Tiffanys & Lillsyskon, ♥

Alla inlägg under maj 2012

Av julimamma - 9 maj 2012 16:15

Lite videoinlägg från idag när vi var på bassängträning och Tiffany tyckte det var jätte roligt och gå runt själv, denna gång bada hon med sin pappa "R". Får ni se att Tiffany går själv i vattnet med hjälp av armpuffar och vikter på bena för att dom inte ska flyta upp så lätt. Tiffany är verkligen jätte duktig!

 
 
 

Av julimamma - 8 maj 2012 23:45

Under kvällen har jag gjort om i bloggen en del tyckte de var på tiden och göra det igen. Det blir roligare och läsa den om man gör om den, annars blir den så tråkig om de är samma hela tiden. Så har jag även packa ner Tiffanys badkläder, vikigt tvätten, duscha, gett mat till Pysen och katterna. Nu tänkte jag krypa ner under täcket och värma mig och sova för natten. Är jätte trött skulle kunna somna när som helst faktiskt för jag är så trött.

Man blir verkligen trött av att vara utomhus i flera timmar varje dag, men imorgon blir de inte så länge för vi ska på bassängträningen sen ska Tiffany sova middag för annars kommer hon vara gnällig och jobbig resten av dagen. Det är lika bra hon får sova sin tupplur så hon blir lite gladare och lite mer ork och busa en stund till under kvällen med. Kommer inte på så mycket mer och skriva nu. God natt!

Av julimamma - 8 maj 2012 22:04

Imorse vaknad vi vid kl 09 toch åt frukost och sen ville inte Tiffany samarbeta med att hon skulle svälja ner efter hon hade borsta tänderna så hon "hamstrade" och de slutade med att hon dreglade ner tröjan med tandkräm bland annat. Så hon fick en ny tröja och jag försökte få henne och sluta "hamstra" för hon fortsatte med det men till slut så slutade hon iallafall så då gjorde vi oss klara för att gå ut i de fina vädret idag med. Så vid kl 11 kom vi ut och då träffade vi på Karin och gick till Netto och köpte fika sen gick vi till lekparken(Nyckel) sen var vi där och Tiffany fick sitta i sandlådan. Så började hon bli trött och då gick vi på en promenad och vi käkade lunch och sen till nästa lekpark och sen kom vi hem vid kl 15. Så satte jag igång en maskin med tvätt och efter de fick Tiffany fick lite mellis sen sova middag vid kl 16:30 - ca 18. Sen fick vi besök av brorsan och "Z" och jag fick en blomma av dom i försenad present. Tack!
Sen när dom gick så åt vi mat och jag kollade även på sjukhuset på tv sen fick Tiffany bada en stund under kvällen. Innan Tiffany fick sova för natten så har jag även bädda rent i hennes säng och även bytt till ett tunnare täcke med. Så när hon somnade för natten så har jag hängt tvätt och nu skriver jag i bloggen. Tänkte strax duscha sen plocka ner Tiffanys badkläder eftersom det är bassängträning imorgon och hon ska bada med "R". Imorgon tänkte jag filma när hon går själv i vattnet om hon själv vill göra det igen, men jag tänkte iallafall ta med mig kameran så får vi se. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, tänkte lägga in lite bilder från idag som Karin har tagit. Skriver mer imorgon när jag har tid. Ha de bra!
     

Av julimamma - 7 maj 2012 23:15

Tiffany sov middag i förmiddags redan eftersom hon var så gnällig och hon sov faktiskt 1timme sen fick vi besök och då lekte Tiffany med Leo och sen fick Tiffany ersättning och gröt men hon ville inte alls äta sin gröt. Efter de gick vi ut till stan och kollade runt lite sen till lekparken efter de och där satt Tiffany som vanligt i sandlådan och var jätte lycklig. 
Efter vi hade varit ute ett par timmar så gick vi hem och då fick Tiffany ny blöja sen tog jag en maka och gick ut igen och träffade på Karin och vi gick till stan och fikade lite sen gick vi hem till henne och snackade lite. Vid kl ca 18:30 gick jag och Tiffany till och kollade på fotbolls match eftersom brorsan skulle spela emot sitt gamla lag så de var intressant och se hur de skulle gå och det blev 2-2. Sen gick vi hem och då hade vi sällskap av "Z" och de var trevlig och snacka med henne.*
När vi kom in så fick Tiffany blöja, pyjamas och välling sen sova för natten och somnade direkt. Annars har jag tagit en varmdusch och en maka. Nu tänkte jag kolla på Unga mödrar och sjukhuset på tvplay sen blir de och sova för natten. Skriver mer imorgon när jag har tid. Ha de bra och god natt! 

Av julimamma - 7 maj 2012 11:01

Imorse vaknade jag till vid kl 07 men somnade om igen och vaknade kl 09. Sen åt jag och Tiffany frukost och sen har jag plockat ordning här hemma och duschat av mig. Tiffany ligger i sängen och ska få sova middag en stund för hon var jätte grinig och vad man än gjorde så vart hon bara mer sur. Hoppas de hjälper med att hon får sova middag om hon somnar vilket jag hoppas på iallafall en stund. Sitter och väntar på att Emma och Leo ska komma över en stund på besök får vi se vad som händer när dom är här. Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu, skriver mer senare. Ha de bra!

Av julimamma - 6 maj 2012 22:01

Skrev nyss ett inlägg men så råkade jag kryssa bort sidan innan jag hann spara den.. SUCK!

Iallafall jag vaknade första gången vid kl 05 och sen somnade jag om och vaknade igen vid kl 08:30 och åt frukost och sen somnade jag till en stund på soffan och för att verkligen vakna till så tog jag en dusch. Så kom Tiffany hem vid kl 11:30 och sen vid kl 12 gick jag, Tiffany, "R" och Tobbe till Sibylla och käkade sen till Lidel och köpte lite bröd så vi kunde mata änderna och sen kom Karin dit. Så gick jag, Karin och Tiffany till lekparken och där satt Tiffany i sandlådan och verkligen var jätte lycklig och kastade sand och gjorde sandkakor. Sen gick vi till Donken och käkade lite glass och efter de handla vi lite på Ica maxi sen vidare till Karin så hon kunde lämna sina saker sen vidare till en annan lekpark och där somnade Tiffany i famnen på Karin i gungan. Hon var verkligen helt slut efter att ha lekt så mycket i lekparken och med Karin under dagen.
När vi kom hem vid kl 18:45 så fick Tiffany en flaska med ersättning sen ville hon fortsätta och sova från kl 19 och hon sover fortfarande. Men vi var ute från kl 12:30 - 18:45 så vi var ute i ca 6timmar och de var ganska skönt väder ute idag faktiskt.
Men jag ska strax ta en dusch och sen väcka Tiffany och ge henne lite välling sen blir och sova för natten är jätte trött jag faktiskt efter all promenad från idag. Tänkte lägga upp lite bilder med från idag, kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen faktiskt. Ha de bra så skriver jag mer imorgon när jag har tid. God natt!

Dockan fick Tiffany av min mormor. Boken fick Tiffany av Karin. Kläderna köpte jag till henne idag. Så köpte jag en sak som vi även tänkte testa på Tiffany och de är knäskydd de är halkskydd på dom så hon inte glider med knäna så lätt. 


   
Sen tog även Karin en massa fina bilder på Tiffany idag när hon satt i sandlådan och grävde och smackade lite. <3 

Av julimamma - 6 maj 2012 20:45

Dagen började med att vi vaknade kl 08:30 och åt frukost tillsammans och sen tog jag en dusch och efter de diskade jag och gjorde rent buren till Pysen och hade honom lös en stund på golvet sen gjorde vi oss klara för att åka till Kungsör vid kl 11. Vi kollade runt lite på medeltidsmarknaden i ca 10minuter sen åkte jag och Tiffany till mamma och pappa. "R" och hans polare Tobbe åkte till Eskilstuna och käkade och gick runt lite. 
Min mormor kom på besök hemma hos mina föräldrar och dom kom för att gratta mig. Så fick fikade och käkade tårta sen åkte vi hem igen vid kl 14:30 och då åkte även brorsan och "Z" med oss hem. Men innan vi kom hem så åkte vi till Willys och handla lite sen släppte vi av dom. Vi gick hem med varorna sen gick jag, "R" och Tobbe ut och kollade på stan lite för de var Crusing i stan men de började inte fören kl 17 och vi var där redan vid kl 16 tiden och kollade runt lite, men gick hem och hämtade lite mer kläder för de blåste massor. Vi gick tillbaka till stan efter de och kollade på bilarna sen vid kl 18:30 gick vi hem igen och då gjorde "R" klart cheesecake hallon och vi tog de lugnt och väntade på att de skulle komma lite besök eftersom de var en liten "fest" hos oss men de kom inga, tråkigt! Men så är de och jag, "R" och Tobbe hade de trevligt iallafall och jag däckade först med och när jag vaknade imorse hade jag en bula i huvudet.
"R" och Tobbe påstår att jag hade gjort ett svandyck i kattskålen för jag hade tydligen gett katterna mat.  Vilket jag inte har någon aning om! 


Dagen var riktigt trevlig och Tiffany sov hos sin mormor och morfar för första gången själv och de gick KANON BRA. Hon har haft de roligt och fått bada. Det var allt jag hade och skriva om dagen och kvällen. Ha de bra!

 

Av julimamma - 4 maj 2012 23:31



Imorse gjorde även flätor på Tiffany och de var ganska pilligt och få till dom. Men hon vart jätte söt med sina flätor och hon tyckte att hon var fin iallafall. Sen tog vi kort på oss båda tillsammans sen ville hon pussas lilla sötnosen! Det finns även en bild på mig när jag var liten så ser ni att Tiffany är ganska lik mig när jag var liten.

   

»Lite info om mig:


» Lite info om mig:
Ålder: 25år -88 maj.
Sysselsättning: Mammaledig.
Civil Status: Förhållande.
Familj: Sambo "R", dottern Tiffany och lillsyskon i juni.
Djur: 2st katter.

Månaden:

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

»Tiffany ♥

17Juli 2010, 

Tiffany, 2år & 11,5månad. 
3840gram & 49cm lång.

Vikt:
10.250gram, längd: 83cm.
Datum: 17juni 2013

»Gravid lillsyskonet, ♥

*41* +  42.. 

BF 25Juni 2013.
Lillebror / Lillasyster ?? 

Kategorier:

Arkiv

Tidigare år!

Nyfiken, fråga mig:

5 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards