar att hon vill också lära sig och gå nu. 

Nästa vecka ska vi till sjukgymnasten en snabbis för att se om en "gåkoppel" som kan funka till Tiffany, dom har faktiskt inte använt den förut för de är en ny grej som dom har kommit på nu. Så vi får se hur de går för oss och använda den för då slipper vi gå så konstigt med ryggen hela tiden. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu, God natt! 


Jag älskar dig Tiffany, du är världens bästa dotter som kämpar! <333
 

Av julimamma - 13 december 2011 23:04

Idag är de lucia och vi har inte "fira" de alls. Men jag och Tiffany har tränat hela dagen och lekt massor istället. Hon har är jätte duktig och gå när man håller i hennes händer. Vi tränar för fullt på att lära henne och gå och lite andra små knep på att ställa sig upp bland annat. Det går faktiskt frammåt och de är ju roligt och se resultat av all träning vi gör tillsammans. Annars under kvällen har hon ätit sin gröt, ersättning precis som vanligt sen fick hon 200ml välling direkt efter för hon skulle sova för natten. Tänkte testa och se om hon ville ha vällingen direkt om hon kanske somnar bättre och än har hon inte ens gnällt till någonting som hon har gjort dom sista kvällarna. Bara hoppas hon inte vaknar i natt som hon har gjort 4-5dagar nu i streck och de är mellan kl 4-5 varje natt, hon blir jätte ledsen och tar man bara upp henne och tröstar henne en stund sen bäddar ner henne så är de ingen fara. Vet inte vad de kan vara heller vad som gör de. Ska fortsätta kolla på Det okända sen ska jag sova för natten, är jätte trött. God natt!
 

Av julimamma - 12 december 2011 23:18

Ny vecka och denna vecka blir de inga sjukhusbesök eller bad, så de är skönt. Annars idag åkte jag och Tiffany till mina föräldrar och var hos dom under dagen på besök. Så ville inte Tiffany sova middag själv hon ville ligga i min famn och de slutade med att jag hade henne som en liten bebis i famnen och vi båda sov 1timme. Annars har det inte hänt så mycket under dagen mer än masssa bus och lek med Tiffany. Under kvällen så har jag slagit in dom sista julklapparna nu så de är fixat. Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen nu, ska snart sova är väldigt trött ikväll. Ha de bra!
 

Av julimamma - 11 december 2011 23:12

Då är denna vecka slut nu. Idag fick jag sovmorgon för "R" tog hand om Tiffany imorse sen skulle jag äta frukost och då skulle Tiffany äta lite mellis och sen fick hon sova middag. Annars idag har vi storstäda och tvätta och sen tagit de lugnt. Tiffany har lekt en del i sitt rum i korta stunder själv dels för att hon ska vänja sig och kunna leka själv på sitt rum, men hon har varit gnällig idag vet inte om de kan bero på om de är en tand på G. Är inte säkra men hon fick lite alvedon strax innan hon skulle få ersättning och gröt, då åt hon bättre iallafall och sen var hon inte lika gnällig men då ville hon inte sova istället höll på ca 30minuter för att få henne och sova. Sen testa jag med och ge henne välling och då somnade hon direkt utan att bråka, vilken unge hon är ibland. Hon fick först gröt och ersättning sen borsta jag hennes tänder och bytte blöja sen var tanken att hon skulle sova, men NEJ! Då sen 30minuter senare så fick hon 200ml välling med som är 1½års välling som vi har börja med nu. Sen somnade hon utan att bråka, hur kan hon få plats med allting de undrar jag. Hehe! Under kvällen har jag och "R" haft en mysstund tillsammans sen har jag färga håret med. Nu blir de och ta de lugnt en stund sen ska jag sova för natten, hoppas "R" hinner hem igen för han är på jobbet just nu. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu. Ha de bra. God natt! :)
 

Av julimamma - 10 december 2011 23:30

Idag är de lördag och Tiffany har varit ledsen under natten troligen har hon haft mardröm för när man kom in till henne och stoppa om henne lite så vart hon tyst och somnade om igen. Vi åt frukost och så gjorde vi oss klara för att åka iväg till Kungsör och hämta "R" kompis och sen vidare till Västerås. Men innan vi åkte iväg så hämta vi en bil och då träffade Tiffany sin farfar en snabbis med. Annars när vi väl var framme i Västerås så var vi på Erikslund och kollade runt lite men jag hitta inga julklappar heller, men sen gick vi in på Ikea. Inne på Ikea så träffade vi på en tomte och Tiffany fick ta pepparkakor och hon tyckte nästan att tomten såg konstig ut hon frågade "e däe" till och med. Haha! Sen gick vi vidare till City gross och handla lite och sen vidare till Burger King för det var dags för Tiffany och äta, men hon åt inte så jätte bra. Men när vi väl kom hem så fick hon välling och gröt sen sova för natten. Under kvällen har jag gjort lite fruktpurer till Tiffany och sen har jag fixat ordning lite med tavlramar som jag köpte på Ikea. Nu tänkte jag kolla på en film och sen blir de väl och sova för natten, så man kommer upp imorgon med. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu, ha de bra. Skriver God natt redan nu! :)
 

Av julimamma - 9 december 2011 23:30

Imorse så hade jag och Tiffany en mysstund tillsammans men sen fick hon nog hon ville leka. Tanken var att vi skulle ha gått ut idag så hon fick åka pulka men snön är bort de har regna hela dagen. Tiffany har vissat ganska bestämt vad hon ville göra och gjorde jag inte som hon sa då vart hon ledsen. Hon vart ledsen när jag skulle mata henne, hon ville äta själv fick bara hjälpa henne med nappflaskan. Hehe! Hon har varit jätte duktig på och äta och träna idag och just nu ligger hon i min säng och sover. Hon vart väkt av grannen som hade fest, även om jag hade varit och bett dom sänka ljudet så var de tyst ca 10-15minuter sen började dom igen och då ringde jag till bevakningstjänsten och dom kom efter ca 40minuter sen har de varit skapligt lugnt iallafall men jag la Tiffany i min säng efter dom väkte henne så hon får sova ifred. "R" är på julbord under kvällen också så jag är ensam med Tiffany hemma. Så jag har kollat lite smått på Idol men de va klart rätt person som vann i år, Amanda har varit min favorit länge så de var rätt att hon fick vinna i år och även att de va sista Idol så är de inte mer än rätt att de var en tjej som fick vinna.

Egentligen är klockan 01:12 så jag ska försöka lägga över Tiffany i hennes säng så jag kan gå och lägga mig jag med är ganska trött så får vi se när "R" kommer hem under natten. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu, God natt!
 

Av julimamma - 9 december 2011 19:10

Idag är de fredag och vi har tagit de lugnt hela dagen. Har inte så mycket tid och skriva nu för Tiffany är vaken.
Skriver senare ikväll.
 

Av julimamma - 8 december 2011 22:44

Under dagen så har jag och Tiffany ätit lite mellis sen lekte vi en stund och så var hon trött så fick hon sova middag då passade även jag på och vila en stund. När hon vaknade så satt vi i saccosäckar som vi har fått och hade mysstund tillsammans sen fick hon gröt och ersättning. Så åt vi mat och så tog vi de lugnt en stund och så gick vi en snabbis till affären och då fick Tiffany åka pulka på de lilla snö vi har. Det tyckte hon var roligt och pratade under tiden hon satt så snällt i sin pulka. Har nyss kollat på Värsta pojkväns akademien ska snart ta en dusch sen ska jag ta de lugnt en stund sen sova för natten. Imorgon ska jag och Tiffany ha en myskväll ensama för "R" ska på julbord. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Ha de bra! :)
 

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards