Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under maj 2012

Av julimamma - 4 maj 2012 23:12

Imorse vaknade jag vid kl 09:30 och tog upp Tiffany sen åt vi frukost och sen lekte vi en stund och jag plockade fram saker som Tiffany ska ha med sig till Kungsör imorgon. Hon ska få sova hos sin mormor & morfar för första gången imorgon(lördag) så vi blir barnfria en kväll & natt.
Annars idag så har vi varit ute till lekparken i 1timme och väntade på mamma men så började de regna och då gick vi in i trapphuset och då fick Tiffany sin mellis och efter 1.5timmes väntan på mamma så kom hon. Så skulle vi åka till Ica maxi och handla saker så jag kunde göra en tårta till imorgon, när vi skulle betala så vart de problem i kassan så vi fick byta till en annan och den funkade inte så vi fick gå till en tredje kassa men de ville inte heller funka och betala med kort. Så kom "Z" på att vi kunde plocka ut pengar och de gjorde vi efter att haft strul med kassa i 45minuter.
Sen åkte vi och hämtade brorsan vid skolan sen vidare hem och Tiffany fick sova middag under trappan på sin madrass och då sov hon 1,5timme och vi började äta mat och de vart pannkakor och så fanns de några kvar när Tiffany vaknade så hon fick också smaka och de tyckte hon var gott.

Men min dag har varit ganska bra ändå och har fått jätte fina presenter:
- Cykel.
- Blommor.

- Halsband.
- Lotter.

- Parfym. m.m

Ska snart sova för natten är jätte trött nu. Skriver mer imorgon ev. om jag hinner har en del saker som händer imorgon! Annars skriver jag på söndag om dagen(lördag). Ha de bra och god natt!

Av julimamma - 4 maj 2012 00:23

  
Grattis till mig själv på min 24års dag! Hoppas det blir en bra dag när jag vaknar och bra väder ute! Håller tummarna!

Min önskelista inför när jag fyller år:

  • Cykel.
  • Cykelkorg.
  • Barncykelstol till Tiffany.
  • Fotoalbum.
  • Pengar.
  • Presentkort på tex H&M, Lindex m.m



 

Av julimamma - 3 maj 2012 22:20

Under dagen har vi träna en del och sen busat massor så de har varit mycket skratt idag. Sen fick Tiffany sova middag och så hon var pigg när vi skulle träffa Karin på stan. Vi tog en fika sen kollade vi runt lite sen gick vi och mötte upp hennes kompis och efter de gick vi till Chili nam nam och käkade lite sen gick jag och Tiffany till affären sen vidare hem.
Väl hemma så fick Tiffany busa en stund och sen fick hon en flaska med ersättning och sen sova en stund till kl 23 sen ska hon få välling och efter de blir de och själv lägga sig för natten med. Ska strax ta en varmdusch för jag fryser jätte mycket just nu.

Imorgon när man vaknar är man 1år äldre med, förstår inte vad tiden går fort. Det var inte alls länge sen de var julafton känns de som, men som sagt de är redan vår, majmånad och jag fyller år imorgon. Det är läskigt att de går så fort egentligen, nästa månad fyller "R" år och sen i juli fyller Tiffany 2år med.

Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Skriver mer imorgon när jag har tid. Ha de bra & god natt!
 

Jag pysslade igår och de blev ett kollage med bilder på Tiffany. Korten sitter inte i ordning!

Bilder på Tiffany från förmiddags när vi busade massor. <3
  

Av julimamma - 3 maj 2012 21:58


Upptäckte att Tiffany satt bakom mig i soffan med en påse med ostbågar, såg inte att den låg där. Men hon ville inte äta dom själv utan hon skulle ge dom till katten istället. Tiffany kan verkligen vara rolig ibland, vårt busfrö!
Jag älskar dig Tiffany!
 

Av julimamma - 3 maj 2012 11:07

Då är de redan torsdag och vi vaknade vid kl 09:45 och åt frukost och nu leker Tiffany på golvet och busar även med katten. Jag tänkte duscha av mig lite sen ska vi se vad som händer under dagen. Skriver mer senare när jag har tid. Ha de bra!

Av julimamma - 3 maj 2012 00:01

Min önskelista inför när jag fyller år:

  • Cykel.
  • Cykelkorg.
  • Barncykelstol till Tiffany.
  • Fotoalbum.
  • Pengar.
  • Presentkort på tex H&M, Lindex m.m

    Övrigt vill jag ha en trevligt och kunna njuta av fint väder utomhus med likadant på lördag med. 
       
 
Av julimamma - 2 maj 2012 23:46

Då har man pyssla en stund men bilder kommer imorgon på vad de blev som jag gjorde. Har nyss fått byta blöja på Tiffany sen la jag henne för att hon skulle få sova för natten igen. Jag tänkte lägga mig i sängen och sova för natten nu så man är utvilad till imorgon när Tiffany vaknar och ska busa massor. 
Hoppas de är lika bra väder imorgon som de har varit idag på +20grader, de är verkligen vårväder ute då. Skriver mer imorgon under dagen när jag har tid. Blir inte lika mycket bloggande nu när de är så fint väder ute, då måste man verkligen passa på och vara ute så mycket som de går och njuta av dage. Sen tycker även Tiffany om att vara ute mycket även om de regnar eller om de är sol ute. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll nu. God natt!!

Av julimamma - 2 maj 2012 21:53

Under dagen så sov Tiffany middag på balkongen i sin vagn i 2timmar och var jätte glad när hon kom in sen fick hon lite gröt och sen åkte vi till Willys och handla lite som saknades hemma. När vi kom hem igen så gick jag och Tiffany till lekparken en stund utanför oss och där grävde hon för fullt i sandlådan sen gick vi in igen och då plockade jag med tvätten och hängde upp rentvätt sen kollade jag även på sjukhuset samtidigt på tv3play. Efter de fick Tiffany gröt och välling sen sova för natten och somnade utan några problem. 
Annars under kvällen har jag haft Pysen lös en stund med och han har även fått mat och katterna med, ska strax kolla på Arga snickarn som gick idag och samtidigt tänkte jag sätta mig och kolla genom lite kort för jag ska pyssla lite tänkte jag sen blir de och sova för natten. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll. Ha de bra!

Skriver mer imorgon när jag har tid.  

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards