Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under maj 2012

Av julimamma - 28 maj 2012 23:35

Meningen var att jag inte skulle skriva ikväll men de blir ett kort inlägg iallafall. Under kvällen så har jag gjort:
- Mata Tiffany,

- Handla,
- Bada Tiffany,

- Bädda rent i Tiffanys säng,
- Hängt tvätt,

- Plockat in ren tvätt,

- Plockat fram kläder för imorgon,


Ska strax ta en dusch sen ska jag sova för natten, längtar tills imorgon men vad de handlar om de skriver jag om senare imorgon om jag orkar blogga då. Ha de bra och god natt!

Av julimamma - 28 maj 2012 19:27

Jag har egentligen ingen större intresse och blogga idag men tänkte bara skriva att vi mår bra utom att jag har ont i magen, vet inte varför men det går över förhoppningsvis. Har tappat bloggintresset ganska mycket på sista men vet inte varför, får se åt vilket håll de kommer fortsätta om jag ska bara ha en paus eller sluta och blogga igen.
Det återstår och se senare.
Skriver mer när jag känner att jag har någonting mer och blogga om igen! Ha de bra till dess.

Av julimamma - 27 maj 2012 23:30

Har inte skrivit någonting under helgen för de har varit fullt upp..

I lördags så gick vi på marknaden sen åkte vi till affären och handla lite sen vidare till Kungsör och grilla hos mina föräldrar och så fick Tiffany sova middag en stund. Sen var vi tvungna och åka till affären igen för vi hade glömt och köpa grädde till Tiffany sen åkte vi hem och då fick hon äta sen fick hon bada och efter de skulle hon sova för natten, jag gjorde mig i klar för att gå ut och träffa några kompisar och gå med på stan och sen vidare till Öltältet som var på stan. Kom hem runt kl 01:15 och la mig ganska direkt i sängen och somnade direkt för jag var verkligen jätte trött och frusen.

Imorse fick jag sovmorgon och dessutom är de morsdag med. Sen åt vi frukost och sen plockade vi ordning och städa här hemma sen tog jag en dusch. Efter de åkte vi till Ö&B och handla lite sen till "R" jobb en stund sen åkte vi hem igen då fick Tiffany lite mellis men de kom upp lite igen så de var bara och tvätta av henne sen fick hon sova middag för hon var jätte trött. Ikväll så åt även Tiffany havregrynsgröt och sen har Tiffany pysslat om Pysen lite eftersom han var lös på golvet en stund medan jag gjorde rent hans bur. Sen fick hon sova för natten men jag ska väcka henne om en stund och ge henne välling sen ska jag sova för natten. Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen/helgen. Ha de bra och god natt!

Av julimamma - 25 maj 2012 23:00

Idag så har vi varit ute mellan kl 12-15 sen fick Tiffany sova middag och hon var helt slut så hon sov från 15:15 - 18. Sen fick hon smoothie sen gick vi ut till marknaden och kollade runt lite och köpte faktiskt 1ballong till Tiffany och sen fick hon dra i ett snöre och så köpte vi 2st tröjor till henne. Hittade inte så mycket annat på marknaden för de var mest skit som vanligt. Sen kom vi hem och då spöregnade de verkligen ute och åska, inte alls kul för huvudet. Tiffany fick välling och somnade direkt i sängen med sin nya nalle i famnen. 
Ska snart ta en dusch sen blir de och sova för natten är verkligen jätte trött ikväll. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon när jag har tid. Ha de bra och god natt!

Klänningarna är köpta på H&M och så köpte jag även 2st tröjor men de fanns ingen bild på hemsidan. Dom andra tröjorna som står: Övningsgår & Tiffany, dom köpte vi på marknaden. Kläderna är storlek 86.   

Av julimamma - 24 maj 2012 23:35

Under dagen var jag och Tiffany ute till lekparken en stund sen vart hon jätte trött så vi gick till affären och handla hem lite mat sen fick hon sova middag. Jag passade på och vila en stund jag med för jag hade ont i huvudet, sen kom "R" hem och vi åt mat sen gick vi ut och träffade Karin en stund med.
Vi gick till en lekpark sen var vi där en stund och Tiffany lekte för fullt i sandlådan sen gick vi till donken och käkade glass. Så upptäckte vi att Tiffany har lärt sig och dricka ur sugrör helst själv och så ville hon mata Karin med glass och de gick ganska bra.
Sen gick vi vidare till nästa lekpark och där åkte Tiffany ruschkana(stavning?) sen gick vi hem och då tog jag och Tiffany en dusch sen fick hon välling och sova för natten. Somnade direkt för hon var så trött och jag kollar på Unga mödrar just nu och ska strax sova. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon när jag har tid. Ha det bra och god natt!
 
Bilder på Tiffany när hon matar Karin med glass. <3

Av julimamma - 24 maj 2012 23:24


 
 
Tiffany har lärt sig och dricka ur sugrör ikväll. Det går undan nu, de var inte så länge sen hon lärde sig och dricka ur pipmugg och nu har hon lärt sig dricka ur sugrör med. Jätte duktig dotter, stolt mamma!
 

Av julimamma - 24 maj 2012 10:20

Imorse vaknade Tiffany vid kl 08 och hon satt och lekte för fullt men imorse var jag jätte seg så jag låg kvar i sängen till kl 09 sen åt jag och Tiffany frukost tillsammans. Hon är jätte duktig på dricka ur sin pipmugg hon dricker sin välling, smoothie och allt annat i den utan några större problem. 
   Just nu sitter Tiffany på golvet och leker för fullt. Jag ska duscha av mig lite sen får vi se vad som händer under dagen. Det är verkligen jätte fint väder ute idag med så får se vad som händer, har inga planer för idag eftersom de var så mycket igår så blir det och ta de lugnare idag. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare under dagen/kvällen. Ha de bra och njut av de vackra vädret!

Av julimamma - 23 maj 2012 23:45

Idag var de första besöket på Habliteringen med Tiffany och det var mer för läkaren och undersöka Tiffany som kollade halsen, öronen och lyssna på hjärtat och lungorna och så kollade han reflexerna med och allting såg bra ut. Så pratade vi en stund och han kollade lite och lyssnade på hur Tiffany pratade och hur hon tog sig runt på golvet. Tiffany har blivit inskriven på habliteringen och handikapcentrum nu samband med att vi sökte dagisplats och att hon ska ha en "personligassistent". Det heter någonting annat men de är ungefär en sån, den ska iallafall hjälpa Tiffany med dom behoven hon behöver hjälp med bland annat. 
Så nu kommer dom börja med och göra utredning om vilken form av handikapp som Tiffany har så man kan hjälpa henne och göra så normalt liv utifrån det sen för henne bland annat hemma och på dagis(förskolan).
Kommer skriva lite mer om Habliteringen-kategorin under tidens gång. Den katergorin är ny från och med nu, kommer säkert skriva om handikappsundersökningarna här med. Det återstår och ser!
 
Bild från google.

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards